Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Czekając na dalsze przepisy kulinarne, macie tutaj fotki w parę chwil po przyjeździe Sylwy ze sterylki.Tutaj była jeszcze praktycznie odjechana. Co oni zrobili z mojej suczki?? Wąchanie wszystkiego i pielęgnacja uszka - tak przy okazji Choremu oczku też sie należy A co mi tu będziesz uciekać - drugie też trzeba wyczyścić Chociaż na chwilę sie przytulić, bo Pani goni mnie Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jessuuu rozkoszne :loveu: też bym tak chciała :) Quote
Bodziulka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Danusia12 napisał(a): Wąchanie wszystkiego i pielęgnacja uszka - tak przy okazji Choremu oczku też sie należy A co mi tu będziesz uciekać - drugie też trzeba wyczyścić jejka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Rozczulające! :loveu: A Ty, Menrzusiu, też tak dbasz o swoją panią? :evil_lol: Quote
Asior Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Danusia12 napisał(a):Sterylkę??:crazyeye: :diabloti: niee kurna...takiego troskliwego faceta :D Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kochani teraz czas zaserwowac pizz. Jaka chcecie, bo serwuje z ananasem, z pieczarkami, z podwojnym serem, z 4 serami, z oliwkami, z kaparami i oczywiscie wegetarianska. Komu i ile nakladac. Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Bodziulka napisał(a):jejka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz? Tak też można :cool3: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 halbina napisał(a):Rozczulające! :loveu: A Ty, Menrzusiu, też tak dbasz o swoją panią? :evil_lol: Mówisz o alfie ?? Nooo, o Alfę trzeba dbać, bo tak jak z zasłoną zupą będzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 witam! jakie cudne fotki!:loveu: a jeszcze niedawno ktos sie zamartwial, ze sie nie dogaduja, ze Gremlinka oschla, a tu takie czulosci:loveu: ja oklapnieta jestem, wiec raczej nie posiedze Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asior napisał(a):niee kurna...takiego troskliwego faceta :D Takie troskliwe czekoladki rzadko sie rodzą :shake: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 shirrrapeira napisał(a):Kochani teraz czas zaserwowac pizz. Jaka chcecie, bo serwuje z ananasem, z pieczarkami, z podwojnym serem, z 4 serami, z oliwkami, z kaparami i oczywiscie wegetarianska. Komu i ile nakladac. Wegetariańska jest dobra - ta z kaparami, mmmmmm :lol: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 szyszka.fr napisał(a):witam! jakie cudne fotki!:loveu: a jeszcze niedawno ktos sie zamartwial, ze sie nie dogaduja, ze Gremlinka oschla, a tu takie czulosci:loveu: ja oklapnieta jestem, wiec raczej nie posiedze Ale czułość Argona przełamała bariery :p Quote
shirrrapeira Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A wiec zaserwowane i podane do stolu prosze sie czestowac pizza z pieczarkami i podwojnym serem raz i pizza wegetarianska dwa, smacznego. A piesie cudowne jak zawsze,jak Argon dba o Sylwe cudownie, prawdziwy gentleman. Pozdrawiam wszystkich a jutro na sniadanie proponuje pyszne jajeczka w majoneziku i sosik tatarski do wedlinek. Quote
szyszka.fr Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 shirrrapeira napisał(a):A wiec zaserwowane i podane do stolu prosze sie czestowac pizza z pieczarkami i podwojnym serem raz i pizza wegetarianska dwa, smacznego. A piesie cudowne jak zawsze,jak Argon dba o Sylwe cudownie, prawdziwy gentleman. Pozdrawiam wszystkich a jutro na sniadanie proponuje pyszne jajeczka w majoneziku i sosik tatarski do wedlinek. raaaaaaaaaaaany:loveu: Quote
Menrzuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 shirrrapeira napisał(a):A wiec zaserwowane i podane do stolu prosze sie czestowac pizza z pieczarkami i podwojnym serem raz i pizza wegetarianska dwa, smacznego. A piesie cudowne jak zawsze,jak Argon dba o Sylwe cudownie, prawdziwy gentleman. Pozdrawiam wszystkich a jutro na sniadanie proponuje pyszne jajeczka w majoneziku i sosik tatarski do wedlinek. :crazyeye: :crazyeye: - musze to Danusi pokazać jak sie tu o mnie dba :evil_lol: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi: kaawwwwyyyyy:cool3: no nie, a wy tutaj cały czas o jedzeniu:cool3: kurcze, wątek kulinarny się zrobił:evil_lol: a tu takie bowskie foteczki:loveu::loveu::loveu: Menrzuś, ja Ci go naprawdę ukradnę:p Quote
shirrrapeira Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kawy prosze z mleczkiem czy ze smietanka? I czy podac juz sniadanko? Quote
Iza i Avanti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kofffffffffffffam cie, koffffffffffffffam! Quote
Menrzuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć dziewczyny :loveu: Widzę, że ta czarna morda Wam się spodobała :lol: Łobuz to straszny, ale i tak nie dam go ukraść:evil_lol: A teraz siedzi koło mnie i patrząc w pudelko ptasiego mleczka, śliniąc się zalewa mi wykładzinę :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 witajcie kochani :) dzisiaj od rana mnie gonią po różnych urzędach :mad: i dopiero teraz kawkę piję. Menrzuś, ja też bym takiego Argona chciała........ moje psice się znowu gryzą.......:shake: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No widzisz, jak to jest? Faceci sa pełni uczuć wyższych, a kobitki, to by się ino żarły między sobą :evil_lol: A Argona i tak nie oddam :eviltong: A tak poważnie, to nie wiem co powiedzieć. A o coś konkretnego się żrą, czy tak bez powodu? Quote
Agniest Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Menrzuś ja już nie wiem, dla mnie to wygląda na czystą agresję bez powodu....... np wczoraj: robię w kuchni obiadek, Beta siedzi grzecznie na ziemi - nie żebra, nic takiego po prostu siedzi i patrzy, nagle wpada Żaba, która była na podwórku i od razu rzuca się na Betę, przewraca ją na podłogę i gryzie za gardło - tak jakby ją chciała zagryźć :shake: bez żadnego ostrzeżenia......wszyscy mi radzą, żeby unikać sytuacji w których dochodzi do walk, a wszystko będzie dobrze, ale ja już nie wiem jakie to sytuacje......... od niedzieli mam taki sajgon w domu...... mąż powiedział, że mam dla Żaby szukać nowego domu :shake: Quote
Recommended Posts