Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='egradska']Widac, ze obie nie umiemy spac w oczekiwaniu decyzji i bojac sie cieszyc przedwczesnie[/QUOTE]

Oj tak :roll:
Mam nadzieję, że jeszcze będziemy się z tego śmiać :thumbs:

Posted

Dostałem pw od Pani zainteresowanej Kaniskiem...Zaraz przekażę nr. tel. Ale mam nosa wchodząc do neta o tej nieludzkiej godzinie ....Mam nadzieję na udany finał :loveu:

Posted

[quote name='wolf122']Dostałem pw od Pani zainteresowanej Kaniskiem...Zaraz przekażę nr. tel. Ale mam nosa wchodząc do neta o tej nieludzkiej godzinie ....Mam nadzieję na udany finał :loveu:[/QUOTE]
4:10... mnie dwadzieścia minut później zawsze dzwoni budzik, cos wiem o tym jaka to nieludzka pora ;)

Posted

trzymamy kciuki z całej siły i czekamy na pozytywne wieści :)

[quote name='egradska']Dziekujemy, dexterko:loveu:

Dziekujemy tez za wszytkie kciuki, prosze ich nie puszczac, Panstwo biora pod uwage wszystkie okolicznosci i dadza odpowiedz do niedzieli...[/QUOTE]

Posted (edited)

Ja od wczoraj debatuję na temat Kanisa z Panią Małgosią :)
Poznałam Ją na fb, gdy z niespotykanym oddaniem walczyła o życie swojego ONka Bena :candle:
Miesiąc temu Ben odszedł :(
Nie byłam pewna, czy Pani Gosia jest już gotowa, aby przygarnąć kolejną owczarkową biedę
Poprosiłam o pomoc znaną Wam unixenę :loveu: żeby wybadała grunt :razz:
Udało się !!!
Pani Małgosia to niesamowicie ciepły i wrażliwy człowiek, długo rozmawiałyśmy ...
Ona myśli sercem i jest gotowa pomóc Kanisowi, ale w domu jest jeszcze głos rozsądku, czyli Pan Krzysztof, z którym właśnie rozmawiał wolf122
Pan Krzysztof podchodzi do sprawy bardzo odpowiedzialnie i chce podjąć świadomą decyzję
Czekamy do niedzieli ...
Kciuki nadal bardzo potrzebne !!!

Jeśli Państwo zdecydują się wziąć Kanisa, choćby na DT, to myślę, że będzie miał u nich jak pączek w maśle !!!

Edited by DONnka
Posted

[quote name='Cantadorra']Ale piękna sunia. Jest u Ciebie Lilu w hoteliku?[/QUOTE]

Na hotelu to za dużo powiedziane. Porzucona przez hodowców - rasowa, z papierami, 8lat. Idealna, bez skaz.

Posted

U mnie na razie cisza ..........Później nie będę dostępny ,także dopiero jutro ...Dziś spotkala mnie przykra sytuacja,mam dość:shake: Na moich oczach auto zabiło psa..Wiocha,kierowca nie miał szans zareagować... Pies bez smyczy i tragedia.Ech :-(,za chwilę będzie u tych lumpów kolejny psiak...

Posted

[quote name='wolf122']U mnie na razie cisza ..........Później nie będę dostępny ,także dopiero jutro ...Dziś spotkala mnie przykra sytuacja,mam dość:shake: Na moich oczach auto zabiło psa..Wiocha,kierowca nie miał szans zareagować... Pies bez smyczy i tragedia.Ech :-(,za chwilę będzie u tych lumpów kolejny psiak...[/QUOTE]
:( śpij spokojnie psiaku kochany :(
[*]

Posted (edited)

[quote name='Cantadorra']Czy to dziś miała być odpowiedź, czy coś nakręciłam?

Rozmawiałam dziś z Panią Gosią
Sprawa jest ciągle otwarta ...
Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz ... - tak chyba można najkrócej skwitować całą sytuację :roll:
Pan Krzysztof wahał się od początku
Okazało się, że rozmowa z wolfem122 nie tylko nie rozwiała jego wątpliwości, ale je pogłębiła...
Stanowisko Pani Gosi pozostaje bez zmian.
Problem w tym, że sytuacja Kanisa jest podbramkowa
Nie może dłużej zostać u wolfa122 bez szkody dla jego zdrowia - idą nocne przymrozki...
Znalezienie domu stałego dla Kanisa byłoby rozwiązaniem idealnym, ale w sytuacji gdy domki bynajmniej nie ustawiają się po niego w kolejce trzeba szukać chocby DT, nawet płatnego, byle Kanis mógł zamieszkać w domu ...

Edited by DONnka