Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No nie mów, że jeszcze oprócz śniegu to mróz do was dotarł :shake: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja dzisiaj na przystanku zmarzłam, u nas tylko 1 stopiń na + :angryy: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ale Menrzuś zaraz coś rozgrzewającego zaserwuje :) i od razu bedzie lepiej :) Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ale Ty dzisiaj smęcisz. Myśl pozytywnie - jest aż 1 st na plusie..... i w ogóle ciesz się, że na plusie :razz: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agniest napisał(a):ale Menrzuś zaraz coś rozgrzewającego zaserwuje :) i od razu bedzie lepiej :) A co? Jeszcze Ci zimno? :evil_lol: Kawunia nie wystarcza?:eviltong: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dzisiaj rano w programie "kawa czy herbata" robili taką pyszną czekoladę na gorąco z chilli, bitą śmietanką na wierzchu i ponoć jeszcze można dodać likieru pomarańczowego................ to by nas rozgrzało :) Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Co to sie porobiło - troszkę śniegu, a już chciały by być rozgrzewane. A co to, ciepła wewnętrznego zabrakło?:evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Danusia12']Ale Ty dzisiaj smęcisz. Myśl pozytywnie - jest aż 1 st na plusie..... i w ogóle ciesz się, że na plusie :razz: zmarzłam na przystanku:cool3: ale u Was chyba dzisiaj wiosna? Agniest ja poproszę o taką czekoladkę:p Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja tam się rozglądam to tu, to tam i mimo,że zima, to jednak tylko wiosnę widzę :razz: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Imbirko - sama bym chętnie taką wypiła :fadein: w domu zwykle nie mam czasu, (a jak już mam czas to mam tzw. lenia :evil_lol: ) żeby sobie serwować takie pyszności, ale w gościnie..... u Menrzusia...... może czymś nas poczęstuje.... Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agniest napisał(a):Imbirko - sama bym chętnie taką wypiła :fadein: w domu zwykle nie mam czasu, (a jak już mam czas to mam tzw. lenia :evil_lol: ) żeby sobie serwować takie pyszności, ale w gościnie..... u Menrzusia...... może czymś nas poczęstuje.... Klient nasz pannnnn :razz: Quote
Asior Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='shirrrapeira']Witam i na kawusie zapraszam z ciastem cytrynowym i oczywiscie ptasim mleczkiem dla Asiorka. ojeeej jaka ochotę na ptasie miałam :) Szyszunia, a znasz tego boksia co jest u nas w hotelu?? wyciagnięty z Olkusza, piękny pręgowany Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 śliczna mordka :loveu: może Szyszunia się skusi.....;) Menrzuś, a jak twoje pociechy? U mnie już trochę lepiej - mniej napięta atmosfera, nie gryzą się, ale jak koło siebie przechodzą to patrzą w różne strony - suczydła wstrętne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agniest napisał(a):śliczna mordka :loveu: może Szyszunia się skusi.....;) Menrzuś, a jak twoje pociechy? U mnie już trochę lepiej - mniej napięta atmosfera, nie gryzą się, ale jak koło siebie przechodzą to patrzą w różne strony - suczydła wstrętne :evil_lol: Faktycznie - fajny boksio:lol: Z pociechami to juz chyba lepiej być nie może - nie ma mowy o gryzieniu się - chyba, że symulowane w czasie zabawy. Pojutrze wetka zdejmnie wreszcie te szwy i bedzie można chodzić niedługo na dłuższe spacerki. Jak dwie kobitki w jednym miejscu są za długo razem, to właśnie taksie dziej jak u Ciebie :evil_lol: Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tzn. sugerujesz, że kobiety się ze sobą nie dogadują ? :) (przypomniał mi się stary skecz Pazury o solidarności damskiej i męskiej - to było dobre, widziałeś może?) Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 W końcu zawsze się podrą :evil_lol: to tylko kwestia czasu :eviltong: Widziałem:p Quote
Agniest Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nie dość że zimno, śnieg, to jeszcze jakaś paskudna mgła mi się tu za oknem przyplątała...... normalnie nic nie widać..... Popracować jeszcze chwilkę muszę. Pa. Jutro na kawusi będę :) Quote
shirrrapeira Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czas na obiadek i jak mowilam proponuje dzis pyszne kotlety schabowe z jajkiem sadzonym, z szynka, serem i jajkiem, kotlety schabowe z pieczarkami i kotlety schabowe z serem i sosem pomidorowym. Zapraszam. Kto to co chce zjesc? Mowic i z jaka suroweczka i jakie dodatki chcecie. Mowic. Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agniest napisał(a):nie dość że zimno, śnieg, to jeszcze jakaś paskudna mgła mi się tu za oknem przyplątała...... normalnie nic nie widać..... Popracować jeszcze chwilkę muszę. Pa. Jutro na kawusi będę :) To chyba ze zmęczenia oczęta Ci mgiełką zaszły :evil_lol: Też będę - trzymaj się:p Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 shirrrapeira napisał(a):Czas na obiadek i jak mowilam proponuje dzis pyszne kotlety schabowe z jajkiem sadzonym, z szynka, serem i jajkiem, kotlety schabowe z pieczarkami i kotlety schabowe z serem i sosem pomidorowym. Zapraszam. Kto to co chce zjesc? Mowic i z jaka suroweczka i jakie dodatki chcecie. Mowic. Jesteś szalona dziewczyno :p Quote
la_pegaza Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a ja przez nią zgłodniałam ... :shake: ;) Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A ja grzybki teraz robię....mmmmmm :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 .... ale przed kolacją, a ja dopiero śniadanko jutro w południe :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Asior']ojeeej jaka ochotę na ptasie miałam :) Szyszunia, a znasz tego boksia co jest u nas w hotelu?? wyciagnięty z Olkusza, piękny pręgowany tak znam to Omar, ma ok. 1.5 roku a cos sie stalo? jest moze domek? Quote
Recommended Posts