Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoniaP napisał(a):
Dobra, dawaj więcej zdjęć księcia... Niech Alfa sfotografuje go na Twoim do d........... obojczyku :loveu: Nie zasnę jak nie zobaczę ;)

Alfa już w łóżku i odprawia rytuał wieczornego miziania Sylwy i Argona, a ja wymęczam Gacka, żeby szybciej zasnął :evil_lol:....sznurek z supełkami jest niezawodny.
Nie mam teraz rąk wolnych :shake::p......znowu się skupkał:placz:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Dobra, dawaj więcej zdjęć księcia... Niech Alfa sfotografuje go na Twoim do d........... obojczyku :loveu: Nie zasnę jak nie zobaczę ;)

ułaaaaa Gonia zagieła parol :D

Posted

mój Boże... czego to Menrzuś nie zrobi, żeby sie wątek kręcił... nawet kolejnego psiak weźmie i do tego jeszcze bulwkę... a mnie przygaduje... :eviltong:

a poważnie: kocham Was: Danusiu i Menrzusiu, no i oczywiście Sylwę i Argonka, o których jakos wszyscy już zapomnieli (zwłaszcza zdjęć Sylwki coś nie widzę, więc i nie dziwota, że się dziewczyna czuje zagrożona...)...
kocham Was za to, że dajecie temu maleństwu najwspanialszy domek, o jakim śnią wszystkie bidy bezdomne i schroniskowe... domek pełen miłości!!!

I jeszcze jedno... Drogie Ptasiorki... wszystkieśmy tu napalone na Menrzusia :diabloti: ale on tylko jeden i ma swoją Alfę, więc się opanujmy, proszę! bo Danusia może teraz odcinać kabelek od neta i zwalać na biednego Gacusia... :evil_lol: a wtedy... nie tylko kolanka Menrzusia juz nie zobaczymy, ale nawet paluszka... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
mój Boże... czego to Menrzuś nie zrobi, żeby sie wątek kręcił... nawet kolejnego psiak weźmie i do tego jeszcze bulwkę... a mnie przygaduje... :eviltong:

a poważnie: kocham Was: Danusiu i Menrzusiu, no i oczywiście Sylwę i Argonka, o których jakos wszyscy już zapomnieli (zwłaszcza zdjęć Sylwki coś nie widzę, więc i nie dziwota, że się dziewczyna czuje zagrożona...)...
kocham Was za to, że dajecie temu maleństwu najwspanialszy domek, o jakim śnią wszystkie bidy bezdomne i schroniskowe... domek pełen miłości!!!

I jeszcze jedno... Drogie Ptasiorki... wszystkieśmy tu napalone na Menrzusia :diabloti: ale on tylko jeden i ma swoją Alfę, więc się opanujmy, proszę! bo Danusia może teraz odcinać kabelek od neta i zwalać na biednego Gacusia... :evil_lol: a wtedy... nie tylko kolanka Menrzusia juz nie zobaczymy, ale nawet paluszka... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bez przesady - całego schroniska ja Ty to ja nie mam:evil_lol:.....a kabelek już jest zabezpieczony ;)

Alicja napisał(a):
:razz:[FONT=Arial]:razz:jak minęła nocka :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]Menrzuś:loveu: czy ja mogę TU zareklamować :razz::razz:.....[/FONT]

[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10448723#post10448723[/FONT]

Wyjątkowo dobrze - obudził się przed 7mą
Zawitam na tamtej stronce wieczorem.....teraz mam szaleństwo - podgryza mnie :lol:
Iza i Avanti napisał(a):
Menrzusiu! Zakochałam się....

Nie, nie w Tobie!

W Gacusiu!

Eeeeech.....a myślałem :evil_lol:
Bila napisał(a):
Argon jest wspaniały:loveu::loveu::loveu:. Co za cudo pies

Jestej 46ta w kolejce do głaskania :diabloti:
AgaiTheta napisał(a):
:) milusio :)

Noooooo.....milusio. Postawiłem sobietatlez z kromkami na stoliku, a tu ten piszczy, że chce do Sylwy która leżała za mną. Podciągnąłem go, ale wlazł mi na kolana. I nim się zorientowałem wskoczył mi na talerz. Ja go do góry, a mu plaster szynki z pysia zwisa.....i nie puścił - to co miał w mordce to zeżarł :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Masz szczęście, że jesteś!

Bo logowałam się tu z myślą, co by Cię opier....ć! Ja wiem, że szczeniak jest absorbujący, ale żeby nawet na kaff rano nie przyjść....

Kafff to ja piłem z doskoku :lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
się nie tłumacz! Fotki wstawiaj!

Prooooooooooooooooszę!

:loveu:

Za chwilę zaśnie, to powstawiam trochę ;)
Alicja napisał(a):
:razz:[FONT=Arial]:razz:też piliście na spółkę :evil_lol:[/FONT]

Nie dałem mu spróbować jak szynkę :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
To Ty musisz czekać aż Gacek zaśnie? :crazyeye:

Buuuuuuuuhahahahahahahahaha

Mam, jak już chyba czytałaś, problem z Sylwą. Młody ciągle ją w zabawie zaczepia, a ona jest nie ten teges.....żeby nie zapeszyć.

Argona już zawojował - skacze po nim, wiesza się na faflach .....:evil_lol: - mam na fotkach, tylko obrobić muszę

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Czy Argon tak cały czas przy nim?

Musi mieć go cały czas na oku - jak mały idzie napić się do kuchni - Argon momentalnie zrywa się i też tam biegnie. Odpoczywa tylko jak Gacek zaśnie - wtedy Argon chwila i śpi na fotelu :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Musi mieć go cały czas na oku - jak mały idzie napić się do kuchni - Argon momentalnie zrywa się i też tam biegnie. Odpoczywa tylko jak Gacek zaśnie - wtedy Argon chwila i śpi na fotelu :evil_lol:

Biedny Argonek.. Musi sprawdzać, czy aby przypadkiem mały nie zniknie :p

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Biedny Argonek.. Musi sprawdzać, czy aby przypadkiem mały nie zniknie :p

A to tym bardziej jest dla niego męczące, bo jest niżowa pogoda teraz i normalnie nie można było by go zwalić z fotela - przespałby cały dzień