Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Selket napisał(a):Ciekawe kto będzie sprzątał zapluty cały świat:roll::diabloti: I stąd się deszcz bierze :diabloti: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']I stąd się deszcz bierze :diabloti: Kreciku! :loveu::diabloti:Wróciłeś:multi: Quote
Selket Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Leeeeeeceeeee....ślinotok mam:roll: Ciekawe kto będzie sprzątał zapluty cały świat:roll::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Kreciku! :loveu::diabloti:Wróciłeś:multi: Bazar mnie wykończył :mdleje: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Bazar mnie wykończył :mdleje: Mnie też........i nie wiem czy jutra dożyję jak TZ zobaczy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Mnie też........i nie wiem czy jutra dożyję jak TZ zobaczy:evil_lol: A ja z samego rana idę na puszki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Te psy mnie wykończą - bawić im się zachciało :crazyeye: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja z samego rana idę na puszki :evil_lol:Weźmiesz mnie Menrzuś Te psy mnie wykończą - bawić im się zachciało :crazyeye:O tej porze? u mnie już dawno wszyscy chrapią:roll: A Kronos to w ogóle....jak przyjdzie 21.00 a wyrko nie jest pościelone to miauczy aż nie pościele...a potem hop i zaraz chrapie:evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No co Ty - to ostra walka przy śmietniku :evil_lol: Moje leżą za mną na kanapie i tylko łypią kiedy wreszcie wstanę:pNo wiesz....siem umiem bronić Też już śpiace co?:razz: Ehhhh ja też juz powinnam znikac...ostatnio padam na twarz......jednak ten laptok to zabójstwo:evil_lol: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No co Ty - to ostra walka przy śmietniku :evil_lol:/quote] A wiecie, że to niebezpieczne:cool3:. Można tak w ryjoka zarobić, że hej od stałych bywalców. Uprzedzę od razu insynuacje, jeszcze nie grzebałam i nie dostałam, ale opowiadano mi... To będzie prawdziwy bój:evil_lol::evil_lol:. Jabłuszko - zbroję masz?:diabloti: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bo Menrzuś to wiadomo, karoryferkiem postraszy:cool3: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Bila'][quote name='Menrzuś']No co Ty - to ostra walka przy śmietniku :evil_lol:/quote] A wiecie, że to niebezpieczne:cool3:. Można tak w ryjoka zarobić, że hej od stałych bywalców. Uprzedzę od razu insynuacje, jeszcze nie grzebałam i nie dostałam, ale opowiadano mi... To będzie prawdziwy bój:evil_lol::evil_lol:. Jabłuszko - zbroję masz?:diabloti:Kochana...pytasz jak wiesz Bila Bo Menrzuś to wiadomo, karoryferkiem postraszy:cool3:Buhahahahahahahahahahahahaha...chyba bojlerkiem:roflt: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='Bila'] Nie strasz Jabłuszkowej, bo zacznie się jąkać :diabloti: c c c coooo? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple']Weźmiesz mnie O tej porze? u mnie już dawno wszyscy chrapią:roll: A Kronos to w ogóle....jak przyjdzie 21.00 a wyrko nie jest pościelone to miauczy aż nie pościele...a potem hop i zaraz chrapie:evil_lol: No co Ty - to ostra walka przy śmietniku :evil_lol: Moje leżą za mną na kanapie i tylko łypią kiedy wreszcie wstanę:p Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Jakbyś zgadła :evil_lol: A co Ty ciągle z tym avatarkiem kombinujesz? :razz: Nic nie kombinuję, a co? :crazyeye: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Niektórych to i bojlerek rusza :pno mnie baaardzo:diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][quote name='Bila']Kochana...pytasz jak wiesz Normalnie Don Kiszotka:evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):[quote name='apple'] Normalnie Don Kiszotka:evil_lol::evil_lol: Albo inna Aśka Darc:evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] sama widzisz - nie nadajesz się na tą poranną żeź :diabloti: No no no ja jak niiieee...jaaaak ja sobie ju ju już sprz sprzęt przygggotowałam Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']No bo znowu go nie widzę :shake: Nie widzisz kreciku? Ja widzę:p Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):No bo znowu go nie widzę :shake: Kuna, a ja widzę:-o. Może inny dam, ciekawe, czy zobaczysz? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):Bo Menrzuś to wiadomo, karoryferkiem postraszy:cool3: Jakbyś zgadła :evil_lol: A co Ty ciągle z tym avatarkiem kombinujesz? :razz: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'][quote name='apple'] Na PW takie stwierdzenia :placz: Ojjjj przestań....goopotami się przejmujesz Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bila napisał(a):[quote name='Menrzuś']No co Ty - to ostra walka przy śmietniku :evil_lol:/quote] A wiecie, że to niebezpieczne:cool3:. Można tak w ryjoka zarobić, że hej od stałych bywalców. Uprzedzę od razu insynuacje, jeszcze nie grzebałam i nie dostałam, ale opowiadano mi... To będzie prawdziwy bój:evil_lol::evil_lol:. Jabłuszko - zbroję masz?:diabloti: Nie strasz Jabłuszkowej, bo zacznie się jąkać :diabloti: Quote
Bila Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):[quote name='Bila'] Dobrze, że nie Róża Luksemburg, bo bym nie ścierpiał :evil_lol: A Wanda Wasilewska?:cool3: Quote
Recommended Posts