Imbirka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 świergocząca Bodziulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:p Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Agniest napisał(a):eee tam, ja mam za oknem jakieś bażanty czy kuropatwy cy cuś takiego i strasznie to mi skrzeczy rankiem...... :evil_lol: a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną....... To chyba sie cieszysz, że masz trochę natury za oknem? Jeżeli wpadł Wam ten bażancik przez okno, to rozumiem, że to polowanie jest zaraz za ogrodzeniem. To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Imbir1 napisał(a):świergocząca Bodziulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:p A żeby Ona tam świergotała - tylko świergoli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Danusia12 napisał(a): To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong: A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ). Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Agniest napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong: A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ). Ja to bym psy spuścił i tych myśliwych pogonił :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asior napisał(a):bry ........ nie mam humoru dziś :( To co mam zrobić?? Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Menrzuś może jakieś oberki poskacz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A któż to tutaj zawitał? :multi: Dla Ciebie Aga - prawie wszystko :cunao: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Coś ostatnio bunkrowanie zrobiło sie modne - chyba sam też się schowam Quote
shirrrapeira Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hej witam i bardzo sie ciesze, ze jestem tutaj. Jak sie czujesz menrzus? Jak sie czuje Sylwa i Argon Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 shirrrapeira napisał(a):Hej witam i bardzo sie ciesze, ze jestem tutaj. Jak sie czujesz menrzus? Jak sie czuje Sylwa i Argon Menrzuś czuje się jak młody bóg.... Sylwa z Argonem żyją, chociaż w tej chwili są tymczasowo padłe po spacerku i lanczyku :lol: Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zerkam tu do Was systematycznie ale tylko zium jak huragan. W pracy dużo pracy a poza pracą dużo pracy przy boksiach :evil_lol: Ale co tam, trza! Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 AgaiTheta napisał(a):Zerkam tu do Was systematycznie ale tylko zium jak huragan. W pracy dużo pracy a poza pracą dużo pracy przy boksiach :evil_lol: Ale co tam, trza! Ale czasami jakiegos ślada mogłabyś zostawić - cieplej się zrobi :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 oki oki postaram się poprawić :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Agniest napisał(a): a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną....... samowpadający obiad :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tralalala...wita Was gwiada telewizji regionalnej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asior napisał(a):tralalala...wita Was gwiada telewizji regionalnej :evil_lol: A przecież był ponoć taki obciach :evil_lol: Tylko inne spodnie załóż :diabloti: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nadal jest obciach...:D a spodnie będe miała jasne bojówki :) te są nie przetarte :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asior napisał(a):nadal jest obciach...:D a spodnie będe miała jasne bojówki :) te są nie przetarte :evil_lol: No to w piątek będę oglądał Twoje popisy - tylko mów spokojniej :loveu: Quote
Asior Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 postaram się nie mówic już "wprost poprostu" :/ Quote
Bodziulka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a o której i w jakiej stacji będzie można oblookać ;) Quote
Recommended Posts