Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ja zawsze głodna:oops::oops::oops: A to sobie nie przerywaj konsumpcji :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no to po rybeczce............:razz: Pieczone......mmmmmmmm.....moje ulubione :multi: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no chyba nic nie broił :roll: :roll: :roll: No, był w trakcie :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Kuna, wiecie co, ja ostatnio tylko:user::help1:. jeszcze jednej chałtury nie skończyłam, już mam następną i robię to dobrze jak masz taki okres chałtur, zimno jest to po dworze latać się nie chce :razz: tym samym kasiorki nazbierasz i może na jakimś bazarku wydasz :multi: a może coś chcesz kupić? to jakiś bazar by sie zorganizowało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):e tam :razz: w dobrym towarzystwie to można często siedzieć i wpólnie szamać :evil_lol: A tu post idzie :-o......dobry dzień wybrałaś na urodzinki :razz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):No, był w trakcie :diabloti: :hmmmm: chyba nie robił............eeeeeeee :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::hmmmm: chyba nie robił............eeeeeeee :diabloti: nie....nie robił :evil_lol: Tłukł się z Sylwą :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):A tu post idzie :-o......dobry dzień wybrałaś na urodzinki :razz: no wiesz...............urodzin to ja nie wybierałam :evil_lol: nie miałam na to wpływu tak jakby :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):nie....nie robił :evil_lol: Tłukł się z Sylwą :diabloti: aaaaaa to był w swoim żywiole :multi: dlatego tak korzystnie wygląda :loveu: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no wiesz...............urodzin to ja nie wybierałam :evil_lol: nie miałam na to wpływu tak jakby :eviltong: :eviltong: :diabloti: No, ja tam nie wiem - może się rozkopywałaś i szybciej wyskoczyłaś :evil_lol: Kto Cię tam wie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):aaaaaa to był w swoim żywiole :multi: dlatego tak korzystnie wygląda :loveu: :diabloti: Uwielbia wkurzać Sylwę :evil_lol: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):to dobrze jak masz taki okres chałtur, zimno jest to po dworze latać się nie chce :razz: tym samym kasiorki nazbierasz i może na jakimś bazarku wydasz :multi: a może coś chcesz kupić? to jakiś bazar by sie zorganizowało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ja bym chciała taką fioletową torebkę, jak ta, co nas przelicytowali, dużą:cool3: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no cudny jest :loveu: :loveu: :loveu: http://img15.imageshack.us/img15/1474/obraz538atq8.jpg Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no cudny jest :loveu: :loveu: :loveu: http://img15.imageshack.us/img15/1474/obraz538atq8.jpg Cudny, cudny - biedna Sylwa już nie wyrabia :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ostatnie minutki dogowej doby........jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego dobrego :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):No ja bym chciała taką fioletową torebkę, jak ta, co nas przelicytowali, dużą:cool3: echhhhhhhhhhhh :mdleje: nie mam takiej :shake: więc bazarku nie zrobię :placz: droga trochę była, ale w sumie nie za bardzo biorąc pod uwagę, że to skóra no i ten kooooooooolorrrrrrrr cuuuuuuuudooooooooooooooooo :loveu: :multi: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Ostatnie minutki dogowej doby........jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego dobrego :multi::loveu: to jeszcze pieczoną rybeczkę na tą okoliczność urodzin :razz: Dziękuję dziękuję dziękuję :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):to jeszcze pieczoną rybeczkę na tą okoliczność urodzin :razz: Dziękuję dziękuję dziękuję :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiesz jak mnie podejść :evil_lol: No to będziemy teraz czekać do Twoich następnych urodzin - to już tylko 364 dni :razz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Wiesz jak mnie podejść :evil_lol: No to będziemy teraz czekać do Twoich następnych urodzin - to już tylko 364 dni :razz: damy radę :razz: :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):damy radę :razz: :p :diabloti: Z tą pieczoną rybką? :razz: Ja biorę od ogona :diabloti: :multi::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Z tą pieczoną rybką? :razz: Ja biorę od ogona :diabloti: :multi::evil_lol: wiesz........ja nie przepadam za rybami zbytnio :roll: ale od jakiegoś czasu ciągle mam ochotę na rybkę, albo na śledzika :razz: czyżby to lubienie ryb było jakies zaraźliwe? :cool3: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):wiesz........ja nie przepadam za rybami zbytnio :roll: ale od jakiegoś czasu ciągle mam ochotę na rybkę, albo na śledzika :razz: czyżby to lubienie ryb było jakies zaraźliwe? :cool3: :evil_lol: Z kim się przystajesz, takim sie stajesz - ja uwielbiam rybki i mógłbym je jeść codziennie :p Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Z kim się przystajesz, takim sie stajesz - ja uwielbiam rybki i mógłbym je jeść codziennie :p :crazyeye:no co Ty :-o chyba nie stane się facetem :roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::crazyeye:no co Ty :-o chyba nie stane się facetem :roll::roll::roll: Mówiliśmy o rybkach - zresztą ten znak też mamy wspólny :razz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Mówiliśmy o rybkach - zresztą ten znak też mamy wspólny :razz: niby wspólny :roll: tzn, że masz się swoimi rybkami ze mną dzielić O! :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts