Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):Ano jakos się tak złozyło że nocki zaliczam :razz: Więcej już Argona fotek chyba nie będę wklejał, bo jeszcze mi tu przyjedziesz :evil_lol: co się tak boisz, że Was nawiedzę?:evil_lol: Ja sobie przyjadę do Argona i Kluseczki:p:eviltong: a tak w ogóle to dzieńdoberek Wszystkim:lol: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agniest napisał(a):melduję się na kawusi ;) u mnie chwilowo nie ma zdjęć, bo aparat pożyczyłam mamie, która wyjechała sobie na wczasy do Krynicy (górskiej). Obiecałam sobie, że przed jej wyjazdem zrobię kilka fotek "na zapas" i zrobiłam !!!! ale.........zabrakło mi czasu, żeby je zgrać na kompa i wciąż są w aparacie :oops: No więc jak go odzyskam będę fotkować całe dnie i noce :evil_lol: coby wszystkich zadowolić :eviltong: tym razem ja się spóźniłem :oops: fotkować, fotkować - taka pogoda, że aż żal nie robić fotek.... a z tym zadowoleniem, to zobaczymy co na tych fotkach będzie :evil_lol: Miłego dzionka Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):co się tak boisz, że Was nawiedzę?:evil_lol: Ja sobie przyjadę do Argona i Kluseczki:p:eviltong: a tak w ogóle to dzieńdoberek Wszystkim:lol: Już Ty mi się nie odgrażaj :mad: Jeszcze raz wszystkiego :multi: Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jak u was bedzie 1000 to przyjde sie napic:grin::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 evaxon napisał(a):jak u was bedzie 1000 to przyjde sie napic:grin::evil_lol: To do września :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):Już Ty mi się nie odgrażaj :mad: Jeszcze raz wszystkiego :multi: A będę :p:eviltong: Dzięki bardzo :calus: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):A będę :p:eviltong: Dzięki bardzo :calus: już się boję :eviltong: nie za ma co :loveu: Quote
Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):już się boję :eviltong: nie za ma co :loveu: nie być taki strachliwy:eviltong::diabloti: chociażby za pamięć:loveu: Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):To do września :diabloti: o w modre.. tyle o suchym pyszczku???:mdleje: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):nie być taki strachliwy:eviltong::diabloti: chociażby za pamięć:loveu: Tak już mam :eviltong: ktoś musi jeżeli nikt nie pamięta:razz: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 evaxon napisał(a):o w modre.. tyle o suchym pyszczku???:mdleje: to się pyszczek wyciągnie i w fafle zamieni :diabloti: piękniste fafelki :evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):Tak już mam :eviltong: ktoś musi jeżeli nikt nie pamięta:razz: dobra, dobra:eviltong: Ciiiiii, nie Wszyscy wiedzą;) :cool3: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):dobra, dobra:eviltong: Ciiiiii, nie Wszyscy wiedzą;) :cool3: ale sie dowiedzą :eviltong: Quote
Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):ale sie dowiedzą :eviltong: już chyba wiedzą:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):już chyba wiedzą:evil_lol: no to zaraz sie zacznie :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Danusia12 napisał(a):no to zaraz sie zacznie :evil_lol: :diabloti: noooo, ktoś tu coś wygadał:cool3: Quote
Menrzuś Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imbir1 napisał(a):noooo, ktoś tu coś wygadał:cool3: tak jakoś się wymskło :diabloti: Quote
Agniest Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 co wygadałeś Menrzusiu? to Imbirkowe mają dziś jakąsik uroczystość czycuś? uchyl rąbka tajemnicy Menrzuś........... Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Danusia12']tak jakoś się wymskło :diabloti: nooooo i to całkiem nieźle Ci się wypsło:diabloti::evil_lol: [quote name='Agniest']aaaaaaaa już wiem :) :p hehe, dziękuję Agniest:loveu: [quote name='Asior']a ja nie wiem :placz: Asiorka, nie płacz, było minęło:evil_lol: Dzieńdoberek Wszystkim:multi::multi::multi::lol: nie chce mi się siedzieć w pracy, bleeeee Quote
Menrzuś Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Imbirka - wytrzeźwiałaś już?? Ktoś życzliwy mi doniósł, że krzywym kroczkiem wychodziłaś z pracy :evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć dziewczyny :multi: Imbirka - wytrzeźwiałaś już?? Ktoś życzliwy mi doniósł, że krzywym kroczkiem wychodziłaś z pracy :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: wow i znowu nic nie dało się ukryć:oops::oops::oops::oops::cool3::diabloti: Quote
Asior Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 i znowu cisza !!!! aja ide na rower..młody dostał na komunie to mamuska musi przetestowac :D Quote
Agniest Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asior napisał(a): aja ide na rower..młody dostał na komunie to mamuska musi przetestowac :D hehehe :grin: :grin: , ja też bym pojeździła takim blank nówką bicyclem....., mój już wiele przeszedł, kółko trochę pokrzywione, przerzutki działają jak chcą....... miłego rowerkowania Asiorku ;) Cześć Menrzusiu i Imbirko :multi: Quote
Recommended Posts