Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:p

Nocka , jak było do przewidzenia, byla do tyłu. Koło 12-ej, z jeszcze nawpól bezwładnymi tylnymi łapkami, dała znać że chce się jej i przy pomocy Danki, zrobiła na balkonie. Tak więc mogłem spać z psami na podłodze w pokoju. Dokąd pamiętam, to chodziła to tu to tam, cały czas asekurowana przez Argona. Przytulała mi się do twarzy, popiskiwała. O 5-ej spała na kanapie, a Argon na fotelu - nawprost niej. Teraz też co chwilę podchodzi do Sylwy, obwącha, delikatnie poliże - normalnie aż się ciepło robi. Teraz jadę do wetki, bo łapka poniżej weflonu strasznie spuchła - może być nietolerancja na plastic. Sylwę jeszcze ta narkoza trzyma. Wygląda jak pijana i totalnie niewyspana - obraz nędzy i rozpaczy.

Posted

ojej współczuję..... pamiętam Betę po narkozie - wyglądała strasznie. Ale wszystko będzie OK Menrzuś, zobaczysz :) wpadnę później.

PS: Zazdroszczę wam tego Argona - cud psiak :)

Posted

Wygląda, że wszystko jest dobrze - żadnych wysięków niema, sama po schodach już chodzi. Opuchlizna jest chyba od weflonu - powinna zaraz zejść. Jak wszystko będzie dobrze, to zdjęcie opatrunku w piątek, a szwy w przyszły czwartek. Odsypiają razem nockę. Ja też sie walnę na chwilę.

Posted

Asior napisał(a):
dzieńdoberek :) Menrzuśku Ty chyba się na mnie obraziłeś :(???

Mła? Tyś chyba oczadziała:mad: Jakbym śmiał słodkości moja :razz:

Tylko te ostatnie godziny mnie przymuliły :-(

Posted

Agniest napisał(a):
spij Menrzuś, śpij.....:sleep2: należy ci się za te wszystkie stresy :p

Jak się położyłem, to nie wiem kiedy 3 godziny minęły :crazyeye:

Grunt, że wszystko wygląda dobrze. Mogła nawet trzy dni grubszego nie robić, a przed chwilą zrobiła. Ale też mogła nic dzisiaj nie jeść - i też nie je. Cicho leży w przedpokoju, Argon co jakiś czas podchodzi i nosem sprawdza, czy wszystko w porządku. Na spacerze spotkał swoją "starą" przyjaciółkę - co to była za radość.Nie pamiętam czy kiedykolwiek tak się bawiły. Odrabiały chyba te 2 i pół miesiąca :lol:

Posted

SZYSZUNIA już wiem conieco o tym boksiu ze szpitalika:
ma ok. 7 lat i nazwywa się Boss i jest ponoć już 3-ci raz w schonisku, ale czemu to niewiem dowiem się w niedziele.....

Posted

Dzieńdoberek kochani :multi::multi::multi:
jak tam dzisiaj u Was?
Wstawać śpiochy bo czas na kawusię:p

Asiorku, skontaktuj się z Faro, wszystkie boksery z Krakowa przechodzą przez jej ręce, ona wie o nich najwięcej:cool3:

Posted

Cześć Cioteczki :multi:

Kawusia to jednak dobry wynalazek :lol:

Asiorka - Szyszunia? A co to jest?

Imbirka - ano żyjemy jakoś. Sylwa już sie lepiej rusza, tylko że nic nie je i nie pije

Agniestka - a rozsiądźsię wygodnie w foteliku, jeszcze tam w kąciku odgniotów dostaniesz :evil_lol:

Posted

skoro już zapraszasz to na kanapie się rozsiądę :) O Sylwę się nie martw, wkrótce pewnie zacznie jeść i nadrobi zaległości.... psu ponoć nie szkodzą takie krótkie głodówki :) kiedyś słyszałam taką teorię, że pies może nie jeść przez miesiąc (musi pić) i jest w stanie przeżyć, natomiast dla porównania kot bez jedzenia wytrzymuje tylko tydzień. :)

Posted

Agniest napisał(a):
skoro już zapraszasz to na kanapie się rozsiądę :) O Sylwę się nie martw, wkrótce pewnie zacznie jeść i nadrobi zaległości.... psu ponoć nie szkodzą takie krótkie głodówki :) kiedyś słyszałam taką teorię, że pies może nie jeść przez miesiąc (musi pić) i jest w stanie przeżyć, natomiast dla porównania kot bez jedzenia wytrzymuje tylko tydzień. :)

Dać palec, to odrazu całą rękę bierze :evil_lol:

A Sylwie trochę głodówki to się i nawet przyda :lol:

Posted

towarzystwa chciałam dotrzymać, pocieszyć, może na jakiąś słodycz się załapać - a tu od razu stłamsili :evil_lol: jak nie to idę popracować :eviltong:

Posted

Agniest napisał(a):
towarzystwa chciałam dotrzymać, pocieszyć, może na jakiąś słodycz się załapać - a tu od razu stłamsili :evil_lol: jak nie to idę popracować :eviltong:

Zaraz tam stłamsili :eviltong:

Posted

No to witam na obiad proponuje golabki na rozluznienie atmosfery. Asiorka Tobie najpierw naloze. Dwa wystarcza?? Sosikiem pomidorowym polac? Innych tez zapraszam. Rozsiadajcie sie i sie czestujcie. A i pamietajcie psiaki tez lubia golabki. Siadajcie, a jak tam pieski , juz waruja kolo was i slinka im cieknie??

Posted

Rany ! Shirrapeira, ty to zawsze z czymś dobrym przychodzisz :) a ja dzisiaj tylko jogurcik w pracy miałam....... nawet i trzy gołąbki chętnie bym zjadła :) ślinę mam już na klawiaturze.....

Posted

Agniest, ty głodomorze:evil_lol: wiosna idzie, co się będziesz opychać?:diabloti:

Rety, Asiorku, spokojnie, mnie dzisiaj też jedna pani wprowadziła na górne "c"