Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie nie poznaję Ciebie...taka wylewność:evil_lol:[/FONT] Potrafię szokować, co? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']Przyjmie się, przyjmie:evil_lol:.[/quote] I Ty Brutusie? :placz: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Potrafię szokować, co? :razz:[/quote] Szokmiszcz:evil_lol: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :placz:[/quote] :calus: nie bucz, my tu wszystkie uwielbiamy Ciebie dziewojku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Century Gothic]Ależ mnie rozpieszczasz tymi filmikami:loveu: Chyba mnie lubisz:loveu::oops: Piesy szczęśliwe to widać:loveu: I chyba Alfę słyszałam.....głosik ma Janielski a ty z niej takiego demona robisz...nie ładnie:shake::evil_lol: Ciebie nie słyszałam, tylko gwizdy i odgłosy przedzierania się przez śnieg...mógł byś się przyłożyć:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']No normalnie Gacuś Sylwę w Karola zrobił:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] On to uwielbia.....a Sylwę chorera wtedy bierze :diabloti: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Potrafię szokować, co? :razz: [FONT=Century Gothic]Normalnie jak tak dalej pójdzie to na zawał zejdę:evil_lol:[/FONT] A nadąż za nimi :evil_lol:.....a gwizdoliła Alfa:p Wolałem się spytać :roll::evil_lol: Grunt już skopany jak doopalon TZta :diabloti:[FONT=Century Gothic]Aha...ups sie mylnełam:roll: ale mogłam sie domyslić...przeca ty twojego głosu do internetu bys nie wsadził...za wstydliwy jesteś:evil_lol: Ooooo to mogę się zacząć zastanawiać co możesz dla mnie zrobić:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']:calus: nie bucz, my tu wszystkie uwielbiamy Ciebie dziewojku:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Ale bez tego dziewojka....plizzzzzz :modla::modla: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Bez komentarza :cool1: [FONT=Century Gothic]Dlaczego...mamy wolność słowa, skomentuj:evil_lol:[/FONT] Ale bez tego dziewojka....plizzzzzz :modla::modla:[FONT=Century Gothic]Bila twarda być![/FONT]:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ależ mnie rozpieszczasz tymi filmikami:loveu: Chyba mnie lubisz:loveu::oops:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Piesy szczęśliwe to widać:loveu: I chyba Alfę słyszałam.....głosik ma Janielski a ty z niej takiego demona robisz...nie ładnie:shake::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ciebie nie słyszałam, tylko gwizdy i odgłosy przedzierania się przez śnieg...mógł byś się przyłożyć:diabloti:[/FONT] A co Ci będę żałował :evil_lol: Pozory mylą :look3: Przykładałem się właśnie do filmowania :eviltong: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A co Ci będę żałował :evil_lol: Pozory mylą :look3: Przykładałem się właśnie do filmowania :eviltong:[FONT=Century Gothic]Cóż za wielkoduszność:evil_lol: Że niby podwójna osobowość:crazyeye: To następnym razem przyłóż się odpowiednio:mad: dedykację słowną poproszę:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie jak tak dalej pójdzie to na zawał zejdę:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aha...ups sie mylnełam:roll: ale mogłam sie domyslić...przeca ty twojego głosu do internetu bys nie wsadził...za wstydliwy jesteś:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ooooo to mogę się zacząć zastanawiać co możesz dla mnie zrobić:evil_lol:[/FONT] Taaa....pewnie. To Ci nie grozi No właśnie :oops: No, no.....ciekawie się robi :razz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dlaczego...mamy wolność słowa, skomentuj:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bila twarda być![/FONT]:diabloti: Właśnie dlatego nie skomentuję :eviltong::evil_lol: ZmNięknij :multi: Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Bila twarda być![/FONT]:diabloti: No patrz, jak błaga:placz:, jak tu być fioletową nieugiętą:placz:. Zaraz znowu będzie buczał:shake: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaa....pewnie. To Ci nie grozi No właśnie :oops: No, no.....ciekawie się robi :razz:[FONT=Century Gothic]A skąd wiesz...nigdy nie wiadomo:shake: Noooo właśnie:shake::evil_lol: Już wymyśliłam, w poprzednim poście:diabloti: [/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']No patrz, jak błaga:placz:, jak tu być fioletową nieugiętą:placz:. Zaraz znowu będzie buczał:shake: [FONT=Century Gothic]Eeee no nie łam się....on lubi twarde baby......i władzę silnej ręki:evil_lol:[/FONT] Quote
Bila Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A z drugiej strony widział, kto mientkiego hipopotama:roll: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']A z drugiej strony widział, kto mientkiego hipopotama:roll:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cóż za wielkoduszność:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Że niby podwójna osobowość:crazyeye:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To następnym razem przyłóż się odpowiednio:mad: dedykację słowną poproszę:diabloti:[/FONT] No widzisz? Ma dobroć nie zna granic :evil_lol: Ale dzisiaj kręcisz :diabloti: Pomyślę nad tą dedykacją ;) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']No patrz, jak błaga:placz:, jak tu być fioletową nieugiętą:placz:. Zaraz znowu będzie buczał:shake:[/quote] :loveu::multi::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie dlatego nie skomentuję :eviltong::evil_lol: ZmNięknij :multi: [FONT=Century Gothic]Eeeeehhh ty zawsze pod prąd:shake::evil_lol: Bila......trzym się...nie daj się wziąć na krowie oczy :mad:[/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No widzisz? Ma dobroć nie zna granic :evil_lol: Ale dzisiaj kręcisz :diabloti: Pomyślę nad tą dedykacją ;)[FONT=Century Gothic]O Łaskawco:modla::modla::modla: Niczym nie kręcę, siedzę sobie spokojnie:roll: oooooooooo to już postęp:loveu: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A skąd wiesz...nigdy nie wiadomo:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooo właśnie:shake::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Już wymyśliłam, w poprzednim poście:diabloti:[/FONT] Eeeee tam :roll: Nooo właśnie :diabloti: Z tą dedykacją? Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeee no nie łam się....on lubi twarde baby......i władzę silnej ręki:evil_lol:[/FONT] To jakaś bezpodstawna plotka :crazyeye::mad: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']A z drugiej strony widział, kto mientkiego hipopotama:roll:[/quote] Ja widziałem.....:multi:ja....:multi:ja widziałem......:multi: Quote
Recommended Posts