Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekając na dalsze przepisy kulinarne, macie tutaj fotki w parę chwil po przyjeździe Sylwy ze sterylki.Tutaj była jeszcze praktycznie odjechana.

Co oni zrobili z mojej suczki??

Wąchanie wszystkiego i pielęgnacja uszka - tak przy okazji

Choremu oczku też sie należy

A co mi tu będziesz uciekać - drugie też trzeba wyczyścić

Chociaż na chwilę sie przytulić, bo Pani goni mnie

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Danusia12 napisał(a):

Wąchanie wszystkiego i pielęgnacja uszka - tak przy okazji

Choremu oczku też sie należy

A co mi tu będziesz uciekać - drugie też trzeba wyczyścić

jejka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

halbina napisał(a):
Rozczulające! :loveu: A Ty, Menrzusiu, też tak dbasz o swoją panią? :evil_lol:

Mówisz o alfie ?? Nooo, o Alfę trzeba dbać, bo tak jak z zasłoną zupą będzie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

witam!
jakie cudne fotki!:loveu:
a jeszcze niedawno ktos sie zamartwial, ze sie nie dogaduja, ze Gremlinka oschla, a tu takie czulosci:loveu:

ja oklapnieta jestem, wiec raczej nie posiedze

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Kochani teraz czas zaserwowac pizz. Jaka chcecie, bo serwuje z ananasem, z pieczarkami, z podwojnym serem, z 4 serami, z oliwkami, z kaparami i oczywiscie wegetarianska. Komu i ile nakladac.

Wegetariańska jest dobra - ta z kaparami, mmmmmm :lol:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
witam!
jakie cudne fotki!:loveu:
a jeszcze niedawno ktos sie zamartwial, ze sie nie dogaduja, ze Gremlinka oschla, a tu takie czulosci:loveu:

ja oklapnieta jestem, wiec raczej nie posiedze

Ale czułość Argona przełamała bariery :p

Posted

A wiec zaserwowane i podane do stolu prosze sie czestowac pizza z pieczarkami i podwojnym serem raz i pizza wegetarianska dwa, smacznego.
A piesie cudowne jak zawsze,jak Argon dba o Sylwe cudownie, prawdziwy gentleman. Pozdrawiam wszystkich a jutro na sniadanie proponuje pyszne jajeczka w majoneziku i sosik tatarski do wedlinek.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
A wiec zaserwowane i podane do stolu prosze sie czestowac pizza z pieczarkami i podwojnym serem raz i pizza wegetarianska dwa, smacznego.
A piesie cudowne jak zawsze,jak Argon dba o Sylwe cudownie, prawdziwy gentleman. Pozdrawiam wszystkich a jutro na sniadanie proponuje pyszne jajeczka w majoneziku i sosik tatarski do wedlinek.

raaaaaaaaaaaany:loveu:

Posted

shirrrapeira napisał(a):

:crazyeye: :crazyeye: - musze to Danusi pokazać jak sie tu o mnie dba :evil_lol: :loveu:

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi: kaawwwwyyyyy:cool3:

no nie, a wy tutaj cały czas o jedzeniu:cool3: kurcze, wątek kulinarny się zrobił:evil_lol:
a tu takie bowskie foteczki:loveu::loveu::loveu:

Menrzuś, ja Ci go naprawdę ukradnę:p

Posted

Cześć dziewczyny :loveu:

Widzę, że ta czarna morda Wam się spodobała :lol: Łobuz to straszny, ale i tak nie dam go ukraść:evil_lol: A teraz siedzi koło mnie i patrząc w pudelko ptasiego mleczka, śliniąc się zalewa mi wykładzinę :evil_lol:

Posted

witajcie kochani :) dzisiaj od rana mnie gonią po różnych urzędach :mad: i dopiero teraz kawkę piję. Menrzuś, ja też bym takiego Argona chciała........ moje psice się znowu gryzą.......:shake:

Posted

No widzisz, jak to jest? Faceci sa pełni uczuć wyższych, a kobitki, to by się ino żarły między sobą :evil_lol: A Argona i tak nie oddam :eviltong:

A tak poważnie, to nie wiem co powiedzieć. A o coś konkretnego się żrą, czy tak bez powodu?

Posted

Menrzuś ja już nie wiem, dla mnie to wygląda na czystą agresję bez powodu....... np wczoraj: robię w kuchni obiadek, Beta siedzi grzecznie na ziemi - nie żebra, nic takiego po prostu siedzi i patrzy, nagle wpada Żaba, która była na podwórku i od razu rzuca się na Betę, przewraca ją na podłogę i gryzie za gardło - tak jakby ją chciała zagryźć :shake: bez żadnego ostrzeżenia......wszyscy mi radzą, żeby unikać sytuacji w których dochodzi do walk, a wszystko będzie dobrze, ale ja już nie wiem jakie to sytuacje......... od niedzieli mam taki sajgon w domu...... mąż powiedział, że mam dla Żaby szukać nowego domu :shake: