egradska Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 odmeldowuje sie do czwartku, nie wiem, czy bedzie net w podrozy. [B]Kanisek najbardziej potrzebuje swojego domu, takiego juz na zawsze[/B]. Gdyby ktos mogl sie podjac zrobienia ogloszen, byloby super. Basiura sie zgodzila podac swoj nr tel. Przyszly domek trzeba bedzie przeswietlic na wszystkie strony, zeby juz pies sie nigdy nie musial tulac... Quote
madziakato Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Basiura']Ok Madziu .mam nadzieje ze masz moj numer?....![/QUOTE] Chyba ta, w razie czego prześlij proszę priv-:razz: Quote
Cantadorra Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 To ja poproszę na pw nr telefonu do ogłoszeń. Quote
Basiura Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Normalnie mam dzisjaj kiepski dzien i nie moge sobie przypomniec jak sie wysyla pv...... Quote
madziakato Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Basiura']Normalnie mam dzisjaj kiepski dzien i nie moge sobie przypomniec jak sie wysyla pv......[/QUOTE] Kochana, mój nr to 696 474 509. Jak będziesz miała możliwość, puść sygnał-oddzwonię Quote
Basiura Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Drogie Cioteczki jakby jakas kruszyna potrzebowala pomocy mam miejsce dzisjaj najstarsza na tymczasowiczka znalazla wkoncu domek. Quote
diana79 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Basiura']Drogie Cioteczki jakby jakas kruszyna potrzebowala pomocy mam miejsce dzisjaj najstarsza na tymczasowiczka znalazla wkoncu domek.[/QUOTE] ja potrzebuje pomocy, dziś znalazłam staruszka malutkiego w Świętochłowicach i szukam pomocy dla niego aby nie trafił do schronu, mogę prosić o warunki dt i koszty? Quote
Basiura Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Witaj co moge zaproponowac malunki piesio 4zl dzienne wyzywienie warunki domowe , duzo spacerow oraz ogrom milosci , podpisujemy umowe domu tymczasowego jak co dzwon 666453799 Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Basiura']Witaj co moge zaproponowac malunki piesio 4zl dzienne wyzywienie warunki domowe , duzo spacerow oraz ogrom milosci , podpisujemy umowe domu tymczasowego jak co dzwon 666453799[/QUOTE] Basiura ciocia kochana jesteś WSPANIAŁA :iloveyou: Quote
madziakato Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Basiurka kochana oraz wszystkich , którzy czekają na zdjęcia Kaniska- przeprasza, coś ważnego mi wypadło, a w zasadzie mężowi mojemu i nie mam transportu do Basiury... Także przepraszam, ale nie dojadę dzisiaj... Obiecuję się zrewanżować jak najszybciej. (odezwę się Basiura) Quote
madziakato Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Jeszcze raz wszystkich zainteresowanych przepraszam! Quote
Basiura Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Madziu ja jestem w tygodniu w domu wiec jak bedziesz miala chwilke daj znac ja dzisjj mialam urwanie glowy , poprostu masakra Quote
Basiura Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Martiko jesli mam tylko miejsce to zawsze pomoge , niestety nie umiem odmowic to taka malusia moja wada Cioteczki Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 witam drogie cioteczki czy może ktoś ma sposób nauczyć mnie jak się wkleja zdjęcia na Dogo??? bo mnie coś trafi...... Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Basiura']witam drogie cioteczki czy może ktoś ma sposób nauczyć mnie jak się wkleja zdjęcia na Dogo??? bo mnie coś trafi......[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176362-Jak-wstawi%C4%87-zdj%C4%99cia-na-nowej-dogomanii[/url] tu masz pełną instrukcję :) powinno pójśc jak po maśle ;) Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [IMG]http://imageshack.us/scaled/thumb/41/cfbf.jpg[/IMG] Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Martika Kochana Cioteczko wielkie dzięki i wielllkiii buziak za pomoc wkońcu mi się udało. Quote
stzw Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Basiura'][IMG]http://imageshack.us/scaled/thumb/41/cfbf.jpg[/IMG][/QUOTE] :-D Zdjęcie ci weszło jak znaczek pocztowy - też tak kiedyś miałam. Ale poćwiczysz i będzie jak widokówka :-D Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 stw kurcze blade droga cioteczko nie wiesz ile ja przeszłam żeby wkleić to jedne jedyne zdjęcie , to sobie nie wyobrażasz to wielki sukces że sie udało Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ale dziękuje bardzo droga cioteczko będę dalej próbować Quote
Basiura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Cioteczki więc tak rozmawialiśmy z Panem Rysiem jeśli chodzi o tą klatkę to się dogadaliśmy i ma nam dowieść zobaczymy co będzie dalej .... Quote
Recommended Posts