Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odmeldowuje sie do czwartku, nie wiem, czy bedzie net w podrozy.
[B]Kanisek najbardziej potrzebuje swojego domu, takiego juz na zawsze[/B].
Gdyby ktos mogl sie podjac zrobienia ogloszen, byloby super. Basiura sie zgodzila podac swoj nr tel. Przyszly domek trzeba bedzie przeswietlic na wszystkie strony, zeby juz pies sie nigdy nie musial tulac...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basiura']Normalnie mam dzisjaj kiepski dzien i nie moge sobie przypomniec jak sie wysyla pv......[/QUOTE]
Kochana, mój nr to 696 474 509.
Jak będziesz miała możliwość, puść sygnał-oddzwonię

Posted

[quote name='Basiura']Drogie Cioteczki jakby jakas kruszyna potrzebowala pomocy mam miejsce dzisjaj najstarsza na tymczasowiczka znalazla wkoncu domek.[/QUOTE]

ja potrzebuje pomocy, dziś znalazłam staruszka malutkiego w Świętochłowicach i szukam pomocy dla niego aby nie trafił do schronu, mogę prosić o warunki dt i koszty?

Posted

Witaj co moge zaproponowac malunki piesio 4zl dzienne wyzywienie warunki domowe , duzo spacerow oraz ogrom milosci , podpisujemy umowe domu tymczasowego jak co dzwon 666453799

Posted

[quote name='Basiura']Witaj co moge zaproponowac malunki piesio 4zl dzienne wyzywienie warunki domowe , duzo spacerow oraz ogrom milosci , podpisujemy umowe domu tymczasowego jak co dzwon 666453799[/QUOTE]

Basiura ciocia kochana jesteś WSPANIAŁA :iloveyou:

Posted

Basiurka kochana oraz wszystkich , którzy czekają na zdjęcia Kaniska-
przeprasza, coś ważnego mi wypadło, a w zasadzie mężowi mojemu i nie
mam transportu do Basiury...
Także przepraszam, ale nie dojadę dzisiaj...
Obiecuję się zrewanżować jak najszybciej.
(odezwę się Basiura)

Posted

[quote name='Basiura']witam drogie cioteczki czy może ktoś ma sposób nauczyć mnie jak się wkleja zdjęcia na Dogo??? bo mnie coś trafi......[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176362-Jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-nowej-dogomanii[/url]
tu masz pełną instrukcję :) powinno pójśc jak po maśle ;)

Posted

[quote name='Basiura'][IMG]http://imageshack.us/scaled/thumb/41/cfbf.jpg[/IMG][/QUOTE]

:-D
Zdjęcie ci weszło jak znaczek pocztowy - też tak kiedyś miałam. Ale poćwiczysz i będzie jak widokówka :-D

Posted

stw kurcze blade droga cioteczko nie wiesz ile ja przeszłam żeby wkleić to jedne jedyne zdjęcie , to sobie nie wyobrażasz to wielki sukces że sie udało