Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Agniest napisał(a):
ale Menrzuś zaraz coś rozgrzewającego zaserwuje :) i od razu bedzie lepiej :)

A co? Jeszcze Ci zimno? :evil_lol: Kawunia nie wystarcza?:eviltong:

Posted

dzisiaj rano w programie "kawa czy herbata" robili taką pyszną czekoladę na gorąco z chilli, bitą śmietanką na wierzchu i ponoć jeszcze można dodać likieru pomarańczowego................ to by nas rozgrzało :)

Posted

[quote name='Danusia12']Ale Ty dzisiaj smęcisz. Myśl pozytywnie - jest aż 1 st na plusie..... i w ogóle ciesz się, że na plusie :razz:
zmarzłam na przystanku:cool3: ale u Was chyba dzisiaj wiosna?

Agniest ja poproszę o taką czekoladkę:p

Posted

Imbirko - sama bym chętnie taką wypiła :fadein: w domu zwykle nie mam czasu, (a jak już mam czas to mam tzw. lenia :evil_lol: ) żeby sobie serwować takie pyszności, ale w gościnie..... u Menrzusia...... może czymś nas poczęstuje....

Posted

Agniest napisał(a):
Imbirko - sama bym chętnie taką wypiła :fadein: w domu zwykle nie mam czasu, (a jak już mam czas to mam tzw. lenia :evil_lol: ) żeby sobie serwować takie pyszności, ale w gościnie..... u Menrzusia...... może czymś nas poczęstuje....

Klient nasz pannnnn :razz:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Witam i na kawusie zapraszam z ciastem cytrynowym i oczywiscie ptasim mleczkiem dla Asiorka.
ojeeej jaka ochotę na ptasie miałam :)

Szyszunia, a znasz tego boksia co jest u nas w hotelu?? wyciagnięty z Olkusza, piękny pręgowany

Posted

śliczna mordka :loveu: może Szyszunia się skusi.....;)

Menrzuś, a jak twoje pociechy? U mnie już trochę lepiej - mniej napięta atmosfera, nie gryzą się, ale jak koło siebie przechodzą to patrzą w różne strony - suczydła wstrętne :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
śliczna mordka :loveu: może Szyszunia się skusi.....;)

Menrzuś, a jak twoje pociechy? U mnie już trochę lepiej - mniej napięta atmosfera, nie gryzą się, ale jak koło siebie przechodzą to patrzą w różne strony - suczydła wstrętne :evil_lol:

Faktycznie - fajny boksio:lol:

Z pociechami to juz chyba lepiej być nie może - nie ma mowy o gryzieniu się - chyba, że symulowane w czasie zabawy. Pojutrze wetka zdejmnie wreszcie te szwy i bedzie można chodzić niedługo na dłuższe spacerki.

Jak dwie kobitki w jednym miejscu są za długo razem, to właśnie taksie dziej jak u Ciebie :evil_lol:

Posted

tzn. sugerujesz, że kobiety się ze sobą nie dogadują ? :)
(przypomniał mi się stary skecz Pazury o solidarności damskiej i męskiej - to było dobre, widziałeś może?)

Posted

nie dość że zimno, śnieg, to jeszcze jakaś paskudna mgła mi się tu za oknem przyplątała...... normalnie nic nie widać.....
Popracować jeszcze chwilkę muszę. Pa.
Jutro na kawusi będę :)

Posted

Czas na obiadek i jak mowilam proponuje dzis pyszne kotlety schabowe z jajkiem sadzonym, z szynka, serem i jajkiem, kotlety schabowe z pieczarkami i kotlety schabowe z serem i sosem pomidorowym. Zapraszam. Kto to co chce zjesc? Mowic i z jaka suroweczka i jakie dodatki chcecie. Mowic.

Posted

Agniest napisał(a):
nie dość że zimno, śnieg, to jeszcze jakaś paskudna mgła mi się tu za oknem przyplątała...... normalnie nic nie widać.....
Popracować jeszcze chwilkę muszę. Pa.
Jutro na kawusi będę :)

To chyba ze zmęczenia oczęta Ci mgiełką zaszły :evil_lol:
Też będę - trzymaj się:p

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Czas na obiadek i jak mowilam proponuje dzis pyszne kotlety schabowe z jajkiem sadzonym, z szynka, serem i jajkiem, kotlety schabowe z pieczarkami i kotlety schabowe z serem i sosem pomidorowym. Zapraszam. Kto to co chce zjesc? Mowic i z jaka suroweczka i jakie dodatki chcecie. Mowic.

Jesteś szalona dziewczyno :p

Posted

[quote name='Asior']ojeeej jaka ochotę na ptasie miałam :)

Szyszunia, a znasz tego boksia co jest u nas w hotelu?? wyciagnięty z Olkusza, piękny pręgowany

tak znam to Omar, ma ok. 1.5 roku
a cos sie stalo? jest moze domek?