Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Agniest napisał(a):no właśnie się do tego przyznałam :evil_lol: ale luz będzie :evil_lol: .... tylko w piecu będę musiała palić :roll: no cóż..... damy radę ;) ....i jeszcze czasami na necik spokojnie będziesz mogła wskoczyć :razz::razz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Selket napisał(a):Nie chcę być tak traktowana, tak obojętnie i pospolicie, tak zimno i tak zwyczajnie :obrazic: Masz się ze mną pożegnać :obrazic: No nie przesadzaj;) jestem...z opóźnieniem ale jestem:multi: Doberek:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):No nie przesadzaj;) jestem...z opóźnieniem ale jestem:multi: Doberek:loveu: Noooooo.....dzisiaj na prądzie jesteś, to od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol: Czeeeeeeeeść :multi::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooo.....dzisiaj na prądzie jesteś, to od razu Ciebie lepiej widać :evil_lol: Czeeeeeeeeść :multi::loveu: Skąd wiesz, że na pradzie?:crazyeye: jessssooo przerażasz mnie:nerwy: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Skąd wiesz, że na pradzie?:crazyeye: jessssooo przerażasz mnie:nerwy: A tak w ogóle, to czemu nieumalowana do kompika siadasz? No wiesz co :shake: :diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):A tak w ogóle, to czemu nieumalowana do kompika siadasz? No wiesz co :shake: :diabloti:Jak nieumalowana? Bossszzz faktycznie:eek2: Zraz sobie torbę na oki założę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Jak nieumalowana? Bossszzz faktycznie:eek2: Zraz sobie torbę na oki założę:evil_lol: ....i coś z dekoltem sobie zrób, bo tak to nieprzystoi :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):....i coś z dekoltem sobie zrób, bo tak to nieprzystoi :diabloti::diabloti: lepiej nie.......jeszcze się rozproszysz i bedziesz goopoty wypisywał:diabloti: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :p Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :pPoznaję:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):lepiej nie.......jeszcze się rozproszysz i bedziesz goopoty wypisywał:diabloti: no to własnie zrób cUś z tym, bo się rozpraszam i cUź klikanidjrk mi nie wychodlfki :placz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):no to własnie zrób cUś z tym, bo się rozpraszam i cUź klikanidjrk mi nie wychodlfki :placz: No przeca ubranam jest............to co worek jutowy mam na siebie załozyć:cool1: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):No przeca ubranam jest............to co worek jutowy mam na siebie załozyć:cool1: Ale fajna pogoda się robi....nieprawdaż? :razz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Ale fajna pogoda się robi....nieprawdaż? :razz: Ić ty Krecie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Ić ty Krecie:evil_lol: Już taki ślepak to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a):Cześć Papluchy :loveu: :multi: :loveu: to byłam ja - milczek :p Wooooow.....aleś się schowała :crazyeye: Witankooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Już taki ślepak to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: ślepek nie......ale pogodowy bajkopisarz jak najbardziej:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Już taki ślepak to ja nie jestem :eviltong::evil_lol: :roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll: Buhahahahahahahaha...uwielbiam te twoje spostrzeżenia:evil_lol::loveu: ale Ja cię widziałam:p Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):ślepek nie......ale pogodowy bajkopisarz jak najbardziej:evil_lol: :mdleje:...................... Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iv_ napisał(a)::roll: hmmmm no cóż byłabym innego zdania, ale...............ja to tylko ja :roll: A boś się tak schowała w kąciku :placz:.......co ja pocznę, że Ciebie na ten tylny serwer dzisiaj wywaliło :placz: Eeeeeech.....idem se na spacerki :-? Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a)::mdleje:...................... No co...nic tylko o pogodzie i o pogodzie...już mnie oki bola od tego paczania w niebo:roll: prognozujesz opady ?:roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a): Eeeeeech.....idem se na spacerki :-?Wycofał się na wcześniej upatrzone pozycje:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 apple napisał(a):No co...nic tylko o pogodzie i o pogodzie...już mnie oki bola od tego paczania w niebo:roll: prognozujesz opady ?:roll: Jakie znowu opady - dzisiaj słoneczko wyjdzie......na trochę ;) Wycofał się na wcześniej upatrzone pozycje:evil_lol: Nie chcem, ale muszem :shake: CUś na obiad też muszę kupić, a jeszcze nie wiem co :roll: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Jakie znowu opady - dzisiaj słoneczko wyjdzie......na trochę ;) Nie chcem, ale muszem :shake: CUś na obiad też muszę kupić, a jeszcze nie wiem co :roll: U mnie świeci od rana:diabloti: ja dzisiaj jem soczystego kurczaka z woreczka...szybko, łatwo i tanio:diabloti: No to leć............ja też na razie znikam....zgladnę jak Ala kipnie:lol: Trzymaj się...............paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts