Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 motylek musi się jeszcze wybarwić:cool3::evil_lol: a klipsów nie lubię bo mnie za mocno w uch cisną:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):ja tyko powiedzialam, ze wtedy bym sie zastanowila:cool3: nie ma co sie smiac niedlugo urodzinki Danusi:diabloti: Ale jak juz byś się zastanowiła, to....... :evil_lol: Jeszcze kupa czasu :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Imbir1 napisał(a):motylek musi się jeszcze wybarwić:cool3::evil_lol: a klipsów nie lubię bo mnie za mocno w uch cisną:cool3: Acha.... wybaaaarwić :evil_lol: To sobie zrób na rzepy :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']gdybym wiedziała, że tatuaż tak boli też bym sobie nie zrobiła a takto musiałam przecierpieć do końca, a i tak jeszcze nie koniec:cool3: chyba wole kolczyki:cool3: kiedys z kolezankami postanowilysmy zrobic sobie tatuaz, domowa robota bo znajomy robil takie rzeczy, mialysmy pod namioty jechac, ale mnie rodzice nie puscili, potem jak do nich dojechalam juz mialy tatuaze i stwierdzilam, ze nie podobaja mi sie- i tak moja przygoda z tatuazami sie skonczyla;) [quote name='Danusia12']No tak - Wy macie z tym wieczne problemy :evil_lol: A ile to trzeba sie nachodzić po sklepach, a ile to godzin wysiedzieć u kosmetyczki i fryzjera...... :evil_lol: :razz: .. ale wynik koncowy to dla WAS [quote name='Danusia12']A co motylek nie dokończony? To znaczy, że sie jeszcze nie przeobraził - glistka taka z niego chyba :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przecież Wy sie ubieracie dla innych kobiet :cool3: Muszę wyjść z bestiami Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jedno drugiemu nie przeszkadza :) to raczej, zeby gorzej nie wypasc, a co za tym idzie swojego tz nie stracic czyli... dla Was :) Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A ja zapomniałam, ze tutaj ma byś sztafeta, więc ja idę spać a wy sobie gadajcie:evil_lol: życzę Wam słodkich i różowych snów:lol: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Jesteście gorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jesteście gorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciiiicho, wiem :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Imbir1 napisał(a):A ja zapomniałam, ze tutaj ma byś sztafeta, więc ja idę spać a wy sobie gadajcie:evil_lol: życzę Wam słodkich i różowych snów:lol: Słodkich :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):jedno drugiemu nie przeszkadza :) to raczej, zeby gorzej nie wypasc, a co za tym idzie swojego tz nie stracic czyli... dla Was :) Aleś to wykombinowała :evil_lol: ale cosik w tym jest :p Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 aaa czy wiecie, że dzisiaj był u mnie Chesterek, ja mam świra na punkcie tego psa :loveu: (hmm czy oby tylko tego?) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']aaa czy wiecie, że dzisiaj był u mnie Chesterek, ja mam świra na punkcie tego psa :loveu: (hmm czy oby tylko tego?) No to opowiadaj - natychmiastowo Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Imbir1 napisał(a):A ja zapomniałam, ze tutaj ma byś sztafeta, więc ja idę spać a wy sobie gadajcie:evil_lol: ja Ci dam sztafete:mad: :mad: Danusia12 napisał(a):Aleś to wykombinowała :evil_lol: ale cosik w tym jest :p no nie:evil_lol: juz po spacerku? Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']aaa czy wiecie, że dzisiaj był u mnie Chesterek, ja mam świra na punkcie tego psa :loveu: (hmm czy oby tylko tego?) [quote name='Danusia12']No to opowiadaj - natychmiastowo ja tez ciekawa:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 a nie łaska zerknąć do Thety!!!!!???? :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 szyszka.fr napisał(a):ja Ci dam sztafete:mad: :mad: no nie:evil_lol: juz po spacerku? Tak samo Imbirce powiedziałem - Wy się zmieniacie, a ja tutaj sam :lol: Co nie? Jak bonie dydy :razz: To był taki krótki wieczorny sik :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):a nie łaska zerknąć do Thety!!!!!???? :angryy: Już pruję :p Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AgaiTheta']a nie łaska zerknąć do Thety!!!!!???? :angryy: tzn gdzie:roll: ? bo: Przykro nam, blog o podanym adresie nie istnieje. Sprawdź, czy wpisałeś poprawny adres lub skorzystaj w wyszukiwarki blogów. Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']tzn gdzie:roll: ? bo: Przykro nam, blog o podanym adresie nie istnieje. Sprawdź, czy wpisałeś poprawny adres lub skorzystaj w wyszukiwarki blogów. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3177002#post3177002 Wybacz, że tak późno, ale musiałem najpierw obejrzeć :oops: Quote
AgaiTheta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 hmmmm jaki blog? kliknij na bannerek biało-czarny. Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):hmmmm jaki blog? kliknij na bannerek biało-czarny. A co? Ja ja miałem 300 postów to byłem tali gupi że hej. Szyszka jest mądrusia i sama też znajdzie :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3177002#post3177002 Wybacz, że tak późno, ale musiałem najpierw obejrzeć :oops: wybaczam:loveu:, ale uwazaj bo to ostatnia dzisiaj chwila milosierdzia:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 AgaiTheta napisał(a):hmmmm jaki blog? kliknij na bannerek biało-czarny. kliknelam na nika i wyszlo odwiedz strone domowa AgaiTheta.. wiec odwiedzilam:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']A co? Ja ja miałem 300 postów to byłem tali gupi że hej. Szyszka jest mądrusia i sama też znajdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts