Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Menrzuś napisał(a):A nie żałuj se - przy takim stopniu wkurzenia, spalisz je w try miga :evil_lol: taaaaaaaaaaaaaaaaa! Wściekłam jak nie wiem co! :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No tak, u nas w kraju za darmo juz dawno umarło:shake:[/FONT] Obudzą się jak stracą klientelę - na szczęście jest jeszcze wybór :p Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Ppppppppppffffffffffffff.....trzeba mieć jakies tajemnice :razz: Ciekawe jak takim małym noskiem mogłaś wywęszyć, że imageshack jest lepszy? :hmmmm: [FONT=Century Gothic]TY NIE MUSISZ! TY NIE MOŻESZ! NIE PRZEDE MNĄ!:crazyeye: No jak to jak........KOBIECA INTUICJA:p[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie no o nic:roll:......uświadmomiłam sobie, że ty faktycznie lubisz agresywne kobiety:evil_lol:[/FONT] Bosz! :crazyeye: A skąd Ty taaaaaaaakie rzeczy wiesz o Menrzusiu? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mam nadzieję, że jest to limit dzienny... Bo jak nie... :mad: Kurna no! :placz: Jesteś tam zarejestrowana, to sama sprawdź - nie znam szczegółów Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Gaduły, chwalipięty i skromnisie :evil_lol: :loveu: :multi: :loveu: Czeeeeeeeeeeeeeeeść! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No mówie Ci....serio:roll: Kładę Alę....myję ząbki i zapadam w sen jak tylko przyłożę głowę do podusi:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No trzeba:cool1:...bo wy chłopy to takie memłaki....trochę dekoltu, zalotny uśmiech i już nie wiecie co macie robić.......to trzeba wam pomagać w decydowaniu!:diabloti::evil_lol:[/FONT] Dobrze by było czasami i szyję umyć :diabloti: Aleś wymyśliła - my to przynajmniej na wpół goli po ulicach nie paradujemy :eviltong: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Obudzą się jak stracą klientelę - na szczęście jest jeszcze wybór :p [FONT=Century Gothic]No lepiej późno niż wcale...ale zobaczymy:roll:[/FONT] Bosz! :crazyeye: A skąd Ty taaaaaaaakie rzeczy wiesz o Menrzusiu? :razz:[FONT=Century Gothic]Ha!:razz::razz::razz: Ma sie te sposoby:diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Ppppppppppffffffffffffff.....trzeba mieć jakies tajemnice :razz: Ciekawe jak takim małym noskiem mogłaś wywęszyć, że imageshack jest lepszy? :hmmmm: Imageshack i TynPic to takie strony dla "blondynek" :evil_lol: w przeciewieństwie do fotosika, w którym można sie pogubić :shake: więc moje fotki są bezpieczne :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Dobrze by było czasami i szyję umyć :diabloti: Aleś wymyśliła - my to przynajmniej na wpół goli po ulicach nie paradujemy :eviltong: Sem wypraszam! Ja nie paraduję wpół goła po ulicy! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Gaduły, chwalipięty i skromnisie :evil_lol: :loveu: :multi: :loveu: Wcześnie dziś wstałaś :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć satelitko mła:loveu:[/FONT] satelitko? :roll: :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iv_ napisał(a):Imageshack i TynPic to takie strony dla "blondynek" :evil_lol: w przeciewieństwie do fotosika, w którym można sie pogubić :shake: więc moje fotki są bezpieczne :diabloti: Szczęściara! :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaa! Wściekłam jak nie wiem co! :angryy: Mmmmmmmmmmm....a to musisz cudnie wyglądać :diabloti: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobrze by było czasami i szyję umyć :diabloti: Aleś wymyśliła - my to przynajmniej na wpół goli po ulicach nie paradujemy :eviltong: [FONT=Century Gothic].....no wiesz a po co.........się wykruszy:evil_lol: Ja tez nie :diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Szczęściara! :cool1: :cool3: po prostu "blondynka" z obsługi kompa :diabloti: chociaż naturalną blondynką też jestem :cool1: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]TY NIE MUSISZ! TY NIE MOŻESZ! NIE PRZEDE MNĄ!:crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No jak to jak........KOBIECA INTUICJA:p[/FONT] Bo zapypciujesz się? :razz: Aaaaa.....to chyba i u mnie to zadziałało. Nie pomyślałem :oops: Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Mmmmmmmmmmm....a to musisz cudnie wyglądać :diabloti: Taaaaaaaaaaaaaaa... Piknie! :roll: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iv_']satelitko? :roll: :roll:[FONT=Century Gothic]NIO:loveu: Kochani muszę śmigać..........całuję was mocno i lece..... paaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Iv_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Wcześnie dziś wstałaś :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: :cool3: skoro świt mi sie udało :evil_lol: zastałam jeszcze Was tu trzeszczących jak radyjka :eviltong: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bosz! :crazyeye: A skąd Ty taaaaaaaakie rzeczy wiesz o Menrzusiu? :razz: Jabłuszkowa jakieś ploty roznosi :p:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]NIO:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kochani muszę śmigać..........całuję was mocno i lece..... paaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :loveu: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo zapypciujesz się? :razz: Aaaaa.....to chyba i u mnie to zadziałało. Nie pomyślałem :oops:[FONT=Century Gothic]Ty? Tajemnice przede mną masz?:motz: Noooo gapciu:loveu:........wszystko trzeba Ci przypominać...ehhhh:evil_lol: [/FONT]Mmmmmmmmmmm....a to musisz cudnie wyglądać :diabloti:[FONT=Century Gothic]To już zahacza o masochizm:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Iv_ napisał(a):Imageshack i TynPic to takie strony dla "blondynek" :evil_lol: w przeciewieństwie do fotosika, w którym można sie pogubić :shake: więc moje fotki są bezpieczne :diabloti: Korzystanie z serwisu charakteryzującego sie prostotą obsługi nie jest objawem "blondynizmu" :eviltong: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa jakieś ploty roznosi :p:evil_lol: [FONT=Century Gothic]NIE PLOTY TYLKO MOJE WŁASNE OBSERWACJE BADAWCZE! WYPRASZAM SOBIE!:obrazic::obrazic::obrazic: Jesssoooo lece już....nie zagadujcie mnie:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts