Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):to może ten................ :razz: albo to.............. :razz: :p Śledziki zawsze - tym bardziej w Śledzika :evil_lol: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 I picie takie ekskluzywne:loveu::loveu::loveu:. No normalnie szczęka opada, pychotka:sabber: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Bym zaraz przeliczał ile euro łyknąłem :evil_lol: nie bucz tak :placz: kiedy ja buuuuuuuuuuuuuuu :placz: chciałam buuuuuuuuuuuuuu:placz: ugościć Cię takim buuuuuuuuuuuuu :placz: szampanem buuuuuuuuuuuuuu :placz: a Ty nie chcesz buuuuuuuuuuuuuuuu :placz: to jak mam nie buczeć? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: buuuuuuuuuuuuuuuu :placz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Bila w raju :diabloti: I te śledziki:multi::multi: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):kiedy ja buuuuuuuuuuuuuuu :placz: chciałam buuuuuuuuuuuuuu:placz: ugościć Cię takim buuuuuuuuuuuuu :placz: szampanem buuuuuuuuuuuuuu :placz: a Ty nie chcesz buuuuuuuuuuuuuuuu :placz: to jak mam nie buczeć? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: buuuuuuuuuuuuuuuu :placz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: No i przedawkowała nalewkę :mdleje: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Śledziki zawsze - tym bardziej w Śledzika :evil_lol: no to jeszcze po śledziku proszę...........:razz: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Rybki to ja lubię przyrządzać, no i oczywiście jeść :p Ja chętniej zjadam, niż przyrządzam:oops::oops::oops:, ale za to jak ktoś ma ich dużo i sam nie daje rady, to wystarczy mnie zaprosić:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no to jeszcze po śledziku proszę...........:razz: Eeeech - pięknie wyglądają. Będą teraz częściej witać na moim stole :p Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):No i przedawkowała nalewkę :mdleje: :evil_lol: :roll: tak uważasz? :roll: no nie wiem, dopiero jeden kieliszek wypiłam :eviltong: to pomówienie :mad: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a tak poza degustacją kolacyjki...........;) to chciałam powiedzieć, że masz piękny avatarek :multi: Gacuś taki słodko - wytrzeszczony :loveu: cuuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: tak uważasz? :roll: no nie wiem, dopiero jeden kieliszek wypiłam :eviltong: to pomówienie :mad: To Ty tak mówisz......ale możliwe, możliwe :razz: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):a Ty tak cichutko tutaj siedziałaś :crazyeye: chyba opychałaś się i nie było czasu na pisanie :diabloti: :diabloti: Kuna, wiecie co, ja ostatnio tylko:user::help1:. jeszcze jednej chałtury nie skończyłam, już mam następną i robię Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ale żarełko:loveu::loveu::loveu::loveu:. mój fioletowy żołądek aż krzyczy z zachwytu:loveu::loveu::loveu: Bila w raju :diabloti: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie ma sprawy - na przemian to do Iv, to do mnie możesz przyjeżdżać :evil_lol: Ale to tak głupio Was ciągle obżerać:oops::oops: Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Głodne biedactwo było :diabloti: Ja zawsze głodna:oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):a tak poza degustacją kolacyjki...........;) to chciałam powiedzieć, że masz piękny avatarek :multi: Gacuś taki słodko - wytrzeszczony :loveu: cuuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: A tak teraz wymyśl w jakiej sytuacji to mogło się zdarzyć :razz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):I te śledziki:multi::multi: Rybki to ja lubię przyrządzać, no i oczywiście jeść :p Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ale żarełko:loveu::loveu::loveu::loveu:. mój fioletowy żołądek aż krzyczy z zachwytu:loveu::loveu::loveu: a Ty tak cichutko tutaj siedziałaś :crazyeye: chyba opychałaś się i nie było czasu na pisanie :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Rybki to ja lubię przyrządzać, no i oczywiście jeść :p no to po rybeczce............:razz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ja chętniej zjadam, niż przyrządzam:oops::oops::oops:, ale za to jak ktoś ma ich dużo i sam nie daje rady, to wystarczy mnie zaprosić:diabloti: Nie ma sprawy - na przemian to do Iv, to do mnie możesz przyjeżdżać :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):A tak teraz wymyśl w jakiej sytuacji to mogło się zdarzyć :razz: no chyba nic nie broił :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):a Ty tak cichutko tutaj siedziałaś :crazyeye: chyba opychałaś się i nie było czasu na pisanie :diabloti: :diabloti: Głodne biedactwo było :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Kuna, wiecie co, ja ostatnio tylko:user::help1:. jeszcze jednej chałtury nie skończyłam, już mam następną i robię To chyba drugą siebie na spacerki z psiakiem wysyłasz, co? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ale to tak głupio Was ciągle obżerać:oops::oops: Możesz część produktów ze sobą przywieźć :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Ale to tak głupio Was ciągle obżerać:oops::oops: e tam :razz: w dobrym towarzystwie to można często siedzieć i wpólnie szamać :evil_lol: Quote
Recommended Posts