Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Będą wymiziane napewno - nie zasnęłyby bez tego :lol: Jeszcze nie napisałem, że jesteśmy zaproszeni na posterunek policji na sobotę w celu złożenia zeznań, wyjaśnień w sprawie Sylwy. Ale prawdę mówiąc nie wierzę, że coś to da. Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 i tak, do porannej kawki, widok bestyj po powrocie z wojaży :p Po prostu padły jak szneki, jak naleśniki :evil_lol: I niech mi ktoś tu powie, że psy nie znają uczuć wyższych. Quote
Bodziulka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: jeden bokser to ogromne szczęście, a dwa boksery to... bokserskie szczęście :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bodziulka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: jeden bokser to ogromne szczęście, a dwa boksery to... bokserskie szczęście :evil_lol: ...a bokser na bokserze to....szczyt szczęścia :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dzieńdoberek:p [quote name='Danusia12']Jak chorera :diabloti: Cześć Imbirka :multi: :loveu: no jeśli jak chorera to już jestem spowrotem:diabloti: [quote name='Danusia12']i tak, do porannej kawki, widok bestyj po powrocie z wojaży :p Po prostu padły jak szneki, jak naleśniki :evil_lol: I niech mi ktoś tu powie, że psy nie znają uczuć wyższych. Tylko Argon chyba ma już troche dosyć Sylwy, bo tak jakoś ją poddusza:evil_lol::razz: Quote
shirrrapeira Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam do kawy proponuje ptasie mleczko i ciasteczka cytrynowe Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek:p no jeśli jak chorera to już jestem spowrotem:diabloti: Tylko Argon chyba ma już troche dosyć Sylwy, bo tak jakoś ją poddusza:evil_lol::razz: To jest jedna z form objęcia "ramieniem" wybranki psiego serca :evil_lol: Witamy Cię jak chorera :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 shirrrapeira napisał(a):Witam do kawy proponuje ptasie mleczko i ciasteczka cytrynowe Ptasie mleczko poooooszłooooo... z pomocą Argona:lol: Cześć Shirrrapeira... w ten słoneczny poranek :multi: Quote
shirrrapeira Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 U nas niestety pochmurno,wiec stawiam drugie pudlo ptasiego mleczka. Slicznie wygladaja te dwa boksie. One sa takie sliczne. Quote
Imbirka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Danusia12 napisał(a):To jest jedna z form objęcia "ramieniem" wybranki psiego serca :evil_lol: Witamy Cię jak chorera :loveu: dobrze, że nie jestem wybranką Agrona bo pewnie bym się udusiła:diabloti:;) biedną Sylwę chyba ta jego miłość troszkę przytłoczyła:cool3: My się z Wami też chorernie witamy:eviltong::p:loveu: Quote
Asior Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 witaajcie wszyćcy :) nie było mnie trochę ale to wszystko przez zabieganie :( a wczoraj miałam swój debiut w telewizji :oops: bosszzz ale obciach....... Quote
Agniest Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ja też witam :) Menrzuś nie wstawiaj mi tu takich przytulanek, bo zaraz będę ryczeć, a w pracy jestem :placz: żartuję - wstawiaj jak najwięcej ;) Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z PSINAMI, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 shirrrapeira napisał(a):U nas niestety pochmurno,wiec stawiam drugie pudlo ptasiego mleczka. Slicznie wygladaja te dwa boksie. One sa takie sliczne. Bo te boksie na memłonie wyhodowane :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Imbir1 napisał(a):dobrze, że nie jestem wybranką Agrona bo pewnie bym się udusiła:diabloti:;) biedną Sylwę chyba ta jego miłość troszkę przytłoczyła:cool3: My się z Wami też chorernie witamy:eviltong::p:loveu: To taka psia miłość - one też się dziwią, jak ludzie mogą iść trzymając się za rękę. To niewyobrażalne u piesków :evil_lol: Niedługo będą nam zazdrościć sposobu witania :evil_lol: :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Asior napisał(a):witaajcie wszyćcy :) nie było mnie trochę ale to wszystko przez zabieganie :( a wczoraj miałam swój debiut w telewizji :oops: bosszzz ale obciach....... Cześć Asiorku :loveu: Nie ma wytłumaczanie na tak długą nieobecność :mad: Jaki obciach? Tylko raz się zapętliłaś. Za to wyjątkowo powoli mówiłaś :eviltong: Wyglądałaś jak zawsze extra :p Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Agniest']ja też witam :) Menrzuś nie wstawiaj mi tu takich przytulanek, bo zaraz będę ryczeć, a w pracy jestem :placz: żartuję - wstawiaj jak najwięcej ;) Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ WAM KOLOROWYCH I SMACZNYCH PISANEK, MOKREGO DYNGUSA, JAK NAJWIĘCEJ PROMYCZKÓW WIOSENNEGO SŁONECZKA I DŁUGICH SPACERKÓW Z PSINAMI, I HOJNEGO ZAJĄCZKA OCZYWIŚCIE :loveu: Były specjalnie dla Ciebie....tak dla podniesienia się na duchu :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziewczyny - chciałem Wam złożyć takie ciepłe życzenia Wesołych Świąt, rodzinnego śniadania, smacznych jajek i dużo, dużo wody na pobudkę w poniedziałek - tak dla jędrności ciała :evil_lol: Wszystkiego miłego. Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Halina Oto Chappi... Trzymać kciukasy za jego nowy domek! Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='halbina']Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Halina Oto Chappi... Trzymać kciukasy za jego nowy domek! I wzajemnie Halbinko - polonistki nawet nie będę próbował prześcigać w sformuowaniu życzeń, ale wszystkiego dobrego w te Święta, śniadania z rodziną i żeby ogrom wody Ciebie zalał na poniedziałkową pobudkę :evil_lol: Kciuki trzymamy Quote
shirrrapeira Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja tez nie bede sie przescigac z polonistka w zyczeniach, ale zycze Wam wszystkich: cudownych, pieknych Swiat Wielkanocnych z duza doza milosci, radosci i szczescia no i oczywiscie z psami. Quote
szyszka.fr Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Swięconego w gronie najbliższych osób Quote
Imbirka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wielkanoc pachnie wiosną... to pora tak radosna, pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Życzą Imbirki:p Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych pisaneczek, mokrych jajeczek i duuuuużej plamy :) Quote
Menrzuś Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzięki wielkie Wam wszystkim :loveu: Wszystkiego dobrego...... Quote
Recommended Posts