Asior Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Jezde, jezdem - też kawusia na stole i ptasie mleczko.....dla Argona :evil_lol: orzeszty w morde jeża...:mad: a dla ASIORKA TO CO??????? :angryy: prosze trzymac kciuki bo dziś wróce do domu z dwoma skrzyneczkami na sobie ;) dwa holtery mi założą...a z tym osprzetem potem do telewizji jadę....uch ale będzie obciach...P. kierowniczka KTOZ-u powiedziała, ze będe przez to bardziej autentyczna :) Quote
Asior Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 AgaiTheta napisał(a):Pomogło pomogło, chwilowe załamanie orgazmu. ekhmm :cool3: Aguś...czego???? :cool3: Quote
AgaiTheta Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Asior napisał(a):ekhmm :cool3: Aguś...czego???? :cool3: HiHiHi widzisz nie zauważyłam, głodnemu... Quote
Menrzuś Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Boszsz...co tu się dzieje? Była "szminka"...jakaś dźwignia.... teraz orgazm... Powstrzymajcie sie trochę, bo mi wątek zamkną :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Asior napisał(a):orzeszty w morde jeża...:mad: a dla ASIORKA TO CO??????? :angryy: prosze trzymac kciuki bo dziś wróce do domu z dwoma skrzyneczkami na sobie ;) dwa holtery mi założą...a z tym osprzetem potem do telewizji jadę....uch ale będzie obciach...P. kierowniczka KTOZ-u powiedziała, ze będe przez to bardziej autentyczna :) będę oglądał - zobaczę jak to z tym autentycznym wyglądać będzie :lol: Quote
szyszka.fr Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witam :) dawno nie zagladalam bo zaryrana:evil_lol: jak Menrzus jestem:evil_lol: po chorobie tylko praca i praca, w dodatku komp szaleje, Wam znikaly posty, a mnie cale strony:-o Quote
shirrrapeira Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wtam serdecznie, trzymajcie kciuki za mnie jutro mam egzamin z prawa finansowego. A i za wyniki ze statystyki aby byly w miare dobrze. Quote
Menrzuś Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):Witam :) dawno nie zagladalam bo zaryrana:evil_lol: jak Menrzus jestem:evil_lol: po chorobie tylko praca i praca, w dodatku komp szaleje, Wam znikaly posty, a mnie cale strony:-o Nareszcie, tak dawno Ciebie nie było, że myślałem,że Ci mentosy zaszkodziły:evil_lol: Dlatego mnie też nie było - mały, prywatny strajk :cool1: Co z Wami? Słyszałem, że burza przewaliła Paryż na ziemię. Quote
Menrzuś Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 shirrrapeira napisał(a):Wtam serdecznie, trzymajcie kciuki za mnie jutro mam egzamin z prawa finansowego. A i za wyniki ze statystyki aby byly w miare dobrze. Załatwione, a o wyniki sie nie martw... też załatwione :p Trzymaj się dzielnie :razz: Quote
szyszka.fr Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Danusia12 napisał(a):Nareszcie, tak dawno Ciebie nie było, że myślałem,że Ci mentosy zaszkodziły:evil_lol: Dlatego mnie też nie było - mały, prywatny strajk :cool1: Co z Wami? Słyszałem, że burza przewaliła Paryż na ziemię. jaka burza?:-o nie zauwazylam:evil_lol: popadalo, pogrzmialo i bokiem przeszlo:lol: troche wscieklam sie na dogo, troche na kompa bo zaczyna strajkowac dodatkowo w robocie nawal rzadziej wiec bede zagladac, bo musze nadrobic zaleglosci opowiedz lepiej co u faflakow i wstaw zdjecia Quote
Asior Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 szyszka.fr napisał(a):Witam :) dawno nie zagladalam bo zaryrana:evil_lol: jak Menrzus jestem:evil_lol: eeeeeeeeeeeehhehhehhehhe noo fakt pamiętam :evil_lol: dobre to było..... ale wiesz co....Ty szyszka to jednak wredota jesteś :D Tak sie nabijać z Menrzusia :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Cześć Łobuzy!!!!!!!!! Kawka wypita zabieram się za ryranie :cool3: Buziol!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzieńdoberek:multi: my dzisiaj też zaryrani:cool3:, a jeszcze imprezę mam i muszę się ze wszystkim wyrobić:razz:. Menrzuś musisz chyba zacząć wcześniej wstawać, bo coś ostatnio nie możemy się na kawkę tutaj wszyscy spiknąć:cool3::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 AgaiTheta napisał(a):Cześć Łobuzy!!!!!!!!! Kawka wypita zabieram się za ryranie :cool3: Buziol!!!!!!!!!!! Imbir1 napisał(a):Dzieńdoberek:multi: my dzisiaj też zaryrani:cool3:, a jeszcze imprezę mam i muszę się ze wszystkim wyrobić:razz:. Menrzuś musisz chyba zacząć wcześniej wstawać, bo coś ostatnio nie możemy się na kawkę tutaj wszyscy spiknąć:cool3::evil_lol:;) Tylko obie sie nie zaryrajcie :cool3: ja dopiero kawkę zaczynam...mmmmmm Miłego ryrania dziewczyny :loveu: Quote
szyszka.fr Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dziendobry! widze, ze wszyscy ryraja :) tylko Menrzus sie obija i zdjec jak nie bylo tak nie ma ja dzisiaj na wies jade z sasiadami pooddychac swiezym powietrzem Quote
Agniest Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 coś to ryranie ostatnio w modzie.....:evil_lol: mnie też dopadło, bo dopiero teraz mam chwilkę na spóźnioną kawkę. Witam wszystkich :multi: Menrzuś, co u was ? fotosów nie ma ..... nie żebym nalegała, ale....:mad: dzisiaj tak pięknie świeci mi słoneczko i za oknem świat taki słoneczny i ciepły się wydaje, ale jak wywaliłam ciałeczko na dwór na chwilkę, to aż mi nosek zmarzł - taka zimnica........ brrr....... a ja suczydła na dworze zostawiłam, pewnie marzną dziewczynki :shake: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Właśnie poobrabiałem trochę zdjęć i spróbuję je wstawić. Ty Agniestka też sie obcyndalasz z tymi fotkami, więc mi tu nie wypominaj :eviltong: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Parę fotek..... Ta dla Karolinki :p Mysia dziura :cool3: Na górze róże, na dole fiołki....... :evil_lol: c.d.n. Quote
szyszka.fr Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 foteczkiiiiiiiiiiiiiii!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze sie zalapalam:lol: ekran wycalowalam i do pakowania swietny poczatek weekendu:loveu: Quote
Imbirka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nooooo nareszcie fotki Kluseczki i Argonka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p Menrzuś tylko za mało, jak kcem jeszcze:lol::razz: Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Imbir1 napisał(a):Nooooo nareszcie fotki Kluseczki i Argonka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p Menrzuś tylko za mało, jak kcem jeszcze:lol::razz: Tylko kcem i kcem - a pochwalic fotki to co?? :razz: Quote
Imbirka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Tylko kcem i kcem - a pochwalic fotki to co?? :razz: no bo apetyt rośnie w miarę jedzenia:cool3::evil_lol: dlatego ja coraz więcej kcem:diabloti::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne doopcie:diabloti: mogę kcieć jeszcze :modla::modla::modla: plizzzzz Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Imbir1 napisał(a):no bo apetyt rośnie w miarę jedzenia:cool3::evil_lol: dlatego ja coraz więcej kcem:diabloti::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne doopcie:diabloti: mogę kcieć jeszcze :modla::modla::modla: plizzzzz Kcieć zawsze możesz :evil_lol: To masz na chwilę czekoladkę z języczkiem :eviltong: Quote
Imbirka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Danusia12 napisał(a):Kcieć zawsze możesz :evil_lol: To masz na chwilę czekoladkę z języczkiem :eviltong: śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ty wiesz, że Ci go ukradnę:diabloti: (kiedyś) Quote
Menrzuś Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Imbir1 napisał(a):śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ty wiesz, że Ci go ukradnę:diabloti: (kiedyś) Chyba kiedyś Ci mówiłem :hmmmm: ....tak chyba mówiłem, że jesteś za chuda w uszach. :diabloti: Quote
Recommended Posts