Iza i Avanti Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cześć Menrzusiu! My tu, tzn na Opolszczyźnie (hihi) mamy piękne słoneczko! :-) Muuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Wczorajszy dzień był czarnym dniem tego wątku - synek Agi-Założycielki miał ciężki wypadek. Trzymajcie kciuki za Nikosia Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iv_']:razz: "kota nie ma to myszy harcują" takie przysłowie mi się tu nasunęło jakoś :roll: Przecież kocur czasami chyba może na zapiecku sobie przysnąć.....no nie? [quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: my z apelka tylko podtrzymujemy twojego blozka na 1 stronie :p ..... i przy okazji sobie licznik podkręcić :lol:....ale niemniej wielkie dzięki :modla: [quote name='apple'] No własnie i za to to chyba się jakaś nagroda nalezy:razz: Jeeeeeeeeeeeeeeee dzisiaj nie ma chmur....jest czyste niebo......słonko jest...............jest super!!!!!:multi::multi::multi: Witaj Menrzusiu:loveu: A tak bezinteresownie to już nic?? :shake:.....:eviltong: No i wreszcie się doczekałaś :p Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: o jacieeeeee udało mi się Jabłkową ubiegnąć :multi: pomału się wyrabiam chyba :p :diabloti: Cześć w ten piękny słoneczny dzień :loveu: Gratulacje :lol:....Jabłuszkową niełatwo ubieGnąć :evil_lol: Sześć :loveu: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! My tu, tzn na Opolszczyźnie (hihi) mamy piękne słoneczko! :-) Muuuuuuuuuuuuuuuuua Witanko :multi: A co Ty tam robisz? Następny urlop sobie zrobiłaś? :crazyeye: Takiej to dobrze :p Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: o jacieeeeee udało mi się Jabłkową ubiegnąć :multi: pomału się wyrabiam chyba :p :diabloti: To pierwszy i ostatni raz:diabloti: [quote name='Menrzuś']Wczorajszy dzień był czarnym dniem tego wątku - synek Agi-Założycielki miał ciężki wypadek. Trzymajcie kciuki za NikosiaCooooooooooooo?:crazyeye: Co się stało? Rany boskie:shake: Trzymam z caaaałych sił.......... [quote name='Menrzuś']Przecież kocur czasami chyba może na zapiecku sobie przysnąć.....no nie? jak przysnąć jak..........nie ma przysnać ......robić, robić, robić:evil_lol: ..... i przy okazji sobie licznik podkręcić :lol:....ale niemniej wielkie dzięki :modla: A tak bezinteresownie to już nic?? :shake:.....:eviltong: No i wreszcie się doczekałaś :pZawsze to robimy bezinteresownie ale ta bezinteresowność też by wypadało nagrodzić;) Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 trzymam kciuki za Nikosia nie chcialam wczoraj ci przeszkadzac ale dzis cie dorwe trzymajcie sie! Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='evaxon']trzymam kciuki za Nikosia nie chcialam wczoraj ci przeszkadzac ale dzis cie dorwe trzymajcie sie!Bosssszzz ja bym się bała na twoim miejscu Menrzusiu:roll: dorwie cię:roll: Ouć..........:roll: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']Bosssszzz ja bym się bała na twoim miejscu Menrzusiu:roll: dorwie cię:roll: Ouć..........:roll: :obrazic: no wiesz coooo Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='evaxon']:obrazic: no wiesz cooooBosssszzz ledwo weszła juz sie focha....co ty taka fochalska?:razz: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']Bosssszzz ledwo weszła juz sie focha....co ty taka fochalska?:razz: no nie wiem :roll: kiedys slynlam z tego ze caly czas plakalam na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To z Ciebie taka fosiasta płaczka? :crazyeye:.........:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple'] Zawsze to robimy bezinteresownie ale ta bezinteresowność też by wypadało nagrodzić;) Nagrodą jest możliwość rozmowy z inteligentnym rozmówcą :p :roflt: [quote name='evaxon']trzymam kciuki za Nikosia nie chcialam wczoraj ci przeszkadzac ale dzis cie dorwe trzymajcie sie! To mam się już bać? :razz: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):To z Ciebie taka fosiasta płaczka? :crazyeye:.........:evil_lol: :siara: no nie wiem czemu Menrzuś napisał(a):Nagrodą jest możliwość rozmowy z inteligentnym rozmówcą :p to jaaa :sweetCyb:to jaaa:sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a)::siara: no nie wiem czemu to jaaa :sweetCyb:to jaaa:sweetCyb: Eeeeech ta jesień :shake: No przecież, że nie ja :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']To pierwszy i ostatni raz:diabloti: :cool3: pożyjemy zobaczymy :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): No przecież, że nie ja :evil_lol: nojasne ze nie ty :cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: pożyjemy zobaczymy :eviltong: :diabloti: Też jestem tego ciekawy :razz: evaxon napisał(a):nojasne ze nie ty :cool1::cool1::cool1::cool1: a czy ja coś mówię? :roll:.......:eviltong: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Też jestem tego ciekawy :razz: quote] Żeby ta Twoja ciekawość nie była zgubna dla Ciebie.....:cool3: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iv_'][quote name='Menrzuś']Też jestem tego ciekawy :razz: quote] Żeby ta Twoja ciekawość nie była zgubna dla Ciebie.....:cool3: :diabloti: Eeeee tam - na tym wątku czuję sięjak u siebie. Nie boję się :eviltong: (zamknij nawiasik ;)) Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): a czy ja coś mówię? :roll:.......:eviltong: nooo nie:p Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Wczorajszy dzień był czarnym dniem tego wątku - synek Agi-Założycielki miał ciężki wypadek. Trzymajcie kciuki za Nikosia trzymam za Nikosia :kciuki: mam nadzieję , że wsio OKI Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):nooo nie:p A widzisz :evil_lol: więc co mi tu ..... :razz: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']trzymam za Nikosia :kciuki: mam nadzieję , że wsio OKI Mogło być gorzej.....ale trzymajmy jeszcze :loveu: Quote
Kara. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam - na tym wątku czuję sięjak u siebie. Nie boję się :eviltong: Jaki dzisiaj odważny:crazyeye: Nikogo się nie boi:crazyeye: A znasz bajkę o "Stefku Burczymusze":diabloti: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A widzisz :evil_lol: więc co mi tu ..... :razz: jaa?? ci tu??? no co ty kto ci takich glupot naopowiadał?:razz::razz::razz: Quote
Recommended Posts