Menrzuś Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bodziulka napisał(a):szkoda, że nie ma widoku mordek w dziurce od przodu :evil_lol: Fruwać, w mordę, nie potrafię :evil_lol: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dzieńdoberek:multi: Menrzuś, teraz to chyba trzeba zrobić drugie okienko do wyglądania dla piesów, kto to widział takie nie wygody im zapewniać:razz::evil_lol: ciekawa jestem czy się mój post zapisze:cool3: dogo dzisiaj zjada mi posty:placz: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dogo dzisiaj jest nienażarte - właśnie Agniestkę mi zeżarło :placz: Quote
Agniest Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Fakt, były tu wczoraj moje dwa posty :roll: zeżarło mnie :mad: :angryy: :mad: ale już wypluło (niesmaczna byłam ;) ) i jestem znowu. Coś nam szwankuje to dogo ostatnio........ Pozdrowionka dla wszystkich :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Chyba się komuś nie spodobałaś. Już jak go znajdę :mad: Cześć Agniest - kawka poranna bez towarzystwa już nie jest tak smaczna :razz: Quote
Agniest Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 mnie też bardziej smakuje z wami :) ale ostatnio forum jest ciągle nieczynne.... piękne u nas dziś słoneczko, pewnie na spacerek zaraz sobie pójdziecie :) a ja tu muszę tkwić jeszcze dwie godz :( Quote
Menrzuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Już byłem na spacerku. Ale się już chmurzy i pewnie zaraz wiosennie się rozpada Quote
Agniest Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 u nas chmurek niet :) tak sobie myślę, że może powinnam już wypuszczać sunie na dwór na cały dzień - siedzą biedne w tym mieszkaniu 8 godz. a tu takie ładne słoneczko. Ale mój Żabulcowy agresor jest strasznie ciepłolubny - po ostatnim spacerku miała kaszelek :) poczekam chyba jeszcze miesiąc. Quote
Menrzuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ty to masz dobrze z tym ogródkiem - zazdroszczę Ci szczególnie rano :p Quote
Agniest Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 gdyby nie fakt posiadania podwórka - nie zdecydowałabym się chyba na drugiego psa. Trudno mi sobie siebie wyobrazić z dwiema boksinkami na smyczy, gdy każda ciągnie w inną stronę :evil_lol: a ja mizerna jestem i siły mało mam...... Dlatego jak już wychodzimy na spacery - ja trzymam jedną a TZ drugą, a pośrodku biega Dominik :) Quote
shirrrapeira Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam ponownie Panstwa, moje psy sa zadowolone, bo wreszcie maja drzwi otwarte na okraglo. Nie bylo mnie, bo w sobote i w niedziele bylam w szkole a w poniedzialek w bibliotece. I jak wrocilam nie mialam sily pisac. Dzis na obiad proponuje pyszne parowki zapieczone z szynka i serem i z jajem sadzonym do tego sałata zielona z vinegretem. A tak wogle to Sylwa i Argon wygladaja cudnie. Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agniest napisał(a):gdyby nie fakt posiadania podwórka - nie zdecydowałabym się chyba na drugiego psa. Trudno mi sobie siebie wyobrazić z dwiema boksinkami na smyczy, gdy każda ciągnie w inną stronę :evil_lol: a ja mizerna jestem i siły mało mam...... Dlatego jak już wychodzimy na spacery - ja trzymam jedną a TZ drugą, a pośrodku biega Dominik :) Ale gdzieś widziałem Twoje zdjęcie z dwoma psinami na smyczy i jakoś nie frunęłaś za nimi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 shirrrapeira napisał(a):Witam ponownie Panstwa, moje psy sa zadowolone, bo wreszcie maja drzwi otwarte na okraglo. Nie bylo mnie, bo w sobote i w niedziele bylam w szkole a w poniedzialek w bibliotece. I jak wrocilam nie mialam sily pisac. Dzis na obiad proponuje pyszne parowki zapieczone z szynka i serem i z jajem sadzonym do tego sałata zielona z vinegretem. A tak wogle to Sylwa i Argon wygladaja cudnie. To dzisiaj te drzwi musiałaś chyba zamknąć :razz: I nic nie straciłaś - dogo wariowało, że i tak nie można było po nim chodzić Wyglądają cudnie, bo na mymłonie wyhodowane :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agniest napisał(a):doberek :) brrrr ale zimno ale na szczęśćie to już końcówka Cześć Agniestka :multi: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Parę zdjęć z wyjazdowej sesji - pierwszy raz z dwoma psami w samochodzie. Trochę strach był ze względu na żywiołowość Argona, ale wszystko przebiegło bezproblemowo Nowe miejsce - nowe zapachy znowu zabrała kijaszka Argonowi... ... ale i tak są zgraną parką c.d.n. Quote
Agniest Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dawaj zdjęcia Menrzuś, bo właśnie drugie śniadanko będę jadła, a przy waszych zdjęciach lepiej smakuje :) Quote
shirrrapeira Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piekne zdjecia, piekny Argon, piekna Sylwa. Tak dzis drzwi zaamkniete, zimno jest. A psiaki piekne. Smakowaly parowki? Quote
szyszka.fr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam!!! zdjecia super! Sylwa coraz piekniejsza, a Argon jak zwykle cudny :) a zdjecia na balkonie -rewelacyjne Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agniest napisał(a):więcej, więcej....... :) daj...daj...daj... ptasior jeden :evil_lol: :loveu: zaraz jeszcze trochę wkleję Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 shirrrapeira napisał(a):Piekne zdjecia, piekny Argon, piekna Sylwa. Tak dzis drzwi zaamkniete, zimno jest. A psiaki piekne. Smakowaly parowki? Sylwa piękna?? Pppffff - Gremlina jedna :evil_lol: Parówek nie było, bo ja ostatnio jakoś taki bezmięsny jestem :lol: Quote
Menrzuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 szyszka.fr napisał(a):Witam!!! zdjecia super! Sylwa coraz piekniejsza, a Argon jak zwykle cudny :) a zdjecia na balkonie -rewelacyjne Ooooo...Szyszka :multi: Wreszcie sie pokazałaś :lol: Jakoś mi ostatnio wywiewa dziewczyny. Imbirka mnie olała, Asiorka ma mnie w nosie, o Adze, czy Izie to juz lepiej nic nie mówić. Eeeeech.... chyba sobie jakiegoś monologowego bloga założę :-( Quote
Recommended Posts