apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila'][quote name='apple'] Normalnie Don Kiszotka:evil_lol::evil_lol: Dobrze, że nie Róża Luksemburg, bo bym nie ścierpiał :evil_lol:łooogoopli cyCuś Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Bila']Kochana...pytasz jak wiesz Buhahahahahahahahahahahahaha...chyba bojlerkiem:roflt: Niektórych to i bojlerek rusza :p Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No to chyba kretem jestem, bo ni chu-chu :shake: Eeeeehhhhh beznadziejny przypadek......:shake::evil_lol: ja tam widzę.....sliczny Bilbuś:loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='Bila'] Dobra - poddaję się :evil_lol: No coś ty.....nie może być:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'] c c c coooo? sama widzisz - nie nadajesz się na tą poranną żeź :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):Nic nie kombinuję, a co? :crazyeye: No bo znowu go nie widzę :shake: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś']no mnie baaardzo:diabloti::evil_lol: Na PW takie stwierdzenia :placz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] ...a Ci się w głowie zakręci :eviltong: Eeeee tam zahartowana jestem No nic.....ide spać bo rano nie wstanę......buziol Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):[quote name='Bila'] Albo inna Aśka Darc:evil_lol: Dobrze, że nie Róża Luksemburg, bo bym nie ścierpiał :evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']a ja widzę "śliczny" czerwony krzyżyk :placz:Nie pij już:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Nie widzisz kreciku? Ja widzę:p No to chyba kretem jestem, bo ni chu-chu :shake: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :mdleje: sie w końcu tu przywlokłam :roll: Cześć cześć cześć cześć cześć :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):a ja widzę "śliczny" czerwony krzyżyk :placz: Nie rycz. Może jutro będziesz miał lepszy wzrok:p Buziole, Jabłuszkowa i Menrzuś. Dobranoc:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):[quote name='Menrzuś'] A Wanda Wasilewska?:cool3: Dobra - poddaję się :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'] Ojjjj przestań....goopotami się przejmujesz ...a Ci się w głowie zakręci :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Eeeeehhhhh beznadziejny przypadek......:shake::evil_lol: ja tam widzę.....sliczny Bilbuś:loveu: a ja widzę "śliczny" czerwony krzyżyk :placz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dobrej nocki kochani. Iv, Bilusia, Menrzusiu, i pozostałe Ptasiorki:loveu: aaaaaaaaaaaa zamierzam, zamierzam...opowiem na PW:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Menrzuś'] Eeeee tam zahartowana jestem No nic.....ide spać bo rano nie wstanę......buziol Śnij ciekawie Cmokas :kiss_2: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Dobrej nocki kochani. Iv, Bilusia, Menrzusiu, i pozostałe Ptasiorki:loveu: aaaaaaaaaaaa zamierzam, zamierzam...opowiem na PW:diabloti: Dobrej nocy, śnij aniołkowo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a)::mdleje: sie w końcu tu przywlokłam :roll: Cześć cześć cześć cześć cześć :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Sześć, sześć :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):Nie rycz. Może jutro będziesz miał lepszy wzrok:p Buziole, Jabłuszkowa i Menrzuś. Dobranoc:loveu: Cmokasy fruwające :multi::loveu: A Ty nie śnij, tylko się wyśpij :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Dobrej nocki kochani. Iv, Bilusia, Menrzusiu, i pozostałe Ptasiorki:loveu: aaaaaaaaaaaa zamierzam, zamierzam...opowiem na PW:diabloti: Szczekam niecierpliwie :evil_lol: dooooobrej :multi: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Też lecę, jakaś śpiąca jestem ;) Spokojnej nocy i kolorowych snów życzę :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Na mnie też juz czas - bestie czekają tylko i łypią oczami :lol: Doooooobrej Wam :loveu: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a):Też lecę, jakaś śpiąca jestem ;) Spokojnej nocy i kolorowych snów życzę :loveu: :multi: :loveu: Jeszcze wleciałam, Cioteczka, żeby Ci buziola na dobranoc sprzedać. kolorowych:loveu: Quote
Recommended Posts