Menrzuś Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Iv_ napisał(a):Pięknie śpią :loveu::multi: Normalne buzi-buzi :evil_lol: Dogobranoc :hand: Quote
Iv_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Rozczulające to zdjęcie :loveu: Dobrej nocy :multi: ;) Quote
halbina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Iv_ napisał(a)::-o kaganiec temu słodkiemu maluszkowi? :roll: Może tylko Ci się wydaję, że on tymi ząbkami eeeee......:evil_lol:, być może on tylko komary odgania od Argonowych części ciała :diabloti: Gacek po prostu przypomina o obiecanym odjajczaniu Argonka... chce pomóc... :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Nawet jak pod łóżkiem zwali koopalona, to na węch biorę i zawsze trafiam :diabloti: Ale musze przyznać, że już wie po co są między innymi spacerki - robi wszystko na początku, żeby potem cieszyć się szaleństwem :lol: i ja na węch szukam... za kuchenką i szafkami kuchennymi... za piecem i pod rogówką... tyle że kocie koopalony... malutkie takie, a zapach.... :roll: i taka to różnica: szczeniak wali na środku, a kociaki po kątach... :evil_lol: Quote
Bila Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://img501.imageshack.us/img501/5813/01lo7.jpg Ja wiem, że to nie jest zdjęcie na "dzień dobry", ale jest tak piękne:loveu:. Tym bardziej, że z Sylwunią, jakże krytycznie odnoszącą się na początku do pomysłu, żeby Gacek zamieszkał z Wami:lol::lol:. Piękne Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Przy gościach się nie mówi na ucho:roll: http://img390.imageshack.us/img390/7742/obraz205bg4.jpg Witaj poniedziałkowo:multi: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Przy gościach się nie mówi na ucho:roll: http://img390.imageshack.us/img390/7742/obraz205bg4.jpg Witaj poniedziałkowo:multi: To raczej my ich podglądamy i to w sposób rzekłabym nachalny :evil_lol:, zaglądając w psie pysie, patrząc na śpiące wywalone do góry brzuszki i inne części ciała :cool3: Nie wiem kiedy nas zaskarżą :roll: o wgląd w ich wizerunek bez ich wyraźnej zgody :mad: :p P.S Ale ciekawe co oni tam sobie tak szepczą.... :roll: :evil_lol: Dzień dobry ;) Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iv_'] Ale ciekawe co oni tam sobie tak szepczą.... :roll: :evil_lol: Dzień dobry ;)Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:evil_lol:............................dlatego ja tam mam swój apartament:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:evil_lol:............................dlatego ja tam mam swój apartament:diabloti: ooooooo :-o to teraz wiem dlaczego jakoś tak mi ciepło i ciepło ciągle, jakby po mnie jakieś ognie pełzały :roll: Jam piekielna kobita chyba :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iv_']ooooooo :-o to teraz wiem dlaczego jakoś tak mi ciepło i ciepło ciągle, jakby po mnie jakieś ognie pełzały :roll: Jam piekielna kobita chyba :diabloti: :diabloti: :diabloti:Jak każda baba:diabloti::evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Jak każda baba:diabloti::evil_lol: :crazyeye: to nie jestem w tym przypadku wyjątkowa :mdleje: a już myślałam, że tak :roll: :diabloti: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: to nie jestem w tym przypadku wyjątkowa :mdleje: a już myślałam, że tak :roll: :diabloti:Nie w tej dziedzinie jak i w każdej innej prym wiodę JA:B-fly: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Nie w tej dziedzinie jak i w każdej innej prym wiodę JA:B-fly: :diabloti::diabloti::diabloti: :hmmmm: mam jakieś szanse? :roll: (chyba przesadza leciutko) :niewiem: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: mam jakieś szanse? :roll: (chyba przesadza leciutko) :niewiem: NIE:grins: Menrzuś powiedz jej że nie przesadzam.....no powiedz...noooooo:cool3: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']NIE:grins: Menrzuś powiedz jej że nie przesadzam.....no powiedz...noooooo:cool3: Ja sie tylko zapytałam :oops: A Menrzusia nie ma :eviltong: to nie poświadczy :evil_lol: poczekam sobie i ja też czymś tu błysnę może :roll: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iv_']Ja sie tylko zapytałam :oops: A Menrzusia nie ma :eviltong: to nie poświadczy :evil_lol: poczekam sobie i ja też czymś tu błysnę może :roll:A ja tylko odpowiadam;)....a ty czemu sie czerwienisz:razz: Poświadczy jak wróci O!:roll: Myślisz.....no dobra dam ci szansę....znikam na zakupki........papa:hand: Quote
Iv_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']A ja tylko odpowiadam;)....a ty czemu sie czerwienisz:razz: Poświadczy jak wróci O!:roll: Myślisz.....no dobra dam ci szansę....znikam na zakupki........papa:hand: Jak czemu się czerwienię? :-o od tych ogni piekielnych nooo :angryy: :diabloti: Zobaczymy czy poświadczy :eviltong: Co to za szansa bez Ciebie łeeeeeee :roll: Udanych zakupów :multi: Paa :hand: ;) Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dzień dobry Menrzusiu! Widzę, że dwie babony Cię zagadują ;-) Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Menrzusiu! Widzę, że dwie babony Cię zagadują ;-)jak zagadują jak go nie ma:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']jak zagadują jak go nie ma:cool1: Olał nas/Was :placz: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Olał nas/Was :placz: Najzwyczajniej w świecie tak to wyglada:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Najzwyczajniej w świecie tak to wyglada:diabloti: Oć! Idziemy se... :roll: :loveu: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oć! Idziemy se... :roll: :loveu: Wiesz nie chcę żeby mojej jajniki okazały sie niesolidarne ale ja jednak jeszcze poczekam, moze się zlituje i przyjdzie chociaż część powiedzieć:roll: :diabloti::diabloti: Quote
halbina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie przyszedł.... :eviltong: trzeba było słuchać intuicji/jajników, Jabłuszkowa! ;) I spóźnione, ale najserdeczniejsze życzonka... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy!!! :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Już dobra, dobra - nie było mnie tutaj, bo byłem na wyjeździe samochodzik kupić. A potem jeszcze mała robótka hydrauliczna u mamy i tak jakos zeszło :roll: Quote
Recommended Posts