Bila Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Lelyjowaty zarazek :p[/quote] Gdzie zarazek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, mały, śliczny i poluje na ptaszki:loveu: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Lelyjowaty zarazek :p[/quote] jest słodki, taki przytulaczek, maleńkie psie dziecko :loveu: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Muszę już śmigać :shake:....nie wiem co w nocy sie stanie, ale Argon cały czas usilnie stara mi sie do palca dobrać, pewnie żeby go dokładnie wylizać :shake: Dobrej nocki Wam :loveu::loveu::multi: :roll: albo odgryźć :eviltong: Spokojnych snów :p ..................... Demonie(sexu) :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Ja też:p, ale popatrz demon seksu z nami gada:multi::multi::multi:. Nie jest źle:evil_lol:[/quote] Boszszszsz.........:roll: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: gada, bo nie ma wyjścia :diabloti:[/quote] JeNdza :eviltong: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Żadne tam dziecko - ma już ponad 9 miesięcy i hormony już mu buzują :roll: no to trzeba zrobić........ciach Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Biedny ptaszek długo nie pożył:roll::placz:. A choć palce miała całe:evil_lol:[/quote] Ulubioną zabawką Argona jest mała kaczuszka. Tą dużą Sylwa zeżarła :shake: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']http://img7.imageshack.us/img7/3290/29233062rt3.jpg ale cudnyyyyyyyyy :loveu: Lelyjowaty zarazek :p Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Menrzuś']Tobie też, Ty - wiekoooooooowa :eviltong: :loveu:[/quote] :siara: :siara: :siara: :loveu: :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']z tymi hormonami to uważaj... żeby Ci się rodzinka nie rozmnożyła... jak ta: oposowa rodzinka :evil_lol: :mdleje: matki zawsze mają przerąbane :roll: tyle tego tałatajstwa dzwigać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Muszę już śmigać :shake:....nie wiem co w nocy sie stanie, ale Argon cały czas usilnie stara mi sie do palca dobrać, pewnie żeby go dokładnie wylizać :shake: Dobrej nocki Wam :loveu::loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Bila']Gdzie zarazek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, mały, śliczny i poluje na ptaszki:loveu:[/quote] tylko ten wojowniczy charakterek :shake: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']jest słodki, taki przytulaczek, maleńkie psie dziecko :loveu:[/quote] Żadne tam dziecko - ma już ponad 9 miesięcy i hormony już mu buzują Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 z tymi hormonami to uważaj... żeby Ci się rodzinka nie rozmnożyła... jak ta: oposowa rodzinka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iv_']:roll: albo odgryźć :eviltong: Spokojnych snów :p ..................... Demonie(sexu) :diabloti: Tobie też, Ty - wiekoooooooowa :eviltong: :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']z tymi hormonami to uważaj... żeby Ci się rodzinka nie rozmnożyła... jak ta: oposowa rodzinka :evil_lol: Jajka niedługo będą cięte :p Quote
apple Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witaj "Mężczyzno po przejściach" buhahahaha.......nie mam emot ne tej proxy...grrrr No widze, że wam mnie wczoraj nie brakowało Quote
Menrzuś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='apple']Witaj "Mężczyzno po przejściach" buhahahaha.......nie mam emot ne tej proxy...grrrr No widze, że wam mnie wczoraj nie brakowało[/quote] Ale śmieszne :eviltong:..... Quote
apple Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale śmieszne :eviltong:.....[/quote] Takie miało być! A dlaczego zmieniłeś avatar? Quote
Menrzuś Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='apple']Takie miało być! A dlaczego zmieniłeś avatar?[/quote] Koniec z avatarkami z Sylwą :p Quote
apple Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Koniec z avatarkami z Sylwą :p[/quote] Że taka kara? No wiesz.....przecież ona nie chciała.... Quote
Recommended Posts