Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest napisał(a):
eee tam, ja mam za oknem jakieś bażanty czy kuropatwy cy cuś takiego i strasznie to mi skrzeczy rankiem...... :evil_lol:
a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną.......

To chyba sie cieszysz, że masz trochę natury za oknem?
Jeżeli wpadł Wam ten bażancik przez okno, to rozumiem, że to polowanie jest zaraz za ogrodzeniem. To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye:

Posted

Imbir1 napisał(a):
świergocząca Bodziulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre:p

A żeby Ona tam świergotała - tylko świergoli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Danusia12 napisał(a):
To co Wy robicie w niedzielę? Stalowe żaluzje? Wszyscy w piwnicy? Strach bać się :crazyeye:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong:

A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ).

Posted

Agniest napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eviltong:

A tak poważnie to polują zwykle zimą - chyba wtedy jest sezon na bażanty........ za naszym ogrodzeniem stawiają samochody, biorą strzelby i idą w górę łąki ( bo dookoła jest dużo dzikich łąk ).

Ja to bym psy spuścił i tych myśliwych pogonił :evil_lol:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Hej witam i bardzo sie ciesze, ze jestem tutaj. Jak sie czujesz menrzus? Jak sie czuje Sylwa i Argon

Menrzuś czuje się jak młody bóg.... Sylwa z Argonem żyją, chociaż w tej chwili są tymczasowo padłe po spacerku i lanczyku :lol:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Zerkam tu do Was systematycznie ale tylko zium jak huragan. W pracy dużo pracy a poza pracą dużo pracy przy boksiach :evil_lol: Ale co tam, trza!

Ale czasami jakiegos ślada mogłabyś zostawić - cieplej się zrobi :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):

a w niedzielę, gdy są polowania to koszmar..... raz nam jeden taki bażancik wpadł przez okno, bo był tak przestraszony strzelaniną.......

samowpadający obiad :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
nadal jest obciach...:D
a spodnie będe miała jasne bojówki :)
te są nie przetarte :evil_lol:

No to w piątek będę oglądał Twoje popisy - tylko mów spokojniej :loveu: