Asior Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ehh Yoko już po sterylce ..:( ale ...nigdy więcej.... Musiałam asystowac przy operacji, bo druga wetka miała stłuczkę i nie dojechała.... Trzymałam macicę Yoko w ręce i kurna słabo mi się robiło..... mówie do Zdziska, ze zaraz odpłynę albo zwymiotuje a on na to, ze mam być twarda bo to nic takiego :/ NIGDY WIĘCEJ!!!!!! Pod koniec zabiegu przestało chtba działać znieczulenie, bo mała wyła na tym stole ..... zaaplikował jej jeszcze coś na dokładkę, ale i tak wyła... :( gdzyby nie to, ze go znam to chyba bym go zabiła......... Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='AgaiTheta']niooo skoro on mój wymarzony :evil_lol: ale ja to w bidach jakoś gustuję, a on w raju to tylko raz kiedyś go wycmokam i luzzzz, nie będę się narzucać ;) Aga - aleś nakombinowała :mad: Cmokać możesz ile i kiedy chcesz, a za to "narzucanie się" to oberwiesz jak sie spotkamy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):jestem ale jak zwykle spozniona:cool1: ledwo dowloklam sie do kompa, ale warto bylo:loveu: fotki slodkiego Argona sa cudniaste:loveu: Byłabyś wcześniej, to też byś dostała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):raj to maja "Danuski" -dwa wspaniale fafle w domu:evil_lol: Już tak nie komplikuj kto ma raj, bo jeszcze Aga sie pomyli i mnie wycmoka i nie będzie się narzucać Argonowi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Imbir1 napisał(a):Ale nas tu dawno nie było:oops::oops::oops: no i zapomnieliście o nas:placz:;) A Argona to ja ukradnę:p:eviltong: rety jaka słodka klucha:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi :eviltong: :evil_lol: Z kradziejstwem nie masz żadnych szans - Sylwa go upilnuje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Uwielbiają biegać po tym ściernisku... ... aż do zziajania się Wtedy łeb w łeb, pyszczek w pyszczek, język w język łapią krople Beskidu - to byłaby reklama, kurcze :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: :multi: błahahahahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):witanko:multi: :multi: :multi: :multi: błahahahahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Evaxon - dawno Ciebie tu nie było :multi: I co się śmiejesz z "pięknej inaczej"?? Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Danusia12 napisał(a):Cześć Evaxon - dawno Ciebie tu nie było :multi: I co się śmiejesz z "pięknej inaczej"?? bywam czesto tylko tak po cichu siedze:cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):bywam czesto tylko tak po cichu siedze:cool3: :cool3: :evil_lol: To tak jak ja u Ciebie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Danusia12 napisał(a):To tak jak ja u Ciebie :evil_lol: ty juz tu nie sciemniaj:evil_lol: nie bywasz u nas:placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a):ty juz tu nie sciemniaj:evil_lol: nie bywasz u nas:placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol: bywam, bywam, ale sie bunkruję, bo tam same dziewczyny są:p Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Danusia12 napisał(a):bywam, bywam, ale sie bunkruję, bo tam same dziewczyny są:p :evil_lol: a u ciebie to co???:evil_lol: moze ich ni ema??:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: a u ciebie to co???:evil_lol: moze ich ni ema??:evil_lol: Ale już tutaj sie osfoiliśmy ze sobą, a u Ciebie to na start zjadłybyście mnie razem z kosteczkami :evil_lol: :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale już tutaj sie osfoiliśmy ze sobą, a u Ciebie to na start zjadłybyście mnie razem z kosteczkami :evil_lol: :eviltong: :diabloti: takkk ...wlasnie tak robimy z kazdym samcem w naszej galerii:diabloti: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Danusia12']Kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi :eviltong: :evil_lol: Z kradziejstwem nie masz żadnych szans - Sylwa go upilnuje :evil_lol: ale dzisiaj chyba za późno nie jestem?:cool3: Sylwy się nie boję, a Argona i tak Ci ukradnę:diabloti::razz: ale słodziaki, no proszę jaka zgodna parka się zrobiła:loveu::lol: Menrzuś, a ta fotka powinna być z dedykacją dla mnie:p znowu nas jutro nie będzie z Wami:placz:, dobranoc, uciekamy już, bo jutro pobudka skoro świt:cool3: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: takkk ...wlasnie tak robimy z kazdym samcem w naszej galerii:diabloti: Dlatego właśnie sie boję :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Imbir1']ale dzisiaj chyba za późno nie jestem?:cool3: Sylwy się nie boję, a Argona i tak Ci ukradnę:diabloti::razz: ale słodziaki, no proszę jaka zgodna parka się zrobiła:loveu::lol: Menrzuś, a ta fotka powinna być z dedykacją dla mnie:p znowu nas jutro nie będzie z Wami:placz:, dobranoc, uciekamy już, bo jutro pobudka skoro świt:cool3: Na tą kradzież jesteś za chuda w uszach :evil_lol: :diabloti: A fotka byłaby Twoja, jakbyś wczoraj tu była. A tak znowu musisz czekać na lucky day :evil_lol: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :evil_lol: nie no co za fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='szyszka.fr']:evil_lol: nie no co za fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: język w język :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kto by pomyslal, ze zrobi sie z nich TAKI duet :) Quote
halbina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Też tak dziś piliśmy tę samą wodę... na dogowisku w Zabrzu... Inka i Platon... Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 szyszka.fr napisał(a):kto by pomyslal, ze zrobi sie z nich TAKI duet :) A co to dalej będzie? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 halbina napisał(a):Też tak dziś piliśmy tę samą wodę... na dogowisku w Zabrzu... Inka i Platon... A myśmy znowu w Chałupach na plaży byli i piły tym razem Żywca :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Danusia12 napisał(a):A co to dalej będzie? :evil_lol: ....tylko lepiej:evil_lol: Quote
Recommended Posts