Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][B]eeee no so Ty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Was tyle, a ja sam :crazyeye:.....samo się nasuwa :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red][B]eeee no so Ty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
buhahahahahahah :evil_lol:
ta emota" [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-398.gif[/IMG] " jest bossskaaaaaaaa :multi::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś'].....a ja też sam nie byłem, ale za to u siebie :evil_lol:

[SIZE=1]u mnie pigwowcówka i krupnik jeszcze nie ściągnięte.....za to wiśniówka, śliwkówka i aroniówka już w butelkach ;)[/SIZE][/quote]

U siebie to można na luzie pobyć :razz: :p

[SIZE=1]a ja mam jeszcze nie zlane: 3 wiśniówki, śliwówkę, agrestówkę, jedną orzechówkę i czereśniówkę na rumie :roll: pora się w końcu za to brać, bo czas nastawiać jakieś nowe :cool1: :cool3:[/SIZE]

Posted

[quote name='Iv_']U siebie to można na luzie pobyć :razz: :p

[SIZE=1]a ja mam jeszcze nie zlane: 3 wiśniówki, śliwówkę, agrestówkę, jedną orzechówkę i czereśniówkę na rumie :roll: pora się w końcu za to brać, bo czas nastawiać jakieś nowe :cool1: :cool3:[/SIZE][/quote]
Więc luźno było :evil_lol:

[SIZE=1]pierwszy nastaw to chyba dopiero na orzechówkę[/SIZE] :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Was tyle, a ja sam :crazyeye:.....samo się nasuwa :evil_lol:[/quote]
:cool1:chyba się nie boisz nas :razz: wprawdzie sam jeden jesteś, ale za to bardzo obrotny i żwawo odszczekujący się nam zawsze :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Aleś nam się znerwicowany zrobił:shake::razz::diabloti:. Dobry wieczorek, buziol i dalej chałturzę :placz:, ale wpadnę jeszcze tu do was dzisiaj:cool3:[/quote]
rzuć w końcu kobieto te chałtury w weekend :mad: :mad:
odstresuj się tu trochę z nami :razz: :p

Posted

[quote name='Iv_']:cool1:chyba się nie boisz nas :razz: wprawdzie sam jeden jesteś, ale za to bardzo obrotny i żwawo odszczekujący się nam zawsze :eviltong: :eviltong: :diabloti:[/quote]
Jeszcze jakoś dawałem radę, ale juz jestem o rok starszy :roll:

a jak nie podołam? :crazyeye:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Więc luźno było :evil_lol:

[SIZE=1]pierwszy nastaw to chyba dopiero na orzechówkę[/SIZE] :roll:[/quote]

Byle nie za luźno się zrobiło :roll: :cool3:

[SIZE=1] :crazyeye: no coś Ty, muszę zrobić cytrynówkę, kardamonówkę, likier kawowy, góralską herbatkę, porterówkę itp :p te można robić o każdej porze roku :multi: Nie tylko owocowe nalewki robię :razz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeszcze jakoś dawałem radę, ale juz jestem o rok starszy :roll:

a jak nie podołam? :crazyeye:

:evil_lol:[/quote]
dasz radę :multi: wiesz nie tylko Ty stajesz się o rok starszy, ale inni też :eviltong:

Podołasz :thumbs: potrafisz czasem być zjadliwy jak szerszeń :eviltong: titi tiiiiiiiiiiiiiii Rodzyneczku :loveu::loveu::razz:

Posted

[quote name='Iv_']Byle nie za luźno się zrobiło :roll: :cool3:

[SIZE=1]:crazyeye: no coś Ty, muszę zrobić cytrynówkę, kardamonówkę, likier kawowy, góralską herbatkę, porterówkę itp :p te można robić o każdej porze roku :multi: Nie tylko owocowe nalewki robię :razz:[/SIZE][/quote]
Wszystko pod kontrolą ;)

[SIZE=1]te to są za bardzo wódczane - wole zdecydowanie nalewki owocowe[/SIZE]

Posted

[quote name='Iv_']dasz radę :multi: wiesz nie tylko Ty stajesz się o rok starszy, ale inni też :eviltong:

Podołasz :thumbs: potrafisz czasem być zjadliwy jak szerszeń :eviltong: titi tiiiiiiiiiiiiiii Rodzyneczku :loveu::loveu::razz:[/quote]
eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong:

Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iv_']rzuć w końcu kobieto te chałtury w weekend :mad: :mad:
odstresuj się tu trochę z nami :razz: :p[/quote]

Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia.

Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia.

Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol:[/quote]
Aaaaa tam - dasz radę.....miszCZ jesteś :multi:

Kiedyś w dobrym towarzystwie trzeba to zużyć :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong:

Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye:[/quote]

Jak kąsisz znienacka:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To kalumnie :shake:.....jak klikam z Wami to wyjmuję szczękę :diabloti:[/quote]
:roflt::roflt::roflt:i taki goły siedzisz przed monitorem:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']eee tam - Ptasiorki sie nie starzeją :eviltong:

Jak szerszeń? :crazyeye: boszsz...kiedy naprzykładowo? :crazyeye:[/quote]

[quote name='Bila']Jak kąsisz znienacka:evil_lol:[/quote]

:pwłaśnie to jest dobry naprzykład :p :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Chętnie, ale nie mogiem, w poniedziałek muszę oddać to, co niby zrobię:roll:, a idzie mi... jak z kamienia.

Ale zapasiki produkcji własnej to boskie macie:evil_lol:[/quote]
:roll: bo jesteś za bardzo zmęczona, dlatego ciężko Ci idzie :glaszcze:

troszku ma się tych zapasików :razz: lubię robić naleweczki :p różne :multi: :multi:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: bo jesteś za bardzo zmęczona, dlatego ciężko Ci idzie :glaszcze:[/quote]

Ano mam dość, ja cały czas tłukę te 600 stron,kolejny raz i podejrzewam, że nie ostatni:roll::huh: