Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']słodkokwasna jak możesz przyślij mi na meila zdjęcia psiaków z Tarnobrzega, które przejęłaś. Szukamy /do chwili obecnej bezskutecznie/ dwóch psów. Amba, rozpłynęły się gdzieś...........
Z góry dziękuję

podaje adres meilowy [email protected]

Dżaga:

z nią trafil Sprite:

Axel:

Fanta:

Posted

Dzięki Andziu , dopiero teraz mam chwilkę czasu .
A Dżaga ma już nowe foty z domu , tylko Pani mi wysłała na tel,a ja nie mam funkcji włączonej do odbierania fot , to ma mi przysłać na mail-a.
Podobno nie chce jeść , tyle ma wrażeń. Testuje wszystkie kanapy i zaczepia dzieci do zabawy. No i podobno jest najpiękniejsza na świecie!!!!

Posted

Dziewczyny dziękuję, niestety nie są to psiaki, które wcięło. Niestety coraz częstsze przypadki, że psy idą w niebyt. UG Tarnobrzeg rządzi się swoimi "prawami". Psy odchodzą w niebyt w niewyjaśnionych okolicznościach.
Super, że psiaki znalazły domki.

Posted

Basiu Aksel trafił do mnie po nieudanej adopcji z UG Tarnobrzeg. podobno wydali go jakiemuś facetowi i tydzień tam tylko zabawił. Po tygodniu Pan oddał Aleksa z powodu agresji:crazyeye: Pogryzł jakąś babcię. To go oddali do mnie.Oni wydają psy sami do adopcji , ale nie wiem czy mają jakieś umowy. Kiedyś słyszałam ,że ma do mnie trafić husky , ale pani z UG dzwoniła,że go już komuś dali . ...podobno jak był u weta na obserwacji to znalazł się chętny na niego.

Posted

Ostatnie białogonki.

Słodka Miniówa , co się boi aparatu.....podejrzewam ,że dlatego bo niejadalny
To jest sunia co kiedyś jak chodziliśmy na spacery , to po 3 metrach wracała do boksu i siedziała sama. Teraz są postępy , bo Miniówa czeka na wszystkich na skraju działki przy deskach. Dziś została zaciągnięta na smyczy ze wszystkimi i dziwnie jej było

Posted

No i na koniec nasz kulawy Charli,Jedną łapkę tylną ma uciętą ,a drugą źle zrośniętą. Pewnie to wynik jakiegoś wypadku

Też się dziwnie zachowywał , ciągle siadał .....normalnie biega tak szybko jak

Nie wygląda pięknie , bo domorosła fryzjerka go nożyczkami obcinała

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Saphirko zaraz zrobię mu opisik i będziesz mogła go ogłaszać.
Podaj mi na priv nr konta.....

o żadnym koncie nie chce słyszeć:shake: to taki prezencik ode mnie dla słodkopsów:) korzystam jeszcze z wolnego przed uczelnią;)
czekam na psiaki

Posted

Mini jest przesłodka, a te jej tańce radości to już w ogóle boskie:D
Stivi gwiazdeczka kochana:loveu:
Charlie wygląda coraz lepiej:cool3:
No i Leośka w tle:iloveyou: Serducho mi się raduje na widok tego "reksiowego" aniołka:lilangel:
No i muszę się do czegoś przyznać. Uzależniłam się od słodkopsiaków . . . i to bardzo:shake: Dzisiaj pierwsze zajęcia w szkole a ja się czułam jak niedobity robak:-(
Już z niecierpliwością wyczekuję soboty:sadCyber: wszyscy się cieszą że znowu się zaczęły zajęcia, znowu się będziemy codziennie spotykać a ja mam w głowie tylko słodkopsiaki i jakoś mnie ta szkoła nie cieszy:sad: Uzależnienie . . . .

Posted

[quote name='słodkokwaśna']To w takim razie piosenka dla Ciebie
Masz dobre i dlatego dostaniesz jeszczea opis na 2 stronie za2min.

dziękuje:) jutro wezmę się za słodkopsy bo dzisiaj padam... a ty na spokojnie zrób opisy i wyślij mi (nie zapomnij o mieście, na jakie ogłaszać:) )

Posted

Edi - nie masz więcej zdjęć tego psiaka?

ja się już gubię, ktore bialogony, a które nie:( i tego boksiowego dziadzia poznają jedynie;)

a czemu tego kudłaczka tak opitoliliście? tak bylby ładny z kudelkami...