Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Bodziulka']BORowiki z grzybkami halucynogennymi ;)[/quote] A to oni są na ciągłym haju, czy z handlem obnośnym? :razz: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']Menrzuś to ma klawe życie!... :evil_lol:[/quote] A to niby w związku z czym? :eviltong: Quote
Bodziulka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Danusia12']A to oni są na ciągłym haju, czy z handlem obnośnym? :razz:[/quote] pewnie jedno i drugie :evil_lol: Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Danusia12']A to niby w związku z czym? :eviltong:[/quote] No tak w ogólności... BORowiki przy domu... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']No tak w ogólności... BORowiki przy domu... :evil_lol:[/quote] Tylko kozikiem ścinać:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Bodziulka']pewnie jedno i drugie :evil_lol:[/quote] Petycja była do.....niczego?:shake: Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Danusia12']Tylko kozikiem ścinać:evil_lol:[/quote] E tam, ścinać... Oni podobno chętnie psy wyprowadzają na spacerki... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']E tam, ścinać... Oni podobno chętnie psy wyprowadzają na spacerki... :evil_lol:[/quote] noooooo....i to wiemy czyje :evil_lol: Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To możecie skorzystać... :evil_lol: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']To możecie skorzystać... :evil_lol: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/animals/4/91.gif[/IMG][/quote] W takie łapy moje psiaki dać??? No co Ty. Quote
Menrzuś Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='halbina']B:cool1: O:cool1: R:cool1:[/quote] jeszcze godzina i se pojadą Quote
Asior Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 jeeeeeść mi sie chceeeeee ale cos takiego dobrego...... zaproponujcie co...:roll: Quote
shirrrapeira Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Proponuje nalesniki z serem plesniawym i szpinakiem z sosem beszamelowym zapiekane z serem zoltym. A tak na powaznie przez najblizsze 2 tygodnie trzymajcie za mnie kciuki, a Ty menrzusiu szczegolnie w poniedzialek za portfel inwestycyjny, zebym zaliczyla i w sobote zebym jako tako napisala egzamin z tegoz przedmiotu, a teraz odfruwam frrrrrrrr. Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Helloł:multi::multi::multi: [IMG]http://img482.imageshack.us/img482/15/03ws9.jpg[/IMG] moje śliczne jak do mnie biegną:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:;) Menrzuś, a gdzie ty się podziewasz? czyżby BORowiki Cię dorwały?:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł:multi::multi::multi: moje śliczne jak do mnie biegną:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:;) Menrzuś, a gdzie ty się podziewasz? czyżby BORowiki Cię dorwały?:evil_lol::cool3:[/quote] Dam Ci zaraz Twoje - nu, nu...:eviltong: Ach... sypię się chyba :shake: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Danusia12']Dam Ci zaraz Twoje - nu, nu...:eviltong: Ach... sypię się chyba :shake:[/quote] no moje:p, przecież widzę jak do mnie biegną:loveu::eviltong::p Menrzuś, to pozbieraj się do kupy, co to za rozsypywanie się:cool3: Quote
Agniest Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hejka :) Menrzuś, a to się u ciebie działo w weekend... fiu, fiu... u nas na prowincji takich akcji nie mamy... :( jak zdrówko ? a może te BORowiki ci zaszkodziły ? Quote
Menrzuś Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Agniest']hejka :) Menrzuś, a to się u ciebie działo w weekend... fiu, fiu... u nas na prowincji takich akcji nie mamy... :( jak zdrówko ? a może te BORowiki ci zaszkodziły ?[/quote] Za to macie święty spokój....cześć Agniestka :multi: Zdrówko? Lycho :shake: chyba te BORowiki robaczywe były cycuś:p Quote
Agniest Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Menrzusiu kochany kuruj się nam intensywnie i skutecznie ;) i na łono nasze tzn. dogomanii szybko wracaj :evil_lol: PS: a i żebyś nie krzyczał, to pragnę uprzedzić, że zdjęcia mam - ale w aparacie zostały :diabloti: może jak wrócę z pracy to zgram wszystko na płytkę i jutro przy porannej kawce (jak szefów nie będzie) cosik wkleję. Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Menrzuś, czy trochę się pozbierałeś do kupy z tego rozsypania?:cool3::evil_lol: Quote
Asior Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 kurna, trza go dobić :D po co ma się chłopina męczyć :p Quote
Menrzuś Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Agniest']Menrzusiu kochany kuruj się nam intensywnie i skutecznie ;) i na łono nasze tzn. dogomanii szybko wracaj :evil_lol: PS: a i żebyś nie krzyczał, to pragnę uprzedzić, że zdjęcia mam - ale w aparacie zostały :diabloti: może jak wrócę z pracy to zgram wszystko na płytkę i jutro przy porannej kawce (jak szefów nie będzie) cosik wkleję.[/quote] [quote name='Agniest']Menrzuś, lepiej ci troszkę ?[/quote] Dochodzę już powoli do siebie, żeby jak najszybciej na te Wasze łono, tzn dogomaniackie, wrócić :eviltong: Chrycholę jak gruźlik, eeeeech.... Zaraz do Ciebie pójdę zobaczyć, czy wkleiłaś.... Quote
Recommended Posts