Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='evaxon']:lol: tak jest .. konec sexowania:evil_lol:[/quote] No.....lecę z psami na spacerek :p :cool3: Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ekhmmmm evaxon, pragnę nadmienić, że ten cieć ma swojego ciecia i jak Cie ona dorwie to..siwy dym czarne chmury :D Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Bez takich komentarzy proszę - i tak to będzie najwyżej miłość platoniczna :eviltong:[/quote] jakich komentarzy? przecież ja go platonicznie kocham:loveu::diabloti: [quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic: [COLOR=Magenta]Ja się nie dam:diabloti: [/COLOR][/quote] ooooooo, tutaj też różem powiało?:diabloti: mamcia ja Ci pomogę, masz rację, nie daj się:evil_lol::cool3: [quote name='Asior']ekhmmmm evaxon, pragnę nadmienić, że ten cieć ma swojego ciecia i jak Cie ona dorwie to..siwy dym czarne chmury :D[/quote] Asiorka, a skąd Ty wiesz, ze Danusia jest taka groźna? Miałaś już sposobność?:cool3::crazyeye: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Panie Wozny! Drzwi otwierac bo z hukiem wpadam!!!:diabloti: :diabloti: WOW! nowy avatarek:evil_lol: jaki piekny! [quote name='Asior']szyszunia.. niestety balkonu niet a spac ze mna nie ma jak :P musi być tak jak jest :/[/quote] [quote name='Asior']noo coty menrzulku.... zeżarł szafke to i pampersa wtrąbi :/[/quote] kurcze! ciezka sytuacja, pomyslow brak.... trzymaj sie Asiorka, przesylam wirtualne usciski:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']noo coty menrzulku.... zeżarł szafke to i pampersa wtrąbi :/[/quote] To on jest taka bestia? :crazyeye: [quote name='Asior']ekhmmmm evaxon, pragnę nadmienić, że ten cieć ma swojego ciecia i jak Cie ona dorwie to..siwy dym czarne chmury :D[/quote] I tak się evaxonce udało - kiedys to rwałaś jajniki takiej jednej :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']jakich komentarzy? przecież ja go platonicznie kocham:loveu::diabloti:[/quote] No to skąd te pomysły o kradziejstwie??? Co?? :mad: :p Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']Panie Wozny! Drzwi otwierac bo z hukiem wpadam!!!:diabloti: :diabloti: WOW! nowy avatarek:evil_lol: jaki piekny![/quote] Ja Ci dam Woźnego !!! :mad: (choć za dużą literkę dziękuję :loveu: ) Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']No to skąd te pomysły o kradziejstwie??? Co?? :mad: :p[/quote] no bo ja go tak koffam, że musze go sobie ukraść:evil_lol::evil_lol::p:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']no bo ja go tak koffam, że musze go sobie ukraść:evil_lol::evil_lol::p:diabloti:[/quote] A to już z platonicznością nie ma nic wspólnego :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1'] ooooooo, tutaj też różem powiało?:diabloti: mamcia ja Ci pomogę, masz rację, nie daj się:evil_lol::cool3: [/quote] [COLOR=Magenta]Jasne, ze się nie dam:multi: Mój pies też będzie chodził w różu:cool1::cool1::diabloti:[/COLOR] [quote name='Danusia12']Taaaaaak? :crazyeye: A myślałem, że jako mać Imbirki jesteś zrzędliwą babcią- emerytką :evil_lol: :diabloti:[/quote] Może i noszę na głowie srutututuu moherowe majtki z drutu, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy:obrazic::diabloti: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ja Ci dam Woźnego !!! :mad: (choć za dużą literkę dziękuję :loveu: )[/quote] nie Wozny? to jak? .... klucznik? Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie Wozny? to jak? .... klucznik?[/quote] hehe, czyli św.Piotr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, czyli św.Piotr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] albo... Gerwazy... :evil_lol: Quote
Asior Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1'] Asiorka, a skąd Ty wiesz, ze Danusia jest taka groźna? Miałaś już sposobność?:cool3::crazyeye:[/QUOTE] nieeee... menrzuś mi mówił...... :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Asior']nieeee... menrzuś mi mówił...... :cool3: :evil_lol:[/quote] i Ty w to uwierzyłaś??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Jasne, ze się nie dam:multi: Mój pies też będzie chodził w różu:cool1::cool1::diabloti:[/COLOR] Może i noszę na głowie srutututuu moherowe majtki z drutu, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy:obrazic::diabloti:[/quote] Tu moderator tego wątku - róż tutaj jest zakazany i grozi banem :evil_lol: gdzieś o tych majtkach już czytałem - to też mozna podciągnąć pod spam:evil_lol: Razem 2 punkty karne :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie Wozny? to jak? .... klucznik?[/quote] Szyszka - nie przeciągaj struny :mad: :lol: Quote
szyszka.fr Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - nie przeciągaj struny :mad: :lol:[/quote] przeciez ja tylko pytam:lol: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, czyli św.Piotr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] gości nie bedę obrażał :diabloti: [quote name='halbina']albo... Gerwazy... :evil_lol:[/quote] ten z Pana Tadeusza......o nie :shake: [quote name='Asior']nieeee... menrzuś mi mówił...... :cool3: :evil_lol:[/quote] Asiorka - i Ty przeciwko mnie? [quote name='Imbir1']i Ty w to uwierzyłaś??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:[/quote] Asiorka wierzy we mnie jak w Zawiszę :evil_lol: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [B][COLOR=#ff00ff]różowy jest piękny...[/COLOR][/B]:spam2: :ban:[COLOR=magenta][B]powiadasz...[/B][/COLOR] :zly7: [B][COLOR=magenta]co też ten Menrzuś sobie myśli, dziewczyny? [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff]I jeszcze Danusię obsmarowuje...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff]mnie nią też straszył... [/COLOR][/B]:oops2: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szyszka.fr']przeciez ja tylko pytam:lol:[/quote] To może pogadamy o pogodzie? :evil_lol: :razz: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12'][COLOR=Magenta]Tu moderator tego wątku - róż tutaj jest zakazany i grozi banem :evil_lol: [/COLOR] gdzieś o tych majtkach już czytałem - to też mozna podciągnąć pod spam:evil_lol: Razem 2 punkty karne :diabloti:[/quote] [COLOR=Magenta]Menrzuś, a czego Ty różu nie lubisz[/COLOR]:diabloti: U mnie w galerii:diabloti: A jaka jest dopuszczalna ilość:cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='halbina'][B][COLOR=#ff00ff]różowy jest piękny...[/COLOR][/B]:spam2: :ban:[COLOR=magenta][B]powiadasz...[/B][/COLOR] :zly7: [B][COLOR=magenta]co też ten Menrzuś sobie myśli, dziewczyny? [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff]I jeszcze Danusię obsmarowuje...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff00ff]mnie nią też straszył... [/COLOR][/B]:oops2:[/quote] Nikim nie staszyłem .....:scared: Quote
Menrzuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Menrzuś, a czego Ty różu nie lubisz[/COLOR]:diabloti: U mnie w galerii:diabloti: A jaka jest dopuszczalna ilość:cool3::cool3:[/quote] jakos drgawek dostaję...chyba uczulenie jakieś cycuś:lol: może, chociaż raczej u evaxonki:eviltong: chyba przy 10 jest automatyczny ban:p Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Danusia12'][COLOR=Magenta]jakos drgawek dostaję...chyba uczulenie jakieś cycuś:lol: [/COLOR] [B] może, chociaż raczej u evaxonki:eviltong:[/B] chyba przy 10 jest automatyczny ban:p[/quote] [COLOR=Magenta]Trzeba to leczyć[/COLOR]:-(:-(:diabloti: [B]Nie znam takiej:diabloti::diabloti:ale chyba masz rację;) [/B]A to jeszcze trochę sobie mogą poszaleć:evil_lol: Quote
Recommended Posts