Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ludek z transparentem przy jakimś płocie nie robi na mnie wrażenia :eviltong::p

hahaaaahaaaaa :evil_lol: wariat :eviltong:

A co robi na Tobie wrażenie? :cool1:

:diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']hahaaaahaaaaa :evil_lol: wariat :eviltong:

A co robi na Tobie wrażenie? :cool1:

:diabloti:
A nie będę Ci ułatwiał :eviltong:.....grunt, że wrzesień już niedługo :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A nie będę Ci ułatwiał :eviltong:.....grunt, że wrzesień już niedługo :razz:

:mdleje: ciągle rzucasz mi kłody pod nogi :eviltong: to o jakim ułatwianiu można w ogóle pomyśleć :mad:

Pożyjemy-zobaczymy :p :diabloti:
może kartki w kalendarzu mi sie posklejają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

joaaa napisał(a):
Widzę, że pełna komitywa z Sylwą. :loveu:

Absolutna....właściwie tylko z nią się bawi. Od obrony to jest Argon. A do spalnego przytulania to są oboje :evil_lol:

Witam :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Za dużo się wiercił, to go przyszpiliła do podłogi :evil_lol:

Bo Sylwa jak każda kobieta potrafi wybrnąć z sytuacji :evil_lol:, jak nie sposobem to.......innym sposobem :p

Posted

Iv_ napisał(a):
Bo Sylwa jak każda kobieta potrafi wybrnąć z sytuacji :evil_lol:, jak nie sposobem to.......innym sposobem :p

Ale krzywdy mu nie robi.......nawet jak go ściga zębiskami, jak odgryzuje mu kończyny, jak łapie główkę w paszczę - Gacek wychodzi z tego w całości :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale krzywdy mu nie robi.......nawet jak go ściga zębiskami, jak odgryzuje mu kończyny, jak łapie główkę w paszczę - Gacek wychodzi z tego w całości :p

wiem wiem, Gonzo robi to samo Mikci. Całą głowę jej chwyta w pysk, albo łapie ją za noge i podrzuca do góry :roll:
a ta jak na niego warknie w końcu, bo ma dość tych pieszczot :roll: to ten wielki pies zaczyna ziewać, ogon pod siebie i udaje, że mu się bardzooooo chce spać i zmyka do siebie :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
wiem wiem, Gonzo robi to samo Mikci. Całą głowę jej chwyta w pysk, albo łapie ją za noge i podrzuca do góry :roll:
a ta jak na niego warknie w końcu, bo ma dość tych pieszczot :roll: to ten wielki pies zaczyna ziewać, ogon pod siebie i udaje, że mu się bardzooooo chce spać i zmyka do siebie :evil_lol:

Gacek jeszcze nie warczy :evil_lol:.....ale nie wiem co to później będzie

Posted

Menrzuś napisał(a):
Gacek jeszcze nie warczy :evil_lol:.....ale nie wiem co to później będzie

zawsze będzie zachowana u nich hierarchia wieku, a więc Sylwa mu nic nie zrobi, bo to gówniarz, a on jej nie bo ona ta starsza ;)

Tak jak u mnie, duży pies(mlodszy) "kuca" przed takim maleństwem, wręcz drobiną bo starsza :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
zawsze będzie zachowana u nich hierarchia wieku, a więc Sylwa mu nic nie zrobi, bo to gówniarz, a on jej nie bo ona ta starsza ;)

Tak jak u mnie, duży pies(mlodszy) "kuca" przed takim maleństwem, wręcz drobiną bo starsza :evil_lol:

To taka specjalistka od psich zachowań jesteś? :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A kpiarz o drogę już nie może pytać? :razz::eviltong:

Strasznie dzisiaj wygadany jesteś :eviltong::p nad podziw powiedziałabym nawet :razz:, jadłeś coś specjalnego, albo może piłeś? winko już zrobione? :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Strasznie dzisiaj wygadany jesteś :eviltong::p nad podziw powiedziałabym nawet :razz:, jadłeś coś specjalnego, albo może piłeś? winko już zrobione? :evil_lol:

Jeszcze jest ktoś, kogo szokuję :multi::evil_lol:
Jadłem tylko rosółek, a winko się jeszcze robi :eviltong: