Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 To przeczytaj wątek Agniestki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29184&page=36 Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Imbir1']Wcale Cię nie olałam:glaszcze: Menrzuś, no nie mów, że się za mną stęskniłeś?:diabloti: Jak chorera :diabloti: Cześć Imbirka :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):A za mną? :razz: :roll: :-( Najpierw pójdze sobie, zapomni, a jak sobie przypomni, to: Tęskniłeś za mna mocno? :evil_lol: Cześć Halbinko :p Czemu się bunkrujesz? Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja nie zapominam... Mam doła i szczeniaka na tymczasie, że o reszcie stada nie wspomnę... Co to znaczy "bunkrujesz"? :cool3: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):Ja nie zapominam... Mam doła i szczeniaka na tymczasie, że o reszcie stada nie wspomnę... Co to znaczy "bunkrujesz"? :cool3: :loveu: łopatkę do odkopania podrzucić? Problemy z pieskami? A jakoś Ci to Twoje piękne zielone oczko dziwnie zszarzało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):U mnie zczerwienialo nawet... :eviltong: a na zewnątrz szaro - chyba problem z odklejaniem się siatkówki :eviltong: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):stąd to hasło: "bunkrujesz się"? :evil_lol: chowaśz sie jak w bunkrze, żeby nikt nie widział co robisz - nie ja wymyśliłem ten zwrot:p Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):limit wyczerpałam... dziś stałam w otwartym na oścież oknie, obok mnie 2 koty na parapecie, Platon i Chapi na wewnętrznej stronie tegoż... Inka wspięła się na moje plecy jak 60 kg papużka... Szkoda, że ktoś telewizji nie sprowadził wtedy, kiedy zachęcałam sąsiadki wracające z kościoła do wzięcia psiaka... Noooo...musiało to ciekawie wyglądać Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Szkoda, że nikt fotki nie strzelił... Oto Chapi... minidobermanek... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='halbina'] Szkoda, że nikt fotki nie strzelił... Oto Chapi... minidobermanek... Mini, bo młody, czy mini, bo mini? Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):nie sięga nawet kolana i ma 5 miesięcy... A jak olbrzym sie przy nim zachowuje? Przecież mu znika czasami pod brzuchem :lol: Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):Znika chwilami w jego paszczy nawet... ale wtedy wrzeszczy wniebogłosy... strasznie krzykliwy szczylek, gaduła okropna, jednym słowem: szczekacz i histeryk... :roll: ....i pewnie podkołdernik :evil_lol: Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Musowo... czuję się jak maciora... taki archaizm - w średniowieczu oznaczał ten wyraz matkę, więc bez głupich skojarzeń, bardzo proszę... :mad: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):Musowo... czuję się jak maciora... taki archaizm - w średniowieczu oznaczał ten wyraz matkę, więc bez głupich skojarzeń, bardzo proszę... :mad: Pamiętam jeszcze ten archaizm ;) Dziwię się tylko, że trzymasz w domu koty, psa, szczeniaka i kucyka. Gdzie to towarzystwo się mieści....i w ogóle gdzie jest miejsce dla Ciebie?? Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła... wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3: Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll: Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):Używam ostatnio wyrazów typu: "zwierzadła", "szczekadło", a to całe stado jest po prostu moim stadem... tak to już jest, że kiedy nie ma Menrzusia i rodziny, to domownikami stają się zwierzadła... wyobraź sobie rogówkę rozmiarów małżeńskiego łoża... na niej ja i doklejone do mnie ze wszystkich stron zwierzadła... sztuk pięć... :cool3: Ciekawe, czy Violetta Villas tak zaczynała?... :roll: ... i wyżywasz się w macierzyństwie? Ale, jak już powiedziałaś, limit wyczerpałaś - jeszcze daleko Ci do Villas Menrzuś to znak zastrzeżony :evil_lol: (przynajmniej na tym wątku) Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać... Quote
Menrzuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 halbina napisał(a):chyba raczej wyżywam się w poczuciu bycia komukolwiek potrzebną do życia... i zwierzadła dają mi poczucie, że moje życie ma jednak jakiś sens i cel... szkoła i praca z młodzieżą jakoś mi go nie nadaje... może dlatego, że zajmuje mi czas najwyżej do 19.00, a potem jeszcze pozostaje kilka godzin, zanim można pójść spać... Trochę jakby smutkiem powiało... Nigdy dobry z polskiego nie byłem, a muszę jakoś na błędy przy Tobie uważać :razz: Wybacz, ale muszę śmignąć z moją bandą potworów - już czekają patrząc mi w oczy, kiedy swój odwłok raczę ruszyć :evil_lol: Dobrej nocki Halbinko Quote
halbina Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wymiziaj swoje stadko od cioci halbinki! Fajnego spacerku i dobrej nocki życzę! Quote
Recommended Posts