Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 evaxon napisał(a):czesc gaduły :multi::multi::multi::multi::multi: Czeeeeeeść :multi::loveu: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt:....... idę gatki wymienić :diabloti: Ja wymieniałam dziś gatki na wątku, gdzie zostałeś ubrany w krótką spódniczkę i ogolony......... nie powiem reszty :diabloti: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dobry wieczór:diabloti:. Gdzie zdjęcia, gdzie filmiki, słowem dokumentacja? Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Dobry wieczór:diabloti:. Gdzie zdjęcia, gdzie filmiki, słowem dokumentacja? :niewiem: ni ma :shake: ktoś tutaj się strasznie opindala :roll: profilaktycznie wolał nie przyjść, jak dukumentować dzień psi :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: ni ma :shake: ktoś tutaj się strasznie opindala :roll: profilaktycznie wolał nie przyjść, jak dukumentować dzień psi :evil_lol: Cffffaniaczek:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Dobry wieczór:diabloti:. Gdzie zdjęcia, gdzie filmiki, słowem dokumentacja? W przygotowaniu :eviltong:.....jakos ostatnio jestem na wątku zajęty :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jbk napisał(a):Ja wymieniałam dziś gatki na wątku, gdzie zostałeś ubrany w krótką spódniczkę i ogolony......... nie powiem reszty :diabloti: Bez cytowania, bo znowu się zacznie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='halbina']Pozdrowionka! ;) ....i to samo w liście zwrotnym :multi: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: ni ma :shake: ktoś tutaj się strasznie opindala :roll: profilaktycznie wolał nie przyjść, jak dukumentować dzień psi :evil_lol: To kalumnie straszliwe :eviltong:....przecież jezdem ;) Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Cffffaniaczek:diabloti: :roll: ja powiem więcej.......cfffany Cfffaniaczek :evil_lol: :cool3: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Bila']Cffffaniaczek:diabloti: ...... z mięskiem w ząbkach? :diabloti: (kiedys taki zwrot usłyszałem, ale za chorerę nie wiem o co w nim chodzi:roll:) Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: a czym niby jesteś zajęty? :roll: Noooooooo......klikaniem :lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']pfffyyyyyy :roll: nie było Ciem jak to napisałam :eviltong: ....a tu suprice :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):W przygotowaniu :eviltong:.....jakos ostatnio jestem na wątku zajęty :evil_lol: :crazyeye: a czym niby jesteś zajęty? :roll: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']...... z mięskiem w ząbkach? :diabloti: (kiedys taki zwrot usłyszałem, ale za chorerę nie wiem o co w nim chodzi:roll:) No chyba i to żeś nie wegetarianin, bo o co:roll::evil_lol:? Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']To kalumnie straszliwe :eviltong:....przecież jezdem ;) pfffyyyyyy :roll: nie było Ciem jak to napisałam :eviltong: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: ja powiem więcej.......cfffany Cfffaniaczek :evil_lol: :cool3: :diabloti: zacfffaniony:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):No chyba i to żeś nie wegetarianin, bo o co:roll::evil_lol:? A bo ja wiem? CUś mi się zwoje prostują :shake: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):zacfffaniony:evil_lol: A co to? Jakaś koalicja się zawiązała? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):może może :cool1: :diabloti: Już Ty lepiej nie kombinuj :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A co to? Jakaś koalicja się zawiązała? :crazyeye: może może :cool1: :diabloti: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Idę się pogimnastykować:cool3::cool3::cool3:... przy żelazku:angryy:. Wszystko mam wymiętolone:oops::oops:, a jutro skoro świt muszę wstać:shake::placz::placz:. Dobranoc:hand: koalicjantko i Menrzusiu Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Idę się pogimnastykować:cool3::cool3::cool3:... przy żelazku:angryy:. Wszystko mam wymiętolone:oops::oops:, a jutro skoro świt muszę wstać:shake::placz::placz:. Dobranoc:hand: koalicjantko i Menrzusiu Wyginaj śmiało ciało :diabloti: Dobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Idę się pogimnastykować:cool3::cool3::cool3:... przy żelazku:angryy:. Wszystko mam wymiętolone:oops::oops:, a jutro skoro świt muszę wstać:shake::placz::placz:. Dobranoc:hand: koalicjantko i Menrzusiu Dobrej :loveu: spij spokojnie :multi: Quote
Recommended Posts