Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):....tylko lepiej:evil_lol: Ale cały czas zabawek nie ma i jedzą osobno - więc powinno być lepiej Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):czy Sylwa dalej je tak lapczywie? Już mniej - karmienie z ręki pomaga. Ale daleko jeszcze do normalnego jedzenia.Ale jak się widzi poprawę, to jest doping do dalszej pracy Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):wlasciwie najgorsze juz za Wami :) Chyba tak...i do znudzenia będę mówił, że to wszystko dzięki Argonowi. Dzisiaj na plaży tak szalały, że oczu nie można było oderwać od nich. Troche fotek porobiłem i dzisiaj zacznę wstawiać, a może i zrobię coś więcej :razz: Quote
Asior Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 buuuu nikt nie skomentował mojego postu :( nitk nie pożałował :( Quote
szyszka.fr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Beda fotki!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie moge sie doczekac! Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Asior napisał(a):buuuu nikt nie skomentował mojego postu :( nitk nie pożałował :( skomentuję później Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):Beda fotki!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie moge sie doczekac! no przecież chyba nie możesz powiedzieć, że żałuję fotek :eviltong: byle jakich tu nie wklejam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A teraz śmigamy spać - za dużo tlenu łyknąłem :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):dobranoc! kolorowych snow! Tobie też :razz: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Asior napisał(a):branoc :( kolorowych :( Dobrej nocki Asiorku :calus: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Asior napisał(a):ehhhh jaka tam ona dobra........ ale właśnie tej lepszej Ci życzę Quote
Menrzuś Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pierwsza partia fotek z Chałup WODA!!! Pierwszy łyk jeszcze spokojnie próba biegu po piasku a ta znowu wygląda jak pokraka albo jak Gremlina :evil_lol: stoicki spokój Argona c.d.n. Quote
Menrzuś Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Szaleństwa wodne Argona cz.1 Zwrot i skok na ta małe fale aż mu się fafel uniósł z radości A co tam na dnie? :evil_lol: lotem trzmiela wbił się dziobem w wodę wyskok z wody na Sylwę chwila odsapnięcia... ...i znowu skoki :evil_lol: c.d.n. Quote
szyszka.fr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Raaaaaaaaaaaaaaaaany :loveu: ale foty! ja chce jeszczeeee!!!:diabloti: widac, ze Sylwa z rezerwa traktuje wodne szalenstwa Argona jeszcze jej nie nauczyl lapac fale?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 szyszka.fr napisał(a):Raaaaaaaaaaaaaaaaany :loveu: ale foty! ja chce jeszczeeee!!!:diabloti: widac, ze Sylwa z rezerwa traktuje wodne szalenstwa Argona jeszcze jej nie nauczyl lapac fale?:evil_lol: Dla Sylwy to za zimna woda chyba. A co chodzi uczenia, to w następnej części :evil_lol: :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 nie moge sie doczekac :) zradz, czy przynajmniej lapki zamoczy? Quote
Menrzuś Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 szyszka.fr napisał(a):nie moge sie doczekac :) zradz, czy przynajmniej lapki zamoczy? hehe :diabloti: i nie tylko :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 super!! . . . kiedy beda zdjecia?:evil_lol: . . . co sie lenisz?:mad: . . . dlugo jeszcze?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 szyszka.fr napisał(a):super!! . . . kiedy beda zdjecia?:evil_lol: . . . co sie lenisz?:mad: . . . dlugo jeszcze?:diabloti: A co Ty myślisz, że wypstrykam się ze wszystkich fotek tak od razu?? Nie ma tak dobrze - delektować się tym co jest. Następne jutro będą :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Danusia12']A co Ty myślisz, że wypstrykam się ze wszystkich fotek tak od razu?? Nie ma tak dobrze - delektować się tym co jest. Następne jutro będą :evil_lol: Quote
Recommended Posts