Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):będziesz pszczołów przyciągać :evil_lol: A sernikiem to niby Wy....tak? :razz: No chyba nie rodzynkiem :roll: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahahah:roflt: Tak sie kończy pisanie na kilku wątkach.....się dziewczę pogubiło:evil_lol: to do mnie? :roll: w sumie to komplement :hmmmm: pisać o mnie...............dziewczę :multi: :multi: :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a):z prostej przyczyny, mam śniadą cerę mimo, że jestem blondynką. To mam po mamusi, która jest brunetką :loveu: A na solarium w życiu nie byłam :shake: Nie kumkam czegoś - masz cerę po mamusinych włosach? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Zaraz leję - kapŁo mi się tylko :evil_lol: Dobra - to na PW :p To nie kapaj:roll: też siem wstydzem:roll::oops: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a):to do mnie? :roll: w sumie to komplement :hmmmm: pisać o mnie...............dziewczę :multi: :multi: :p a niech Ci będzie:eviltong: Quote
Iv_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Lecę Kochani, zająć się przyziemnymi sprawami :loveu: :loveu: :loveu: Miłego dnia życzę :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):achhhhhh lejesz miód ma moje serce:loveu: To ja Ci to wztumaczę tak: czymże były sernik bez rodzynek:razz: będziesz pszczołów przyciągać :evil_lol: A sernikiem to niby Wy....tak? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Że jak? Pogubiłem się już całkiem :shake: buuuuuuuuuuhahahahaha! Błądzący wśród bab! :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Już nie kapam :roll: Na PW też? :crazyeye:......to musi być coś extremalnego :crazyeye: Muszem już lecieć :loveu: No to co mi tu bzyka?:roll: Nioooooo.........:oops::evil_lol: No śmigaj.......miłego dnia;) Ja też juz muszę uciekać..............paaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahahah:roflt: Tak sie kończy pisanie na kilku wątkach.....się dziewczę pogubiło:evil_lol: A Ty się nie chichol :evil_lol:....to było tylko pytanie, bo się cUś pogubiłem :lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):A Ty się nie chichol :evil_lol:....to było tylko pytanie, bo się cUś pogubiłem :lol: Przepraszam......juz nie będę:roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):No niestety - nie chcem, ale muszem. Psy świdrują oczyskami w moją stronę. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: Paaaaaaaaaaa :multi: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):SzCzpczoły? To nie lej:shake: Ojjjj no to już sobie sam dopowiedz.....to była taka metafora...nie każ mi tak dosłownie bo siem wstydzem:oops: Zaraz leję - kapŁo mi się tylko :evil_lol: Dobra - to na PW :p Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: aleś TY gamoń czasem :eviltong: nie wiesz, że brunetki mają najczęściej ciemną cerę? taką opaloną? więc i ja tak mam :eviltong: właśnie po mamusi :p Alfa jest brunetką, a mimo wszystko cerę ma jasną :hmmmm: CUś kręcisz ...... pewnie tego swojego kota :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No chyba nie rodzynkiem :roll: Że jak? Pogubiłem się już całkiem :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Menrzuś napisał(a):Bo żeście mnie tak obskoczyły :evil_lol: :hand: Papatki... Miłego spacerku! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No niestety - nie chcem, ale muszem. Psy świdrują oczyskami w moją stronę. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 apple napisał(a):To nie kapaj:roll: też siem wstydzem:roll::oops: Już nie kapam :roll: Na PW też? :crazyeye:......to musi być coś extremalnego :crazyeye: Muszem już lecieć :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuhahahahaha! Błądzący wśród bab! :evil_lol: Bo żeście mnie tak obskoczyły :evil_lol: :hand: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :grins: przyjszłam w odwiedzinki :loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Berek doberek Menrzusiu i Ptasiory! Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja']:grins: przyjszłam w odwiedzinki :loveu::loveu: Dobra, wiem - nie nadrabiałaś :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Medorowa napisał(a):Ha ha fajny avatar ;) No cUś takiego......któż to nas tu odwiedził :evil_lol: Czeeeeść :multi: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Berek doberek Menrzusiu i Ptasiory! drobny wieczorek :multi: Quote
Recommended Posts