apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ona? :crazyeye: Szlaban? :-o Walnie Tz-towi i po sprawie :evil_lol: Przemoc domowa jest mi obca:roll::diabloti: Wcale mu się nie dziwię - sam w łóżku leżał, a słyszał jak się wydzierałaś podczas emocjonującej aukcji.....eeeeech To już sobie wyobrażam co się tam u Ciebie dzieje jak mopem wymachujesz :diabloti:No coś tam do mnie mówił ale nie zarejestrowałam....zajeta byłam:roll: Władam mopem jak mało kto:diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No właśnie! JA :crazyeye::cool3::diabloti: No własnie:diabloti: No taaaaaak......słaba płeć, chorerka :evil_lol:Słaba i krucha:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Przemoc domowa jest mi obca:roll::diabloti: No coś tam do mnie mówił ale nie zarejestrowałam....zajeta byłam:roll: Władam mopem jak mało kto:diabloti: Ja też nieźle mopem władam :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Przemoc domowa jest mi obca:roll::diabloti: No coś tam do mnie mówił ale nie zarejestrowałam....zajeta byłam:roll: Władam mopem jak mało kto:diabloti: No to ja juz będę grzeczny - słyszałem, że jesteś miszczem konkursu latających ścier :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja też nieźle mopem władam :evil_lol: Bo my już w łonie matki szkolenie przechodzimy:evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']No to ja juz będę grzeczny - słyszałem, że jesteś miszczem latających ścier :evil_lol: No powiem nieskromnie że umiem ścierą cipnąć:diabloti: A skąd ty takie rzeczy wiesz:razz:...z resztą ściera to moja ulubiona technika waliki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']No własnie:diabloti: Słaba i krucha:evil_lol: Słaba.......aleś pojechała po bandzie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja też nieźle mopem władam :evil_lol: Oooooo druga słaba Lelyja :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Bo my już w łonie matki szkolenie przechodzimy:evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Słaba.......aleś pojechała po bandzie :diabloti:No w jazdach po bandzie najlepsza nie jestem:roll:...ale tulupy axsle i insze takie mam w jednym palcu:evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll::evil_lol: No wiec sami rozumiecie....to się nazywa programowanie:evil_lol: My nie mamy wyjścia:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Menrzuś napisał(a):Oooooo druga słaba Lelyja :diabloti: Ja jeszcze oprócz mopa, władam nieźle rurą... Rurą z odkurzacza :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']No powiem nieskromnie że umiem ścierą cipnąć:diabloti: A skąd ty takie rzeczy wiesz:razz:...z resztą ściera to moja ulubiona technika waliki:evil_lol: Aaaaaa tam....zaraz tam cipnąć :roflt: No przecież widziałem :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']No w jazdach po bandzie najlepsza nie jestem:roll:...ale tulupy axsle i insze takie mam w jednym palcu:evil_lol: a najlepsze to są piruety z wałkiem w ręku :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']No wiec sami rozumiecie....to się nazywa programowanie:evil_lol: My nie mamy wyjścia:roll: No to się nie dziw, że Ala jest taka, jaka jest :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja jeszcze oprócz mopa, władam nieźle rurą... Rurą z odkurzacza :diabloti: Już sobie wyobrażam Twój taniec na rurze......tzn z rurą :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaaa tam....zaraz tam cipnąć :roflt: No przecież widziałem :diabloti: Ups:oops:.................sie mi literka nie pokazała:roll::evil_lol: Bigfather czuwa:diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Już sobie wyobrażam Twój taniec na rurze......tzn z rurą :diabloti: Buhahahahahahahahahahahaha....głodnemu chleb na mysli:evil_lol: No to się nie dziw, że Ala jest taka, jaka jest :diabloti:Się nie dziwię - się załamujem:evil_lol: No nic kochani czas na mnie.;) Zaglądnę jeszcze jak Ala pójdzie spac czyli gdziesik tak koło 13 a potem wpadnę wieczorkiem jak uśpię TZ-ta:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Menrzuś napisał(a):Już sobie wyobrażam Twój taniec na rurze......tzn z rurą :diabloti: Bosz! :crazyeye: Czy s łowo "rura" działa tak na każdego chłopa? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bosz! :crazyeye: Czy s łowo "rura" działa tak na każdego chłopa? :evil_lol: Na mnie nie działa :shake: :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Na mnie nie działa :shake: :diabloti: Nie no Fcalllleeee:shake::diabloti: Quote
Iv_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :cool1: jak zwykle widzę sexicie :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Oskubani :loveu: :multi: :loveu::cool1::cool1::cool1: Quote
Menrzuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahaha....głodnemu chleb na mysli:evil_lol: Się nie dziwię - się załamujem:evil_lol: No nic kochani czas na mnie.;) Zaglądnę jeszcze jak Ala pójdzie spac czyli gdziesik tak koło 13 a potem wpadnę wieczorkiem jak uśpię TZ-ta:diabloti: Natury nie da się oszukać :evil_lol: Ja tez śmigam na spacerki Co by tu dzisiaj na papu zrobić? :hmmmm: Paaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Recommended Posts