Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Czy ty sugerujesz że gadamy o niczym:roll: Ale piekne przytulane fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Siem wzruszyłam A tak poza tym to do kitu ale witam cię goraco i słonecznie No mówię przecież, że robi sie coraz ciekawiej :p Gacek wymuszał zabawę, ale Sylwa z rańca jakoś nie miała jeszcze ochoty:roll: Że kilka kropelek z nieba spadło, to ma byc do kitu? :razz: Ale się tutaj gorąco zrobiło......witankoooo :loveu: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No mówię przecież, że robi sie coraz ciekawiej :p Gacek wymuszał zabawę, ale Sylwa z rańca jakoś nie miała jeszcze ochoty:roll: Że kilka kropelek z nieba spadło, to ma byc do kitu? :razz: Ale się tutaj gorąco zrobiło......witankoooo :loveu: Pare? Jakie pare:crazyeye: U mnie ciurkiem leci od samiusieńkiego rana......i jak tu wyść na zakupki z małą:roll: Quote
Agniest Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 deszczowy DOBEREK :multi: idę te foty obejrzeć ;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Pare? Jakie pare:crazyeye: U mnie ciurkiem leci od samiusieńkiego rana......i jak tu wyść na zakupki z małą:roll: No jak....sztormiaka na plecy, kaloszki na stopy i dalej taplać się w kałurzach :multi::evil_lol: [quote name='Agniest']deszczowy DOBEREK :multi: idę te foty obejrzeć ;) Witanko Agniestko :multi::loveu: Jak przychodzisz po długiej nieobecności, to myślę że to poniedziałek... nie wiem skąd to skojarzenie :roll::p Quote
Agniest Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):No jak....sztormiaka na plecy, kaloszki na stopy i dalej taplać się w kałurzach :multi::evil_lol: Witanko Agniestko :multi::loveu: Jak przychodzisz po długiej nieobecności, to myślę że to poniedziałek... nie wiem skąd to skojarzenie :roll::p a potem gorące mleczko, czosnek, cytrynka itp. itd. - żeby po tych deszczowych szaleństwach w łóżeczku się nie znaleźć :evil_lol: a z tą nieobecnością......idę do siebie i zaraz wszystko wytłumaczę ;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Agniest napisał(a):a potem gorące mleczko, czosnek, cytrynka itp. itd. - żeby po tych deszczowych szaleństwach w łóżeczku się nie znaleźć :evil_lol: a z tą nieobecnością......idę do siebie i zaraz wszystko wytłumaczę ;) ....ale wspomnień taplaniowych nikt później nie odbierze :evil_lol: A jeszcze jakby się udało mamę ochlapać? Mmmmmmmmmm....:evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak....sztormiaka na plecy, kaloszki na stopy i dalej taplać się w kałurzach :multi::evil_lol: Niestety zagapiłam się i nie zakupiłam jeszcze takowego sprzętu:roll::oops: Dogo mnie wywaliło:angryy: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Niestety zagapiłam się i nie zakupiłam jeszcze takowego sprzętu:roll::oops: Dogo mnie wywaliło:angryy: No wiesz co? Na strój plażowy to już jest zdecydowanie za późno :eviltong: Widać niegrzeczna byłaś :evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz co? Na strój plażowy to już jest zdecydowanie za późno :eviltong: Widać niegrzeczna byłaś :evil_lol: No ale myślałam że ta jesień z tym deszczem jeszcze troche poczeka:roll: Ja? Niegrzeczna:crazyeye: no chyba żartujesz:roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']No ale myślałam że ta jesień z tym deszczem jeszcze troche poczeka:roll: Ja? Niegrzeczna:crazyeye: no chyba żartujesz:roll: Jesień, jak to jesień - płaczem żegna lato ;) Sam się dziwię :crazyeye: No ale tak za nic, to by Ciebie przecież nie wywaliło :eviltong: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Jesień, jak to jesień - płaczem żegna lato ;) Sam się dziwię :crazyeye: No ale tak za nic, to by Ciebie przecież nie wywaliło :eviltong:pewnie coś na mnie poskarżyłeś:mad: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']pewnie coś na mnie poskarżyłeś:mad: :crazyeye::crazyeye:.....to ja Ciebie własną prywatną piersią zasłaniam przed pomówieniami, a Ty mi tu..... :placz::placz: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye::crazyeye:.....to ja Ciebie własną prywatną piersią zasłaniam przed pomówieniami, a Ty mi tu..... :placz::placz:No tak tylko pytam:roll: Upewniam się:roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']No tak tylko pytam:roll: Upewniam się:roll: Już daaaawno powinnaś być upewniona :placz::placz: Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak....sztormiaka na plecy, kaloszki na stopy i dalej taplać się w kałurzach :multi::evil_lol: :mdleje: boszszsz Dzień dobry ;) :roll: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Już daaaawno powinnaś być upewniona :placz::placz:Już taka kobieca natura....całe zycie potrzebują zapewnień.....no chyba ze ja jestem jakaś popsuta:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dzień dobry Menrzusiu! Śliczne foteczki :-) Quote
Iv_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Już taka kobieca natura....całe zycie potrzebują zapewnień.....no chyba ze ja jestem jakaś popsuta:roll: Nie jesteś jakaś popsuta :shake:, każda kobieta potrzebuje ciągłych zapewnień, a nie powiedzenia raz i to ma wystarczyć na wieki wieków amen :roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: boszszsz Dzień dobry ;) :roll: Oj....duże Z mi się nie wklikŁo :oops: Bryyyyyyy :multi::loveu: [quote name='apple']Już taka kobieca natura....całe zycie potrzebują zapewnień.....no chyba ze ja jestem jakaś popsuta:roll: a tam popsuta - raczej pełna podejrzeń :razz::p [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu! Śliczne foteczki :-) Czeeee Iza :multi: Staram się jak mogę :razz: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):Nie jesteś jakaś popsuta :shake:, każda kobieta potrzebuje ciągłych zapewnień, a nie powiedzenia raz i to ma wystarczyć na wieki wieków amen :roll: :p:p:p:p:p Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iv_ napisał(a):Nie jesteś jakaś popsuta :shake:, każda kobieta potrzebuje ciągłych zapewnień, a nie powiedzenia raz i to ma wystarczyć na wieki wieków amen :roll: No, chyba że to ja mówię - to jest pewnik i nie potrzebuje powtórzeń :diabloti: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś'] a tam popsuta - raczej pełna podejrzeń :razz::p "Przezorny zawsze ubezpieczony":evil_lol: lecem na zakupki.......przestało padać na chwilę...muszę wykorzystać:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 apple napisał(a)::p:p:p:p:p Trafiło na podatny grunt? :crazyeye: ...... boszsz, jakie to nienasycone na komplementy :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']"Przezorny zawsze ubezpieczony":evil_lol: lecem na zakupki.......przestało padać na chwilę...muszę wykorzystać:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki;) To leć! Tylko się nie poprzeziębiajcie! Strasznie wieje! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']"Przezorny zawsze ubezpieczony":evil_lol: lecem na zakupki.......przestało padać na chwilę...muszę wykorzystać:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki;) Czymnij sięęęęęęę.......parasolki :evil_lol: Paaaaa :loveu: Quote
Recommended Posts