Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie boje sie! bede walczyc[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/14/14_6_12.gif[/IMG] [/quote] :crazyeye::hmmmm::hmmmm::hmmmm: szyszka a tak w ogóle to wszystko w porządku???:cool3::diabloti: [quote name='AgaiTheta']sunia po sterylce musi mieć embargo na żarcie, tylko minimum i siooo![/quote] biedna kluseczka, zacznij jej na sztuki wyliczać chrupaski:diabloti: [quote name='Danusia12']A jej mam moje pifko oddać - NIE :evil_lol:[/quote] możesz się ze mną podzielić.... :siara::siara::siara: Dzieńdoberek kochani:multi: Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Purple]Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dziecioof tych dużych i tych małych!!:multi::multi::multi::multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=4][COLOR=Orange][B]O prawach dziecka [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=1][COLOR=Orange][B][I]Marcin Brykczyński[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [B][COLOR=Purple]Niech się wreszcie każdy dowie I rozpowie w świecie całym Że dziecko to także człowiek Tyle że jest mały. Dlatego ludzie uczeni Którym za to należą się brawa Chcąc wielu dzieci los odmienić Stworzyli dla was mądre prawa. Więc je na co dzień i od święta próbujcie dobrze zapamiętać: Nikt mnie siłą nie ma prawa zmuszać do niczego A szczególnie do zrobienia czegoś niedobrego. Mogę uczyć się wszystkiego, co mnie zaciekawi I mam prawo sam wybierać, z kim się będę bawić. Nikt nie może mnie poniżać, krzywdzić, bić, wyzywać I każdego mogę zawsze na ratunek wzywać. Jeśli mama albo tata już nie mieszka z nami Nikt nie może mi zabronić spotkać ich czasami. Nikt nie może moich listów czytać bez pytania Mam też prawo do tajemnic i własnego zdania. Mogę żądać, żeby każdy uznał moje prawa A gdy różnię się od innych, to jest moja sprawa. Tak się w wiersze poukładały Prawa dla dzieci na całym świecie Byście w potrzebie z nich korzystały najlepiej jak umiecie[/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
shirrrapeira Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Trzymajcie kciuki, bo dostane nowa prace, portfel inwestycyjny do zaliczenia i mase rzeczy do zrobienia... Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='AgaiTheta']Jak powiedziałam, tak i uczyniłam, jestem i czekam na kawusię, ptasie mleczko, waniliowe (choć nie lubię) mam ze soba :multi:[/quote] No i z randki nici wyszły :placz: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Imbir1'] biedna kluseczka, zacznij jej na sztuki wyliczać chrupaski:diabloti: możesz się ze mną podzielić.... :siara::siara::siara: Dzieńdoberek kochani:multi:[/quote] Ja jestem za mniętki na wyliczanie.....a pifkiem sie zawsze moge podzielić :evil_lol: Cześć Imbirkom :multi: Quote
Menrzuś Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='shirrrapeira']Trzymajcie kciuki, bo dostane nowa prace, portfel inwestycyjny do zaliczenia i mase rzeczy do zrobienia...[/quote] Pamiętam, pamiętam.... nie przejmuj się - wszystko załatwione :p Quote
Asior Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 joł joł ziomale oto jestem juz na stałe..mam nadzieje :p noo powiedzcie, że Wam mnie brakowało, noooo Quote
Imbirka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Asior']joł joł ziomale oto jestem juz na stałe..mam nadzieje :p noo powiedzcie, że Wam mnie brakowało, noooo[/quote] ooooo, jak fajnie, będzie znowu sztafeta:diabloti::multi: bo my jedziemy na działkę:cool3: dzieńdoberek i dowidzenia mówimy:cool3: Quote
Asior Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nooo i nikomu mnie nie brakowało :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asior']nooo i nikomu mnie nie brakowało :placz: :placz: :placz:[/quote] Cześć Asiorka - ja też przez pewien czas netu nie miałem..... a z takimi wyznaniami to przecież mówiłem juz wiele razy, że na PW :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asior']no ale na pw tez pustki :placz:[/quote] No ale to Ty miałas te oferty tam składać :eviltong: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asior']no ale to za mna nikt nie tęskni :placz:[/quote] Krystian za Tobą napewno wyje :-( ...a ja już pznokcie obgryzłem do kości z tęsknoty:cool3: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A nie było kompa w Krakowie, żeby kliknąć? :mad: Quote
Asior Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no nie było .... sama przeżywałam męki!!!!!!!!!!! jestem uzalezniona od kompa i jest mi z tym dobrze!!!!! :D Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Biedny ten Kraków :eviltong: To teraz na haju jesteś? netowym? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asior']taaaa na wielkim głodzie .....[/quote] To przełknij ślinę :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Asior']nie poomaga :D[/quote] to truskawkę sobie zjedz.... albo nawet dwie :evil_lol: Quote
Asior Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ooo Ty wiesz, ze to dobry pomysł :p arbuzka tez mam ;] normalnie dogadzam sobie jak mogę :D Quote
szyszka.fr Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam! Jak weekendzik?? Moj nie najlepszy, w piatek o 23 zauwazylam ze w lazience kapie mi z sufitu, w sobote musialam zakrecic wode :( Quote
Recommended Posts