shirrrapeira Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Piekny psiak, naprawde piekny.I Argon i Gremlina. Stawiam spozniona druga kawe i ciasteczka cytrynowe. Quote
Asior Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 cześć wszystkim....jestem oczywiście nie wyspana :( menrzuś ja to normalnie mam pecha...za późno się pojawiam :( Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Imbir1 napisał(a):Chyba muszę wezwać dziewczyny na pomoc, bo menrzuś chce nam zwiać:placz: Nawet jakbym chciał, to już chyba bym nie mógł, bo.......jestem chyba..... uzależnioooooonyyyyyy :placz: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Agniest napisał(a):Menrzuś !!!! co ty ! :mad: zostawić nas chcesz :placz: co my tu bez ciebie, twojej porannej kawki, ptasiego mleczka, ślicznych fotek boksinek, wieczornych pogadanek, pocieszania i upominania nas kiedy trzeba, zrobimy !!!!................ No coś Ty - Ciebie zostawić?? Ty jedyna zawsze na poranną kawkę do mnie wstępujesz :razz: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 shirrrapeira napisał(a):Piekny psiak, naprawde piekny.I Argon i Gremlina. Stawiam spozniona druga kawe i ciasteczka cytrynowe. Spodobały się, co? Mi też :evil_lol: Za drugą kawkę dziękuję - tylko jedną dziennie pijam :p Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asior napisał(a):cześć wszystkim....jestem oczywiście nie wyspana :( menrzuś ja to normalnie mam pecha...za późno się pojawiam :( Znowu nocne loty? :razz: Na co za późno?? :-o Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asior napisał(a):za późno, zeby pogadać ...... No widzisz - jak się w nocy lata, to w dzień nie ma jak rozmawiać :placz: Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Danusia12 napisał(a):Nawet jakbym chciał, to już chyba bym nie mógł, bo.......jestem chyba..... uzależnioooooonyyyyyy :placz: no to czemu straszysz nas, cooooo:cool3: Quote
Agniest Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 wszyscy tutaj jesteśmy chyba uzależnieni............ ale to bardzo pozytywne uzależnienie :) Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No... wszyscy, tylko że niektórzy to jeszcze pracują... a nie tylko to kawkowanie i adorowanie Menrzusia... Fotoreportaż - jak widzę - zapowiada się na jakiś miesiąc... akurat ten, kiedy ja będę pracować intensywnie... sprawdzając sterty matur... Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to sobie pofuczałam... Ale usatysfakcjonowana materiałem promocyjnym zostaję w fanklubie Menrzusia, przepraszam... Sylwi i Argona, chciałam napisać... ;) Rozmarzyłam się... :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Imbir1 napisał(a):no to czemu straszysz nas, cooooo:cool3: Chyba mam tak samo zmienne nastroje co Ty :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Agniest napisał(a):wszyscy tutaj jesteśmy chyba uzależnieni............ ale to bardzo pozytywne uzależnienie :) No niby masz rację Agniestko, chociaz tak nie do końca Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 halbina napisał(a):No... wszyscy, tylko że niektórzy to jeszcze pracują... a nie tylko to kawkowanie i adorowanie Menrzusia... Fotoreportaż - jak widzę - zapowiada się na jakiś miesiąc... akurat ten, kiedy ja będę pracować intensywnie... sprawdzając sterty matur... No i nawet od Ciebie oberwałem :placz: ADOROWANIE MENRZUSIA :placz: Nie martw się, bo ten fotoreportaż jutro się skończy. A niech która później mi coś o fotkach powie. halbina napisał(a):No to sobie pofuczałam... Ale usatysfakcjonowana materiałem promocyjnym zostaję w fanklubie Menrzusia, przepraszam... Sylwi i Argona, chciałam napisać... ;) Rozmarzyłam się... :loveu: No popatrz jak to Halbinka sie rozmarzyła :loveu: Ale najpierw musiała być :mad: Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Danusia12 napisał(a):Chyba mam tak samo zmienne nastroje co Ty :evil_lol: u mnie się to jakoś da wytłumaczyć, ale u ciebie? :hmmmm: hmmmmmm :niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Imbir1 napisał(a):u mnie się to jakoś da wytłumaczyć, ale u ciebie? :hmmmm: hmmmmmm :niewiem::niewiem::niewiem: Właśnie tym bardziej u mnie :eviltong: Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Z tą zmiennością nastrojó... dobraliśmy tu... w korcu maku! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 halbina napisał(a):Z tą zmiennością nastrojó... dobraliśmy tu... w korcu maku! :eviltong: Kto by pomyślał :evil_lol: Kobieta zmienną jest :p Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no... mobilna to jest... (la donna mobile, ale najchętniej automobilem... :evil_lol: ) Zaczynam odliczanie do płomyczka! Uwaga: 2... Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 halbina napisał(a):no... mobilna to jest... (la donna mobile, ale najchętniej automobilem... :evil_lol: ) Zaczynam odliczanie do płomyczka! Uwaga: 2... Już wczoraj to zauważyłem :lol: Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No i widać juz płomyczek, tylko, że pojawił sie przy 2501 poście - troszkę zdziwiona, co? :evil_lol: Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No... nawet bardzo... to jak z petardami na Nowy Rok... taki falstart... Quote
Menrzuś Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 halbina napisał(a):No... nawet bardzo... to jak z petardami na Nowy Rok... taki falstart... No cóż - nie wszystko musisz wiedzieć :razz: ale chociaż z 3 na końcu wpadłaś się wyżalić :razz: Idę z pieskami pohasać Quote
Imbirka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Danusia12 napisał(a):Właśnie tym bardziej u mnie :eviltong: nie będę wnikać:cool3: uwierzę na słowo:p Quote
Recommended Posts