Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro rano dodam opisy wszystkich psiaków. O ile będę miała neta:(
Otworzyło mi się jedno zdjęcie nowego psiaka i według mnie to jest podobny do tej rasy: A[FONT=arial, sans-serif]natolian Karabasch. Z tego co słyszała idealne psy stróżujące. Nawet nie wiem czy przypadkiem nie są na liście ras agresywnych . . .
[/FONT]
tutaj fotki psa tej rasy:

Posted

Marsia

Marsia to ok 1,5 roczna malutka sunia. Można by ją podciągnąć pod mix jamnika. Jest bardzo towarzyska ale nie nachalna i potrafi zachowywać się w towarzystwie jak na damę przystało. Reaguje na swoje imię i na spacerach przychodzi na zawołanie. Na smyczy chodzi dobrze. Toleruje psy i suki. Idealna na kanapę. Nie jest wybredna podczas jedzenia. Uwielbia przytulanie i noszenie na rękach. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona i odrobaczona.

Posted (edited)

Czoko
Czoko to około 2 letnia sunia drobnej budowy sięgająca przed kolano. Ma piękne czekoladowe umaszczenie. Jest raczej spokojna. Toleruje wszystkie psy i suki. Ładnie chodzi na smyczy, przychodzi na zawołanie. Niestety sunia nie widzi na jedno oczko, ale na szczęście to w żaden sposób jej nie przeszkadza. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona i odrobaczona. Nie wybrzydza podczas jedzenia.

Edited by (:Buńka:)
brak zdjęcia
Posted

Gryzka

Gryzka ma około 2-3 lat. Sięga przed kolano i jest drobniutkiej budowy. Imię otrzymała po ugryzieniu weterynarza. Na początku była bardzo bojaźliwa, prawie w ogóle nie dało się do niej podejść. Teraz już spokojnie można zapiąć smycz i pogłaskać ją. Nie jest wybredna podczas jedzenia. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona i odrobaczona. Ładnie chodzi na smyczy a spuszczona pilnuje się przewodnika ale nie podchodzi na głaskanie.

Posted

Ja jutro wkleję zdjęcia Sary , bo próbujemy jej robić od 3 dni i ciągle deszcz albo burza jak jesteśmy gotowe na foty. Aga mówi ,że to sprawka Sary , bo nie chce nas opuszczać.:cool3:Jutro nawet niech leje i wieje , to Sara musi mieć nowe fotki , bo Ania1985 mnie ........:mad:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Jutro rano dodam opisy wszystkich psiaków. O ile będę miała neta:(
Otworzyło mi się jedno zdjęcie nowego psiaka i według mnie to jest podobny do tej rasy: A[FONT=arial]natolian Karabasch. Z tego co słyszała idealne psy stróżujące. Nawet nie wiem czy przypadkiem nie są na liście ras agresywnych . . .
[/FONT]
tutaj fotki psa tej rasy:

Masz rację Buńka ,najbardziej jest podobny do tych psiaków.
Jak dobrze mieć w swojej ekipie taką znawczynię ras:p

Co do imion , to najbardziej mi się podoba imię Vandal:evil_lol:

Posted

Lena

Lenka ma około 7-8 lat. Na początku bardzo bojaźliwa, ze strachu gryzła po kostkach. Teraz to już jednak szare wspomnienie i Lena to grubiutki przytulasek. Pięknie chodzi na smyczy i na spacerach pilnuje się przewodnika. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona, odrobaczona i po sterylizacji. Troszkę grymasi podczas jedzenia ale nadrabia to wspaniałym charakterem. Akceptuje psy i suki.

Kasja

Kasja ma coś koło 10-12 lat. Jest to duża kudłata sunia, prawdopodobnie matka Neski i Tchiby. Na początku nie pozwalała się dotykać, głaskać i nawet zapinanie smyczy to był problem. Teraz można ją bez problemu głaskać a na smyczy chodzi doskonale. Akceptuje psy i suki. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona i odrobaczona. Kasja prawie w ogóle nie ma zębów, ale to nie przeszkadza jej podczas jedzenia i całkiem nieźle sobie radzi.

Posted (edited)

wstawiam fotki Noy :)

:)

Noa z moim bratem

fotka zrobiona podczas zabawy :)

Przepraszam za słabą jakość ( zdjecia robione telefonem ). :lol:

Edited by Daisy94
Posted

DZIŚ SWOJE SZCZĘŚCIE W ŻYCIU ODNALAZŁY MALUSZKI:

[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/915/img2823wy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/6062/img2816v.jpg[/IMG]
[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/2470/img2837fz.jpg[/IMG]

[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/5908/img2719h.jpg[/IMG]

BĄDŹCIE SZCZĘŚLIWE MALUSZKI ,CZERPCIE TO CO NAJLEPSZE Z ŻYCIA PSIAKA.

DO DOMKU POSZŁA DZIŚ TAKŻE SŁODYCZ MIKA
[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/1353/img2721ij.jpg[/IMG]
MIKUNIU,NIECH TWOJE NOWE ŻYCIE BĘDZIE TAKIE SŁODKIE JAK TY !!! NIECH TWOJA RODZINA DOGADZA CI PRZEZ CAŁE ŻYCIE!

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Fajnie ,że Noa ma takiego milusińskiego ko:plegę[/QUOTE]

rozruszała w końcu tego mojego psiaka :) pół dnia ganiają po podwórku a drugie pół leżą na trawie pilnując domu :evil_lol: a w międzyczasie kopią doły i wynoszą rzeczy z garażu:diabloti: