Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][B]eeee no so Ty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Was tyle, a ja sam :crazyeye:.....samo się nasuwa :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][B]eeee no so Ty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] buhahahahahahah :evil_lol: ta emota" [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG] " jest bossskaaaaaaaa :multi::diabloti: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a ja też sam nie byłem, ale za to u siebie :evil_lol: [SIZE=1]u mnie pigwowcówka i krupnik jeszcze nie ściągnięte.....za to wiśniówka, śliwkówka i aroniówka już w butelkach ;)[/SIZE][/quote] U siebie to można na luzie pobyć :razz: :p [SIZE=1]a ja mam jeszcze nie zlane: 3 wiśniówki, śliwówkę, agrestówkę, jedną orzechówkę i czereśniówkę na rumie :roll: pora się w końcu za to brać, bo czas nastawiać jakieś nowe :cool1: :cool3:[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']U siebie to można na luzie pobyć :razz: :p [SIZE=1]a ja mam jeszcze nie zlane: 3 wiśniówki, śliwówkę, agrestówkę, jedną orzechówkę i czereśniówkę na rumie :roll: pora się w końcu za to brać, bo czas nastawiać jakieś nowe :cool1: :cool3:[/SIZE][/quote] Więc luźno było :evil_lol: [SIZE=1]pierwszy nastaw to chyba dopiero na orzechówkę[/SIZE] :roll: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Was tyle, a ja sam :crazyeye:.....samo się nasuwa :evil_lol:[/quote] :cool1:chyba się nie boisz nas :razz: wprawdzie sam jeden jesteś, ale za to bardzo obrotny i żwawo odszczekujący się nam zawsze :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']Aleś nam się znerwicowany zrobił:shake::razz::diabloti:. Dobry wieczorek, buziol i dalej chałturzę :placz:, ale wpadnę jeszcze tu do was dzisiaj:cool3:[/quote] rzuć w końcu kobieto te chałtury w weekend :mad: :mad: odstresuj się tu trochę z nami :razz: :p Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']:cool1:chyba się nie boisz nas :razz: wprawdzie sam jeden jesteś, ale za to bardzo obrotny i żwawo odszczekujący się nam zawsze :eviltong: :eviltong: :diabloti:[/quote] Jeszcze jakoś dawałem radę, ale juz jestem o rok starszy :roll: a jak nie podołam? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Więc luźno było :evil_lol: [SIZE=1]pierwszy nastaw to chyba dopiero na orzechówkę[/SIZE] :roll:[/quote] Byle nie za luźno się zrobiło :roll: :cool3: [SIZE=1] :crazyeye: no coś Ty, muszę zrobić cytrynówkę, kardamonówkę, likier kawowy, góralską herbatkę, porterówkę itp :p te można robić o każdej porze roku :multi: Nie tylko owocowe nalewki robię :razz:[/SIZE] Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Jeszcze jakoś dawałem radę, ale juz jestem o rok starszy :roll: a jak nie podołam? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] dasz radę :multi: wiesz nie tylko Ty stajesz się o rok starszy, ale inni też :eviltong: Podołasz :thumbs: potrafisz czasem być zjadliwy jak szerszeń :eviltong: titi tiiiiiiiiiiiiiii Rodzyneczku :loveu::loveu::razz: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']Byle nie za luźno się zrobiło :roll: :cool3: [SIZE=1]:crazyeye: no coś Ty, muszę zrobić cytrynówkę, kardamonówkę, likier kawowy, góralską herbatkę, porterówkę itp :p te można robić o każdej porze roku :multi: Nie tylko owocowe nalewki robię :razz:[/SIZE][/quote] Wszystko pod kontrolą ;) [SIZE=1]te to są za bardzo wódczane - wole zdecydowanie nalewki owocowe[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']dasz radę :multi: wiesz nie tylko Ty stajesz się o rok starszy, ale inni też :eviltong: Podołasz :thumbs: potrafisz czasem być zjadliwy jak szerszeń :eviltong: titi tiiiiiiiiiiiiiii Rodzyneczku :loveu::loveu::razz:[/quote] eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong: Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']rzuć w końcu kobieto te chałtury w weekend :mad: :mad: odstresuj się tu trochę z nami :razz: :p[/quote] Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia. Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia. Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol:[/quote] Aaaaa tam - dasz radę.....miszCZ jesteś :multi: Kiedyś w dobrym towarzystwie trzeba to zużyć :razz: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong: Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye:[/quote] Jak kąsisz znienacka:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']Jak kąsisz znienacka:evil_lol:[/quote] To kalumnie :shake:.....jak klikam z Wami to wyjmuję szczękę :diabloti: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']To kalumnie :shake:.....jak klikam z Wami to wyjmuję szczękę :diabloti:[/quote] :roflt::roflt::roflt:i taki goły siedzisz przed monitorem:crazyeye::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong: Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye:[/quote] [quote name='Bila']Jak kąsisz znienacka:evil_lol:[/quote] :pwłaśnie to jest dobry naprzykład :p :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia. Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol:[/quote] :roll: bo jesteś za bardzo zmęczona, dlatego ciężko Ci idzie :glaszcze: troszku ma się tych zapasików :razz: lubię robić naleweczki :p różne :multi: :multi: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt:i taki goły siedzisz przed monitorem:crazyeye::evil_lol:[/quote] Zaraz tam goły:oops:.....w piżamce przecież :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']:pwłaśnie to jest dobry naprzykład :p :diabloti:[/quote] To nie było kąsanie :shake:......raczej namiętny buziak :razz::evil_lol: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Zaraz tam goły:oops:.....w piżamce przecież :eviltong:[/quote] No, to chociaż coś masz na sobie:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Bila']No, to chociaż coś masz na sobie:razz::evil_lol:[/quote] jestem porządny przecież :p :evil_lol:....boszsz Quote
Alicja Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Zaraz tam goły:oops:.....w piżamce przecież :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a kapcie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Iv_']:roll: bo jesteś za bardzo zmęczona, dlatego ciężko Ci idzie :glaszcze:[/quote] Ano mam dość, ja cały czas tłukę te 600 stron,kolejny raz i podejrzewam, że nie ostatni:roll::huh: Quote
Bila Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] a kapcie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pewnie też zdjął:diabloti: Quote
Recommended Posts