apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']ma się jędrne, to jest i czym się chwalić :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=6]To napisz do Administracji :roflt::roflt::roflt::roflt:[/SIZE][/quote] ................. :obrazic:.............................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U ciebie nic "ot tak tylko" się nie dzieje ....juz ja Cię troszkę znam spirytusiku:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja? Ja nie.....ja się stydzę[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] jaki spirytusiku? :crazyeye:....nie zażywam jego :shake::eviltong: w chodzeniu jeNdzo jedna :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaki znowu dowciapny - przecież tam trzeba składać problemy, a oni wszystko rozpatrzą :diabloti:....no i odpowiedzą.....kiedyś :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahhaha:evil_lol: jesteś uszczypliwy:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad::mad::mad:doczytałam [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cholera mnie bierze z tym czasem na dogo :angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [SIZE=6]To napisz do Administracji :roflt::roflt::roflt::roflt:[/SIZE] Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty to od razu kawa na ławę :eviltong:.....a gdzie gra wstępna? :razz: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gra wstępna trwa już od trzech dni....to nawet dla mnie zaaadługo:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']ale dokładnie wiesz do kogo ;)[/quote]A[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]le faktu to nie zmienia......ehhhh te facety nic tylko podszczypują:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjj nie machaj tak tymi kijami bo jeszcze se grabki połamiesz:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No mnie też fatalnie się czyta....ale to jak zwykle wina Menrzusia...goni z przodu specjalnie co by się posladkami pochwalic:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ma się jędrne, to jest i czym się chwalić :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A cós ty dzisiaj TAKI DOWCIAPNY:evil_lol::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaki znowu dowciapny - przecież tam trzeba składać problemy, a oni wszystko rozpatrzą :diabloti:....no i odpowiedzą.....kiedyś :diabloti: Quote
halbina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Hehehehe.....mocne :evil_lol:.......:thumbs:[/quote] [IMG]http://i34.tinypic.com/n4jpdk.gif[/IMG] [IMG]http://www.manta.info.pl/images/moderatorsf3.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']................. :obrazic:.............................................................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol:.....jakoś mało rozmowna ostatnio tam jesteś :shake: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Poważnie? :crazyeye: To już trzy dni? :crazyeye::crazyeye:......chorerka. Chyba na platonizm mnie rzuciło :crazyeye:....boszszsz :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha...no już 3 dni.....nic tylko mi się wypinasz i prężysz.....ehhhh.......nic tylko patrzać nie dotykac:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty to od razu kawa na ławę :eviltong:.....a gdzie gra wstępna? :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha...no już 3 dni.....nic tylko mi się wypinasz i prężysz.....ehhhh.......nic tylko patrzać nie dotykac:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahhaha:evil_lol: jesteś uszczypliwy:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale dokładnie wiesz do kogo ;) Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Bila']:bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Bilunia!:multi::loveu: Widzę że sie ze mną zgadzasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oooo i nowy avatarek.....super:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:[/quote]:grins::grins::grins: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak jest za co, to czemu nie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak za co...za poope:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='halbina'][IMG]http://i34.tinypic.com/n4jpdk.gif[/IMG] [IMG]http://www.manta.info.pl/images/moderatorsf3.jpg[/IMG][/quote] Cos w tym jest......chociaż największym problemem dogomanii nie są modki, ale niestety "ci na wysokościach". Tak przynajmniej uważam. Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Gra wstępna trwa już od trzech dni....to nawet dla mnie zaaadługo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Poważnie? :crazyeye: To już trzy dni? :crazyeye::crazyeye:......chorerka. Chyba na platonizm mnie rzuciło :crazyeye:....boszszsz :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']No baaaaaaa :p.....wszystko byś chciała dotykać :eviltong:....pffffffffffff :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No a jak?....Przeca nie na oko:roll: Na oko to chłop w szpitalu umarł:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem przez te gacie trudno mi ocenic.....załóz stringi i dopiero prezentuj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=6]Poddaję się :chaos:[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już:crazyeye:...ehh no co zrobić:niewiem:....chyba coraz lepsza jestem w te klocki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='apple']A[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]le faktu to nie zmienia......ehhhh te facety nic tylko podszczypują:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Jak jest za co, to czemu nie :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Menrzuś']I Ty Brutusie? :crazyeye: :placz::placz::placz:[/quote] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=Green]"Życie!!!":diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Recommended Posts