Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Ludek z transparentem przy jakimś płocie nie robi na mnie wrażenia :eviltong::p hahaaaahaaaaa :evil_lol: wariat :eviltong: A co robi na Tobie wrażenie? :cool1: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Iv_']hahaaaahaaaaa :evil_lol: wariat :eviltong: A co robi na Tobie wrażenie? :cool1: :diabloti: A nie będę Ci ułatwiał :eviltong:.....grunt, że wrzesień już niedługo :razz: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):A nie będę Ci ułatwiał :eviltong:.....grunt, że wrzesień już niedługo :razz: :mdleje: ciągle rzucasz mi kłody pod nogi :eviltong: to o jakim ułatwianiu można w ogóle pomyśleć :mad: Pożyjemy-zobaczymy :p :diabloti: może kartki w kalendarzu mi sie posklejają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jakie znów kłody??? :crazyeye: Ano zobaczymy :p:evil_lol: Lecę na spacerek, bo przestało padać i trzeba to wykorzystać :p Do następnego :hand: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Paaaaaaaaaaaaa :loveu: (jeszcze by Ciebie wzdęło :diabloti:)To teraz mi mówisz:roll: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='apple']To teraz mi mówisz:roll: A co - już fermentujesz? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ukradł Argonowi butelkę i do budy :evil_lol: Chyba pierwszy skok na kanapę :p Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 joaaa napisał(a):Widzę, że pełna komitywa z Sylwą. :loveu: Absolutna....właściwie tylko z nią się bawi. Od obrony to jest Argon. A do spalnego przytulania to są oboje :evil_lol: Witam :multi: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/2444/13sb5.jpg "trupek Gacuś" super zdjęcie :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Iv_']http://img411.imageshack.us/img411/2444/13sb5.jpg "trupek Gacuś" super zdjęcie :loveu: Za dużo się wiercił, to go przyszpiliła do podłogi :evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Za dużo się wiercił, to go przyszpiliła do podłogi :evil_lol: Bo Sylwa jak każda kobieta potrafi wybrnąć z sytuacji :evil_lol:, jak nie sposobem to.......innym sposobem :p Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://img56.imageshack.us/img56/2919/23fy5.jpg tu też świetni wyszli-obydwoje :evil_lol: a co robił w tym czasie Argon? bo go nie widać :roll: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):Bo Sylwa jak każda kobieta potrafi wybrnąć z sytuacji :evil_lol:, jak nie sposobem to.......innym sposobem :p Ale krzywdy mu nie robi.......nawet jak go ściga zębiskami, jak odgryzuje mu kończyny, jak łapie główkę w paszczę - Gacek wychodzi z tego w całości :p Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale krzywdy mu nie robi.......nawet jak go ściga zębiskami, jak odgryzuje mu kończyny, jak łapie główkę w paszczę - Gacek wychodzi z tego w całości :p wiem wiem, Gonzo robi to samo Mikci. Całą głowę jej chwyta w pysk, albo łapie ją za noge i podrzuca do góry :roll: a ta jak na niego warknie w końcu, bo ma dość tych pieszczot :roll: to ten wielki pies zaczyna ziewać, ogon pod siebie i udaje, że mu się bardzooooo chce spać i zmyka do siebie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):wiem wiem, Gonzo robi to samo Mikci. Całą głowę jej chwyta w pysk, albo łapie ją za noge i podrzuca do góry :roll: a ta jak na niego warknie w końcu, bo ma dość tych pieszczot :roll: to ten wielki pies zaczyna ziewać, ogon pod siebie i udaje, że mu się bardzooooo chce spać i zmyka do siebie :evil_lol: Gacek jeszcze nie warczy :evil_lol:.....ale nie wiem co to później będzie Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Gacek jeszcze nie warczy :evil_lol:.....ale nie wiem co to później będzie zawsze będzie zachowana u nich hierarchia wieku, a więc Sylwa mu nic nie zrobi, bo to gówniarz, a on jej nie bo ona ta starsza ;) Tak jak u mnie, duży pies(mlodszy) "kuca" przed takim maleństwem, wręcz drobiną bo starsza :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):zawsze będzie zachowana u nich hierarchia wieku, a więc Sylwa mu nic nie zrobi, bo to gówniarz, a on jej nie bo ona ta starsza ;) Tak jak u mnie, duży pies(mlodszy) "kuca" przed takim maleństwem, wręcz drobiną bo starsza :evil_lol: To taka specjalistka od psich zachowań jesteś? :razz: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):To taka specjalistka od psich zachowań jesteś? :razz: kpisz czy o drogę pytasz? :eviltong::roll: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):kpisz czy o drogę pytasz? :eviltong::roll: A kpiarz o drogę już nie może pytać? :razz::eviltong: Quote
Iv_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Menrzuś napisał(a):A kpiarz o drogę już nie może pytać? :razz::eviltong: Strasznie dzisiaj wygadany jesteś :eviltong::p nad podziw powiedziałabym nawet :razz:, jadłeś coś specjalnego, albo może piłeś? winko już zrobione? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Iv_ napisał(a):Strasznie dzisiaj wygadany jesteś :eviltong::p nad podziw powiedziałabym nawet :razz:, jadłeś coś specjalnego, albo może piłeś? winko już zrobione? :evil_lol: Jeszcze jest ktoś, kogo szokuję :multi::evil_lol: Jadłem tylko rosółek, a winko się jeszcze robi :eviltong: Quote
Recommended Posts