Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :loveu:To Wy patrzcie co na stole i częstujcie się, a ja mam coś do załatwienia, poóki jeszcze mogę :roll: więc znikam na chwilę ;) Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Wooooooow......wiesz, ale naprawdę zrobiłaś mi smaka :evil_lol: Mów na co masz ochotę, a znajdzie sie na stole :razz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):i jeszcze to....................:diabloti: Możemy zacząć od tej nalewki :cool3:.....chociaż część gości już wymiękła :roll: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Po tym deserze to już koniec imprezki będzie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a): a może ktoś ma na to ochotę? :razz: To bezapelacyjnie na sam początek :multi: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no cos Ty jaki koniec :diabloti: Nie wyjmuj wszystkiego - poczekaj na Bilunię :p Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):a może ktoś ma na sery ochotę.............:razz: [FONT=Arial]o dżisys ...serek :loveu::loveu::loveu:a ja muszę iść spać :placz:a przed snem jeść nie mogę :shake:[/FONT] :hand: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):zagrycha.............. :diabloti: Wooooooow......wiesz, ale naprawdę zrobiłaś mi smaka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]o 6 to ja w przedszkolu już kawę parzę co by nie zasnąć za stoliczkiem :placz::placz::placz:[/FONT] Nie wiem jak to nazwać - ale to jest swego rodzaju masochizm :roll: [FONT=Arial]to tak dla fasonu ..przed snem :roll:[/FONT] tak dla zdrowotności :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a)::loveu:To Wy patrzcie co na stole i częstujcie się, a ja mam coś do załatwienia, poóki jeszcze mogę :roll: więc znikam na chwilę ;) Wiem, wiem - przypudrować nosek :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):Mów na co masz ochotę, a znajdzie sie na stole :razz: :diabloti: Aaaa tam - powstrzymam się :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a może ktoś ma na sery ochotę.............:razz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Aaaa tam - powstrzymam się :diabloti: może to.............:razz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]o dżisys ...serek :loveu::loveu::loveu:a ja muszę iść spać :placz:a przed snem jeść nie mogę :shake:[/FONT] :hand: Wpadnij jutro - może coś zostanie Dooooobrej :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):a może ktoś ma na sery ochotę.............:razz: U Ciebie tak zawsze wykwintnie? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):może to.............:razz: To wiem dlaczego znikłaś - do piwniczki pewnie śmignęłaś :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]o dżisys ...serek :loveu::loveu::loveu:a ja muszę iść spać :placz:a przed snem jeść nie mogę :shake:[/FONT] :hand: Aluś, zostawimy Ci coś na rano, na śniadanko :loveu: serki uwielbiam :multi: ale wszystkich nie zjem - obiecuję :evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):U Ciebie tak zawsze wykwintnie? :razz: no wiesz, zawsze to nie, ale dziś są przecież urodzinki to trzeba wystawnie i estetycznie :razz: ;) ale jak chcesz to proszę ten kawałek tak w łapkę ......:diabloti: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):To wiem dlaczego znikłaś - do piwniczki pewnie śmignęłaś :evil_lol: wiesz............to jest najdroższy szampan świata, butelczyna tak lekko ponad 4 tys euro :p ale dla Was wszystko :loveu: :razz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):no wiesz, zawsze to nie, ale dziś są przecież urodzinki to trzeba wystawnie i estetycznie :razz: ;) ale jak chcesz to proszę ten kawałek tak w łapkę ......:diabloti: Aaaaa....to rozumiem :lol: Nie dziękuję - spleśniałych rzeczy nie jadam :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):wiesz............to jest najdroższy szampan świata, butelczyna tak lekko ponad 4 tys euro :p ale dla Was wszystko :loveu: :razz: A, to chyba damy se spokój :crazyeye: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):A, to chyba damy se spokój :crazyeye: eeee no coś Ty :roll: ja częstuję, a Ty nie masz ochoty? :shake: a ja tak się starałam :placz: :placz: w końcu raz obchodzi się urodziny :placz: już takie same się nie powtórzą :placz: ojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Iv_ napisał(a):eeee no coś Ty :roll: ja częstuję, a Ty nie masz ochoty? :shake: a ja tak się starałam :placz: :placz: w końcu raz obchodzi się urodziny :placz: już takie same się nie powtórzą :placz: ojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Bym zaraz przeliczał ile euro łyknąłem :evil_lol: nie bucz tak :placz: Quote
Iv_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Menrzuś napisał(a):Aaaaa....to rozumiem :lol: Nie dziękuję - spleśniałych rzeczy nie jadam :diabloti: to może ten................ :razz: albo to.............. :razz: :p Quote
Bila Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale żarełko:loveu::loveu::loveu::loveu:. mój fioletowy żołądek aż krzyczy z zachwytu:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts