Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol:.....taaaaa - pewnie
To czemu doopalon czerwony od okładania? :eviltong:No tego to nie wiem........może tak lubisz...ja tam nie wnikam:roll: Ot taki mały fetysz:evil_lol:

Selket A ja po prostu jestem Taka, żem wspaniała

I wystarczy:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No tego to nie wiem........może tak lubisz...ja tam nie wnikam:roll: Ot taki mały fetysz:evil_lol:

Że co? :crazyeye:......fetysz? :crazyeye:.....chyba teraz kolej na mnie na focha :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Że co? :crazyeye:......fetysz? :crazyeye:.....chyba teraz kolej na mnie na focha :evil_lol:Eeeeeeee to nie w twoim stylu:shake:.....a poza tym nic takiego nie powiedziałam przecież:roll:....siakis taki wrażliwy jesteś....czyżbyś wczoraj znalazł wiruska:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Eeeeeeee to nie w twoim stylu:shake:.....a poza tym nic takiego nie powiedziałam przecież:roll:....siakis taki wrażliwy jesteś....czyżbyś wczoraj znalazł wiruska:diabloti:
skanowałem dwoma programami i nic.....dalej mi to wyskakuje na wszystkich "bo", "po", "do" ale nie na "co" :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']skanowałem dwoma programami i nic.....dalej mi to wyskakuje na wszystkich "bo", "po", "do" ale nie na "co" :shake:
Ożesz ty........niesamowite...pierwszy raz sie z czyms takim spotykam:roll:

I co teraz?:roll:

Posted

[quote name='apple']Ożesz ty........niesamowite...pierwszy raz sie z czyms takim spotykam:roll:

I co teraz?:roll:
Na innych forach tego nie mam, tylko tutaj :shake:.....pewnie ten wątek już jest za długi i zazdrosna modka daje mi znaki dymne, żebym powoli kończył :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']To Ty byłaś pierwsza u tego fryzjera? :razz:

Witanko :multi::loveu:
Ja się nie muszę poprawiać, bo jestem piękna i wspaniała sama z siebieNo z tym trzeba się urodzić
Cześć

Posted

[quote name='Menrzuś']Na innych forach tego nie mam, tylko tutaj :shake:.....pewnie ten wątek już jest za długi i zazdrosna modka daje mi znaki dymne, żebym powoli kończył :placz:
No coś ty:crazyeye:.....ani mi się waż:motz:

Posted

[quote name='apple']No coś ty:crazyeye:.....ani mi się waż:motz:
No ja się nie ważę :evil_lol:....ale to jest gwałt na moim monitorze :placz:
Doszło do tego "od" i "jestem"....wszędzie pełno ramek. Muszę to zrzucić i pogadać z jakąś rozsądną modką

Posted

[quote name='Menrzuś']No ja się nie ważę :evil_lol:....ale to jest gwałt na moim monitorze :placz:
Doszło do tego "od" i "jestem"....wszędzie pełno ramek. Muszę to zrzucić i pogadać z jakąś rozsądną modkąHmmmmmmmmm ale to chyba niewykonalne:roll: nie ma takich MODEK:roll: przynajmniej ja nie znam:roll:

No dobra to walcz z tym dziadostwem:mad:...a ja lece bo Ala dzisiaj straszna przylepka....wszystko chce robić ze mną:lol: No cóż obowiązek macierzyński wzywa:evil_lol:

Wpadnę wieczorkiem i mam nadzieję że już wszystko naprawisz na TIP TOP ;)

Posted

[quote name='apple']Hmmmmmmmmm ale to chyba niewykonalne:roll: nie ma takich MODEK:roll: przynajmniej ja nie znam:roll:

No dobra to walcz z tym dziadostwem:mad:...a ja lece bo Ala dzisiaj straszna przylepka....wszystko chce robić ze mną:lol: No cóż obowiązek macierzyński wzywa:evil_lol:

CUś podziałam ;)

Miłego dzionka :multi::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Hahaha.....uciekasz bo Twój blask jest nikły przy moim Oj Appelko
Ojjjjj Selketko..................:loveu:;)

CUś podziałam ;-)

Miłego dzionka :multi::loveu:
Działaj, działaj i obyś był skuteczny jak Adam Słodowy:evil_lol:

Uciekam ....................paaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']Hmmmmmmmmm ale to chyba niewykonalne:roll: nie ma takich MODEK:roll: przynajmniej ja nie znam:roll:

Hahaha.....uciekasz bo Twój blask jest nikły przy moim Oj Appelko

Posted

[quote name='apple']Ojjjjj Selketko..................:loveu:;)

Działaj, działaj i obyś był skuteczny jak Adam Słodowy:evil_lol:

Uciekam ....................paaaaaaaaaaa:loveu:
Też śmigam z pieskami w ten sypiący śnieg :multi:

Paaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']Spoko...każdemu wolno marzyć:diabloti: A madrzejszy zawsze ustępuje:evil_lol:
Cieszkam, że masz taką bujną wyobraźnie, że sobie marzysz No ustępuje, dllatego skoro chcesz to możesz sobie pobłyszczeć chwilę