Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Bez takich komentarzy proszę - i tak to będzie najwyżej miłość platoniczna :eviltong:[/quote]
jakich komentarzy? przecież ja go platonicznie kocham:loveu::diabloti:
[quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic: [COLOR=Magenta]Ja się nie dam:diabloti:
[/COLOR][/quote]
ooooooo, tutaj też różem powiało?:diabloti: mamcia ja Ci pomogę, masz rację, nie daj się:evil_lol::cool3:
[quote name='Asior']ekhmmmm evaxon, pragnę nadmienić, że ten cieć ma swojego ciecia i jak Cie ona dorwie to..siwy dym czarne chmury :D[/quote]
Asiorka, a skąd Ty wiesz, ze Danusia jest taka groźna? Miałaś już sposobność?:cool3::crazyeye:

Posted

Panie Wozny! Drzwi otwierac bo z hukiem wpadam!!!:diabloti: :diabloti:
WOW! nowy avatarek:evil_lol: jaki piekny!

[quote name='Asior']szyszunia.. niestety balkonu niet a spac ze mna nie ma jak :P
musi być tak jak jest :/[/quote]

[quote name='Asior']noo coty menrzulku.... zeżarł szafke to i pampersa wtrąbi :/[/quote]
kurcze! ciezka sytuacja, pomyslow brak....
trzymaj sie Asiorka, przesylam wirtualne usciski:loveu:

Posted

[quote name='Asior']noo coty menrzulku.... zeżarł szafke to i pampersa wtrąbi :/[/quote]

To on jest taka bestia? :crazyeye:

[quote name='Asior']ekhmmmm evaxon, pragnę nadmienić, że ten cieć ma swojego ciecia i jak Cie ona dorwie to..siwy dym czarne chmury :D[/quote]

I tak się evaxonce udało - kiedys to rwałaś jajniki takiej jednej :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='szyszka.fr']Panie Wozny! Drzwi otwierac bo z hukiem wpadam!!!:diabloti: :diabloti:
WOW! nowy avatarek:evil_lol: jaki piekny![/quote]

Ja Ci dam Woźnego !!! :mad: (choć za dużą literkę dziękuję :loveu: )

Posted

[quote name='Danusia12']No to skąd te pomysły o kradziejstwie??? Co?? :mad: :p[/quote]
no bo ja go tak koffam, że musze go sobie ukraść:evil_lol::evil_lol::p:diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']no bo ja go tak koffam, że musze go sobie ukraść:evil_lol::evil_lol::p:diabloti:[/quote]
A to już z platonicznością nie ma nic wspólnego :eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']
ooooooo, tutaj też różem powiało?:diabloti: mamcia ja Ci pomogę, masz rację, nie daj się:evil_lol::cool3:
[/quote]
[COLOR=Magenta]Jasne, ze się nie dam:multi: Mój pies też będzie chodził w różu:cool1::cool1::diabloti:[/COLOR]
[quote name='Danusia12']Taaaaaak? :crazyeye: A myślałem, że jako mać Imbirki jesteś zrzędliwą babcią- emerytką :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Może i noszę na głowie srutututuu moherowe majtki z drutu, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy:obrazic::diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']

Asiorka, a skąd Ty wiesz, ze Danusia jest taka groźna? Miałaś już sposobność?:cool3::crazyeye:[/QUOTE]

nieeee... menrzuś mi mówił...... :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Jasne, ze się nie dam:multi: Mój pies też będzie chodził w różu:cool1::cool1::diabloti:[/COLOR]

Może i noszę na głowie srutututuu moherowe majtki z drutu, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy:obrazic::diabloti:[/quote]

Tu moderator tego wątku - róż tutaj jest zakazany i grozi banem :evil_lol:

gdzieś o tych majtkach już czytałem - to też mozna podciągnąć pod spam:evil_lol:

Razem 2 punkty karne :diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, czyli św.Piotr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote]

gości nie bedę obrażał :diabloti:

[quote name='halbina']albo... Gerwazy... :evil_lol:[/quote]

ten z Pana Tadeusza......o nie :shake:

[quote name='Asior']nieeee... menrzuś mi mówił...... :cool3: :evil_lol:[/quote]

Asiorka - i Ty przeciwko mnie?

[quote name='Imbir1']i Ty w to uwierzyłaś??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:[/quote]

Asiorka wierzy we mnie jak w Zawiszę :evil_lol:

Posted

[B][COLOR=#ff00ff]różowy jest piękny...[/COLOR][/B]:spam2:
:ban:[COLOR=magenta][B]powiadasz...[/B][/COLOR]
:zly7: [B][COLOR=magenta]co też ten Menrzuś sobie myśli, dziewczyny? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]I jeszcze Danusię obsmarowuje...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]mnie nią też straszył... [/COLOR][/B]:oops2:

Posted

[quote name='Danusia12'][COLOR=Magenta]Tu moderator tego wątku - róż tutaj jest zakazany i grozi banem :evil_lol: [/COLOR]

gdzieś o tych majtkach już czytałem - to też mozna podciągnąć pod spam:evil_lol:

Razem 2 punkty karne :diabloti:[/quote]
[COLOR=Magenta]Menrzuś, a czego Ty różu nie lubisz[/COLOR]:diabloti:

U mnie w galerii:diabloti:

A jaka jest dopuszczalna ilość:cool3::cool3:

Posted

[quote name='halbina'][B][COLOR=#ff00ff]różowy jest piękny...[/COLOR][/B]:spam2:
:ban:[COLOR=magenta][B]powiadasz...[/B][/COLOR]
:zly7: [B][COLOR=magenta]co też ten Menrzuś sobie myśli, dziewczyny? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]I jeszcze Danusię obsmarowuje...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]mnie nią też straszył... [/COLOR][/B]:oops2:[/quote]
Nikim nie staszyłem .....:scared:

Posted

[quote name='madzia i medor'][COLOR=magenta]Menrzuś, a czego Ty różu nie lubisz[/COLOR]:diabloti:

U mnie w galerii:diabloti:

A jaka jest dopuszczalna ilość:cool3::cool3:[/quote]

jakos drgawek dostaję...chyba uczulenie jakieś cycuś:lol:
może, chociaż raczej u evaxonki:eviltong:
chyba przy 10 jest automatyczny ban:p

Posted

[quote name='Danusia12'][COLOR=Magenta]jakos drgawek dostaję...chyba uczulenie jakieś cycuś:lol: [/COLOR]
[B] może, chociaż raczej u evaxonki:eviltong:[/B]
chyba przy 10 jest automatyczny ban:p[/quote]
[COLOR=Magenta]Trzeba to leczyć[/COLOR]:-(:-(:diabloti:
[B]Nie znam takiej:diabloti::diabloti:ale chyba masz rację;)
[/B]A to jeszcze trochę sobie mogą poszaleć:evil_lol: