słodkokwaśna Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 i jeszcze jedna mamusia Mika z córeczką.... Quote
słodkokwaśna Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 A to już Mikunia na spacerku z córcią w towarzystwie cioci Asi , Emilki no i moich największych słodziaków Rozy i Lordzika. Quote
andzia69 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Edi - ponieważ ja zupełnie nie mogę sobie uzmysłowić zdjęć Tchibo - albo są takie, ze nie ma jej w całości:oops: i nie znam zupełnie bialogonkow, zeby móc cokolwiek o nich napisac proszę, żeby jak wstawiasz zdjęcia to wstawiaj tak, ze jest imię, opisik i zdjęcia jednego piesa:oops: bo nie dam rady:-( i proszę zajrzyj, bo zaczęłam to "składać" i ew. popraw: http://www.dogomania.pl/forum/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-w%C4%85tek-zbiorczy-ps%C3%B3w-z-Dymin-i-tych-kt%C3%B3re-ich-unikn%C4%99%C5%82y?p=19485534#post19485534 Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Dobrze proszę pani:eviltong: Zaraz poprawię...Nie dziwię się ,że w stadzie czarnych mamb ,gdzieś Ci zaginęła Tchiba:lol: Tylko jeszcze troszkę namieszam wklejając nowe białogonki.... Pucek , psiaczek po nużycy... Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Siusiaczek:cool3:, najsłodszy chłopczyk białogonek:p Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 andzia69 napisał(a):Pucek śliczny - a opisik kuda?!:) Sama Jesteś śliczna:p A opisik kagda Buńka go zrobi:eviltong: Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Jeszcze wkleję zaległą Czaczę i lecę Ci poprawiać posty. Czacza Cd. Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 TCHIBA jest na zdjęciach zazwyczaj z Nescą...poprawiłam i podpisałam dziewczynę.post 1356 i 1357 Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Co do opisów, to zaraz troszkę skopiuję od Buńki i wkleję gdzie trzeba , aby ciotka Andzia była kontenta ;) Quote
andzia69 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 słodkokwaśna napisał(a):TCHIBA jest na zdjęciach zazwyczaj z Nescą...poprawiłam i podpisałam dziewczynę.post 1356 i 1357 no ale za wiele to jej nie widać...rownie dobrze mogłabym powiedzieć, ze Tchiba, Ira i Arja to takie same piesy:eviltong: Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 andzia69 napisał(a):no ale za wiele to jej nie widać...rownie dobrze mogłabym powiedzieć, ze Tchiba, Ira i Arja to takie same piesy:eviltong: Tchiba to miniatura Arii i Iry.... mniejsza tak o ok 15cm. A tak w ogóle to chyba po jednym tatusiu są panienki. Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 To może ułatwi cioci Andzi:) Pucek Pucek to ok 1 roczny piesek. Bardzo lubi towarzystwo innych psów. Na początku bojaźliwy, teraz jednak zaczął otwierać się na człowieka. Ma jeszcze problemy z przychodzeniem na zawołanie. Uczy się chodzić na smyczy i wychodzi mu to coraz lepiej. Nie jest wybredny podczas jedzenia. Pucuś był chory na nużyce na szczęście ma to już za sobą i teraz jest w pełni zdrowym pieskiem. Posiada komplet szczepień, jest odpchlony i odrobaczony. Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Cooki Cooki to ok 1 roczny psi przystojniak. Ma niezwykle efektowne futro i piękne umaszczenie. Nie grymasi podczas jedzenia i jest wyjątkowym żarłokiem. Jako że to jeszcze psie dziecko uwielbia zabawy ze swoimi towarzyszami. Akceptuje i psy i suki o ile te nad nim nie dominują. Uczy się chodzić na smyczy. Posiada komplet szczepień, jest odpchlony i odrobaczony. Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 No widzisz Buńka , Na Ciebie mogę zawsze liczyć:multi: Tak trzymaj! Pięknie ! Tylko młodzież ma już chyba z 1.5 roku. Ciekawi mnie co napiszesz o siusiaczku:evil_lol: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Czacza Czacza to około 3 letnia malutka sunieczka. Ładnie chodzi na smyczy, akceptuje zarówno psy jak i suki. Ma bardzo mięciutką i milutką w dotyku sierść. Panna lubi kaprysić podczas jedzenia i wybiera to co lepsze. Po za ty to wspaniała sunia o łagodnym charakterze. Spokojna, cichutka nie zdarzyło jej się nic niszczyć. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona, odrobaczona i po zabiegu sterylizacji. Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 słodkokwaśna napisał(a):No widzisz Buńka , Na Ciebie mogę zawsze liczyć:multi: Tak trzymaj! Pięknie ! Tylko młodzież ma już chyba z 1.5 roku. Ciekawi mnie co napiszesz o siusiaczku:evil_lol: Zaraz pozmieniam wiek. Przepraszam że tak troszku zaśmiecam i w jednym poście jeden psiak ale w każdej chwili może mi zawiesić neta i wole nie ryzykować:shake: hi hi o siusiaczku to same zalety;):) opisik już się robi . . .;) Quote
Recommended Posts