Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Bila']:new-bday::tort: Iv, samych slonecznych dni, nie tylko w urodzinki:loveu::loveu::loveu: Oj :oops: dziękuję Bilusiu :calus: za śliczne życzenia :multi: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]Doberek :loveu::multi: http://img21.imageshack.us/img21/9065/obraz601a.jpg Moje śliczności :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Iv ....:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iza i Avanti napisał(a): http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Kwiaty_21.jpg Wszystkiego co najlepsze, Iv! Izuniu :loveu: dziękuję pięknie za życzenia :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :loveu: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Iv ....:loveu::loveu::loveu:[/FONT] http://www.sklep.kwiaciarnia-ligeza.pl/images/899.jpg Alusiu :loveu: bardzo serdecznie dziękuję za śliczne kwiaty i życzenia :kiss_2: :loveu: :calus: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):http://img525.imageshack.us/img525/8878/beztytuuf.jpg Jabełkowa :loveu: moja Ty "konkurentko" kochana, dziękuję pięknie za życzenia :loveu: :loveu: :kiss_2: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Nooooo Iv.....ledwo Ciebie widać spod tych kwiatów - tak Ciebie Ciotki obsypały :evil_lol::multi: :p mmmmmmmm a wiesz jakie to miłe? ;) bardzoooooooo :multi: :loveu: :loveu: tak ostanio brakowało mi wiosny i kwiatków, a tu proszę............ile!!! :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a Ty rano gdzie się włóczyłeś, co? :mad: :mad: :mad: :roll: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Nooooo Iv.....ledwo Ciebie widać spod tych kwiatów - tak Ciebie Ciotki obsypały :evil_lol::multi: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):No, domyślam się - nieprzyjemnego bym nie rozpętał :razz: Wiosna już coraz szybciej kica - już sople odpadły :p :cool3:Był taki Franek co rozpętał II wojnę światową i był taki Zbyszek co rozpętał kwiatowy dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie jeszcze dużo sopli :roll: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::p mmmmmmmm a wiesz jakie to miłe? ;) bardzoooooooo :multi: :loveu: :loveu: tak ostanio brakowało mi wiosny i kwiatków, a tu proszę............ile!!! :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: No, domyślam się - nieprzyjemnego bym nie rozpętał :razz: Wiosna już coraz szybciej kica - już sople odpadły :p Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Trzeba było coś zrobić, bo taka już załamana bezkwieciem byłaś ;) Ja Ci melduję co u mnie jest.....nawet zauważyłem w pewnym ogródku, że żonkile już mają 5-8 cm krzaczki :multi: bo ja kocham kwiatuszki :multi: one dodają energii :razz: :crazyeye: to u Ciebie śnieg już stopniał? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Witanko:loveu::loveu::loveu::loveu: Czeeeeeee Bilusia :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::cool3:Był taki Franek co rozpętał II wojnę światową i był taki Zbyszek co rozpętał kwiatowy dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie jeszcze dużo sopli :roll: Trzeba było coś zrobić, bo taka już załamana bezkwieciem byłaś ;) Ja Ci melduję co u mnie jest.....nawet zauważyłem w pewnym ogródku, że żonkile już mają 5-8 cm krzaczki :multi: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Witanko:loveu::loveu::loveu::loveu: Czeeeeeee Biluuuuuuś :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):bo ja kocham kwiatuszki :multi: one dodają energii :razz: :crazyeye: to u Ciebie śnieg już stopniał? :crazyeye: Topnieje na potęgę, a w miejscach gdzie biegną kanały ciepłownicze, to już sama trawa jest :p Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Muszę już śmigać - mam nadzieję, że wieczorem jakaś imprezka tu będzie :razz: :hand::loveu: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jak ty go mozesz kapać jak on ma takie smutne oczy:placz: http://img21.imageshack.us/img21/9065/obraz601a.jpg Menrzuś napisał(a):No wiesz co? To jest wątek Sylwowo-Gackowo0Argonowy, a nie żaden tam haremik :eviltong::p[FONT=Century Gothic]Ja bym powiedziała, że bywa Sylwowo-Gackowo-Argonowy od czasu do czasu:evil_lol:[/FONT] Iv_ napisał(a): Jabełkowa :loveu: moja Ty "konkurentko" kochana, dziękuję pięknie za życzenia :loveu: :loveu: :kiss_2:[FONT=Century Gothic]Ależ moja droga.....w tym dniu wszystko! Pozwalam Ci nawet dzisiaj być gwiazda nr 1...:razz:[/FONT] Menrzuś napisał(a):Muszę już śmigać - mam nadzieję, że wieczorem jakaś imprezka tu będzie :razz: :hand::loveu:[FONT=Century Gothic]Jaka imprezka? Dzisiaj? Nie dzisiaj......:placz: Jak to imprezka beze mnie:placz:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Ciebie też na litość wziął? :crazyeye:.................:roflt: Właśnie o tym mówię - najpier jest kwintesensja, a potem komentarz :diabloti: :glaszcze:....opowiem Ci jak było :glaszcze:...................:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Że jak na litość? Co się smiejesz.......on by mnie nie oszukiwał i nie brał na litość. On ma takie szczere oczy:roll: Czasami jest najpierw komentarz......tzn nawet częściej niż czasem:evil_lol: Ppppppppppffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):Jak ty go mozesz kapać jak on ma takie smutne oczy:placz: http://img21.imageshack.us/img21/9065/obraz601a.jpg [FONT=Century Gothic]Ja bym powiedziała, że bywa Sylwowo-Gackowo-Argonowy od czasu do czasu:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jaka imprezka? Dzisiaj? Nie dzisiaj......:placz: Jak to imprezka beze mnie:placz:[/FONT] Ciebie też na litość wziął? :crazyeye:.................:roflt: Właśnie o tym mówię - najpier jest kwintesensja, a potem komentarz :diabloti: :glaszcze:....opowiem Ci jak było :glaszcze:...................:evil_lol: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):On Ci będzie z litością patrzył w oczy, a w tym samym czasie zębiskami odgryzał guzika :evil_lol: Aaaa tam - wydaje Ci się :p No to Ci nie opowiem :eviltong:.............ppppppppppppppppppffffffffffffffff[FONT=Century Gothic]NIEEEE!:crazyeye: Chciał byś:eviltong: No wiesz! Pfffffffffff:obrazic::obrazic::obrazic:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Że jak na litość? Co się smiejesz.......on by mnie nie oszukiwał i nie brał na litość. On ma takie szczere oczy:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Czasami jest najpierw komentarz......tzn nawet częściej niż czasem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ppppppppppffffffffffffffffffffff:obrazic:[/FONT] On Ci będzie z litością patrzył w oczy, a w tym samym czasie zębiskami odgryzał guzika :evil_lol: Aaaa tam - wydaje Ci się :p No to Ci nie opowiem :eviltong:.............ppppppppppppppppppffffffffffffffff Quote
Recommended Posts