Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka']trawka powiadasz :cool3: no ładnie, Sylwa demoralizuje Argona :evil_lol:[/quote]

[quote name='halbina']A kto nie lubi trawki?... Dobra trawka nie jest zła!!! :eviltong: :evil_lol: ;)[/quote]

Dobrze, że się za tą suchą "trawką" nie rozglądają. Walcząc z koszeniem trawki przez Sylwę, właśnie gotuję jej kalafiorka, fasolkę szparagową i buraczki :eviltong:

Posted

[quote name='Danusia12']właśnie gotuję jej kalafiorka, fasolkę szparagową i buraczki :eviltong:[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: i nie mów, że one to jedzą !
U mnie tylko mięcho z makaronem, Żaba jeszcze zje marchewkę jak jest rozdrobniona, ale Beta każde warzywo wypluwa..... ma taki sprawdzony sposób, że niby połyka wszystko, ale elementy niepożądane wylatują bokiem z fafli :evil_lol: dlatego muszę im kupować witaminy w tabletkach, pakuję do pasztetowej, a pasztetową prosto do pyska :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']:crazyeye: :crazyeye: i nie mów, że one to jedzą !
U mnie tylko mięcho z makaronem, Żaba jeszcze zje marchewkę jak jest rozdrobniona, ale Beta każde warzywo wypluwa..... ma taki sprawdzony sposób, że niby połyka wszystko, ale elementy niepożądane wylatują bokiem z fafli :evil_lol: dlatego muszę im kupować witaminy w tabletkach, pakuję do pasztetowej, a pasztetową prosto do pyska :evil_lol:[/quote]

Argon podobnie segreguje zdrową żywność od tej be :evil_lol:
Sylwa wszystko wmłóci, a że jest na odchudzaniu, to dostaje 1/3 warzyw

Posted

doberek :)
pora lunchykowa, więc wcinam bułę popijając jogurtem i tak sobie myślę, że dawno nam tu Shirrapeira pyszności nie podawała....... brakuje mi tych oryginalnych dań :)
a i jakoś Szyszki dawno nie było............

Posted

[quote name='Agniest']doberek :)
pora lunchykowa, więc wcinam bułę popijając jogurtem i tak sobie myślę, że dawno nam tu Shirrapeira pyszności nie podawała....... brakuje mi tych oryginalnych dań :)
a i jakoś Szyszki dawno nie było............[/quote]

Shirrrapeira to nas najpierw utuczyła, a teraz kciukasy trzeba trzymać :evil_lol:
A Szyszce pewnie ten komp wreszcie padł......szkoda :placz:

Posted

Cześć obrzartuchy:multi::multi::evil_lol:
no to teraz tylko się szyszka jeszcze nie odmeldowała:shake: a może szyszka już w Polsce z TZ-tem i zapomniała o dogo:cool3:
[quote name='Danusia12']Ja Ci dam "mój" :mad: :razz:
"niech stracę", bo dając, tracę :eviltong:[/quote]
no i gdzie z tą pałą, na mnie, co? przecież on i tak jest "mój":loveu::p:eviltong:
a co niby tracisz?:cool3:
[quote name='madzia i medor']Śliczności:p:p:p
Czego nas tu wcześniej nie było:niewiem:[/quote]
o w mordę:crazyeye: a kogo tutaj przywiało? Moja mać tu zawitała:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='shirrrapeira']No to dziś proponuje przepyszną rattatuje pisze po polskiemu, do tego kuskus i salatke z salaty, pomidora, ogorka slodkiego i sera feta ze smietana a na deser ciasto cytrynowe i kawka, herbatka.[/quote]

Od razu mówię, że deserek odpada - dbam o linię :evil_lol: no i jakoś z tym kuskusem mi nie idzie. Wolę zdecydowanie ryż z kiełkami z sosem sojowym:p
Jak tam poprawka?

Posted

[quote name='Imbir1']Cześć obrzartuchy:multi::multi::evil_lol:
no to teraz tylko się szyszka jeszcze nie odmeldowała:shake: a może szyszka już w Polsce z TZ-tem i zapomniała o dogo:cool3:

no i gdzie z tą pałą, na mnie, co? przecież on i tak jest "mój":loveu::p:eviltong:
a co niby tracisz?:cool3:

o w mordę:crazyeye: a kogo tutaj przywiało? Moja mać tu zawitała:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

Nie tylko Szyszka......jeszcze nie ma Asiorki, Aga na urlopie....no i Halbinka z La Pegazą i Bodziulką przez dziurkę pewnie patrzą :evil_lol: Reszta ciotek to już napewno sobie poooooszła :-( buuuuuuu......

Ale Ty masz fajne sny na jawie o Argonku... mmmmmmm :eviltong:

Madzia to Twoja mać??? O żesz ty.....nie krzesełko, a fotelik dla Pani Magdaleny :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']Bodziulka to się do wyjazdu szykuje... do Trójmiasta zawita :cool3: ;)[/quote]

Ooooo....drugi ptasior :evil_lol:
Wiem....w weekend robisz najazd na Trójmiasto:p

Posted

[quote name='halbina']ptasiory...
Daj... daj... daj... daj... foteczkę! :eviltong:[/quote]

No proszę....ostatni ptasior zrezygnował z patrzenia przez dziurkę :diabloti:
Cześć Halbinka :multi: