apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Tak, tak - taki to zarazek :p A to, to na PW :evil_lol: No a co mam zrobić jak Ciebie nie będzie? No powiedz sama :placz:[FONT=Century Gothic]Zarazek?:roflt::roflt::roflt: Aleś się zawziął z tym PW:evil_lol: No jak to co..........solidaryzować się ze mną i przełozyć imprezkę aż będę wyspana:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]NIEEEE!:crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chciał byś:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No wiesz! Pfffffffffff:obrazic::obrazic::obrazic:[/FONT] Tak, tak - taki to zarazek :p A to, to na PW :evil_lol: No a co mam zrobić jak Ciebie nie będzie? No powiedz sama :placz: Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Muszę lecieć do kuchni :hand::loveu: [FONT=Century Gothic]To paaaaaaaaaaaa:loveu: uważaj na palce:diabloti: [/FONT] Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:razz::razz: co z tą imprezką :roll:[/FONT] Iv w robocie:shake::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: co z tą imprezką :roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Iv w robocie:shake::placz::placz::placz:[FONT=Century Gothic]Uffff to dobrze bo na siłę starałam się wytrzymać do 22....ale jak tak to mogę iść spać:evil_lol: Dobranoc:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Byłem pewien, że tu zajrzysz :evil_lol: Dooooobrej :loveu: [FONT=Century Gothic]Ożesz kutfa jak ty mnie znasz.....aż się boję:evil_lol: Doberek i dobranoc bo padam na pysk:mdleje:[/FONT] Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Przecież ciekawość by Ciebie zeżarła najpierw, a potem nie dała spać :diabloti: Ciekawych snów :loveu:[FONT=Century Gothic]Tak mnie gryzła pod pachą że musiałam zagladnąć:evil_lol: Tobie też Menrzusiu:loveu: Paaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jestem :multi: w dodotku mam awarię kompa :roll: więc nie wiem jak imprezka wypadnie :hmmmm: :roll: ale cóż zaczynamy......................... Ulubione Menrzusia :loveu: Dla Bilusi :loveu: Dla Ali :loveu: Dla Izuli :loveu: Dla Jabłuszkowej :loveu: a dla innych co nie wiem co lubia takie.................ciasto......... Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Uffff to dobrze bo na siłę starałam się wytrzymać do 22....ale jak tak to mogę iść spać:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobranoc:loveu:[/FONT] Byłem pewien, że tu zajrzysz :evil_lol: Dooooobrej :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:razz::razz: co z tą imprezką :roll:[/FONT] Iv w robocie:shake::placz::placz::placz: Przyjdzie nam poszczekać :p Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 i jeszcze to....................:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ożesz kutfa jak ty mnie znasz.....aż się boję:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Doberek i dobranoc bo padam na pysk:mdleje:[/FONT] Przecież ciekawość by Ciebie zeżarła najpierw, a potem nie dała spać :diabloti: Ciekawych snów :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Przyjdzie nam poszczekać :p [FONT=Arial]a ja zaraz śmigam do wyrlandii :shake: jutro idę na 6 i wracam po 15 więc to istny armagedon ;/.... [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 i jeszcze .....................na deser :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tak mnie gryzła pod pachą że musiałam zagladnąć:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tobie też Menrzusiu:loveu: Paaaaaaa:loveu:[/FONT] Eeeeee tam - to ten depilator Ciebie tam gryzł :diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]a ja zaraz śmigam do wyrlandii :shake: jutro idę na 6 i wracam po 15 więc to istny armagedon ;/.... [/FONT] O 6tej rano to jeszcze ptaki śpią, nie mówiąc o Gacku :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Po tym deserze to już koniec imprezki będzie :diabloti: no cos Ty jaki koniec :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Nie wyjmuj wszystkiego - poczekaj na Bilunię :p Bo nie wiem co kto lubi :placz: więc ugaszczam tym co tylko mogę, zawsze ktoś coś znajdzie dla siebie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):O 6tej rano to jeszcze ptaki śpią, nie mówiąc o Gacku :crazyeye: [FONT=Arial]o 6 to ja w przedszkolu już kawę parzę co by nie zasnąć za stoliczkiem :placz::placz::placz:[/FONT] Iv_ napisał(a): a może ktoś ma na to ochotę? :razz: [FONT=Arial]to tak dla fasonu ..przed snem :roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):Jestem :multi: w dodotku mam awarię kompa :roll: więc nie wiem jak imprezka wypadnie :hmmmm: :roll: ale cóż zaczynamy......................... Ulubione Menrzusia :loveu: Mmmmmmmmmmm.....aż sobie pozwolę skopiować :p a co się z kompem dzieje? Quote
Recommended Posts