andzia69 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Już uzupełniłam i czekam na dalsze:) a kuternoga i staruszek boksiowaty też zalapią się na opisy i zdjęcia? A dlaczego "siusiaczek"? jakoś tak głupio mi będzie wkleić na stronę psa z takim imieniem:);) Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 andzia69 napisał(a):Już uzupełniłam i czekam na dalsze:) a kuternoga i staruszek boksiowaty też zalapią się na opisy i zdjęcia? A dlaczego "siusiaczek"? jakoś tak głupio mi będzie wkleić na stronę psa z takim imieniem:);) siusiaczek to właściwie Dino ;) a jego siostra Dina. Troche to do nich nie pasuje. :evil_lol: Quote
andzia69 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Daisy94 napisał(a):siusiaczek to właściwie Dino ;) a jego siostra Dina. Troche to do nich nie pasuje. :evil_lol: acha:) czyli sikają na prawo i lewo!:) Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Siusiak:evil_lol::oops: Siusiaczek ma około 1,5 roku. Jest to psiak średniej wielkości o wspaniałym charakterze. Akceptuje wszystkie psy i suki i jest w stosunku do nich uległy. uwielbia zabawy i szalone gonitwy. W stosunku do człowieka jest bardzo kontaktowy, uwielbia się przytulać. Na spacerach (o ile nie jest zajęty zabawą z innymi psami) pilnuje się przewodnika i ładnie przychodzi na zawołanie. Nie jest wybredny podczas jedzenia. Siusiaczka nie da się nie lubić. To taka kochana przez wszystkich ciapa:) Posiada komplet szczepień, jest odpchlony i odrobaczony. Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 andzia69 napisał(a):Już uzupełniłam i czekam na dalsze:) a kuternoga i staruszek boksiowaty też zalapią się na opisy i zdjęcia? A dlaczego "siusiaczek"? jakoś tak głupio mi będzie wkleić na stronę psa z takim imieniem:);) hi hi wkleić na stronę to jeszcze nic najlepszy jest moment kiedy jest się z siusiakiem na spacerze i trzeba go przywołać a w pobliżu są ludzie:evil_lol::diabloti: Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Siusiaczek , bo był na początku przez nas nazwany Mini siusiakiem i zostało.... nikt nie myślał ,że będzie u nas tak długo i będzie kiedyś do adopcji.On to taki ciapolek , taka mała niezdara i do tego ma maleńkiego siusiaczka. Jego minki i jego pozy , kiedy siedzi tak jakby po turecku z siusiakiem na wierzchu i z minką takiego bidulka są bezcenne. W papierach jest Dino i jego siostra Dina, ale dla nas jest takim naszym siusiaczkiem -słodziaczkiem. To najsłodszy siusiak na świecie!!! Na fotki pozostałych psiaków proszę cierpliwie poczekać....wszystkie będą proszę Cioci...:eviltong: Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (:Buńka:) napisał(a):hi hi wkleić na stronę to jeszcze nic najlepszy jest moment kiedy jest się z siusiakiem na spacerze i trzeba go przywołać a w pobliżu są ludzie:evil_lol::diabloti: no i patrzą na ciebie jak na wariatkę ;) :diabloti: ale co tam.. nasz siusiaczek jest jedyny w swoim rodzaju ;) Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Siusiakowa Siusiakowa ma ok 1,5 roku. To średniej wielkości bardzo energiczna i żywiołowa sunia. Zabawy z psami i gonitwy to jej żywioł . . . tak samo jak i jedzenie. Zajda wszystko w tempie expresowym a potem rozgląda się po cudzych miskach. Toleruje psy i suki ale czasami lubi pokazać że to ona jest górą. Uczy się chodzić na smyczy. Posiada komplet szczepień, jest odpchlona i odrobaczona. Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Daisy94 napisał(a):no i patrzą na ciebie jak na wariatkę ;) :diabloti: ale co tam.. nasz siusiaczek jest jedyny w swoim rodzaju ;) hi hi siusiaczek jest boski i ma słodkiego pysia:) No i ta biała skarpetka na przedniej łapce . . . urocza:) Siusiaczku masz wielkiego buziaczka od ciotki:kiss_2: Quote
Buńka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 :help1:kogo ja mam jeszcze opisiki zrobić? bo się pogubiłam całkowicie:oops: Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ty, nie dobranoc ,,,,tylko spać!!!!!, bo rano do psiaków:eviltong: Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 jutro przychodzi Buńka :) widzimy się dopiero w niedzielę. Quote
słodkokwaśna Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Masz szczęście:cool3: To do niedzieli.... Wkleiłabyś jakieś foty Noy...jak sobie radzi szczęściara:lol:ale nie dzisiaj... Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/229542-Szukam-szczeniaczka-puchatego-który-docelowo-będzie-mały!-śląsk ta malutka też pasuje do ogłoszenia :) Quote
Daisy94 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Masz szczęście:cool3: To do niedzieli.... Wkleiłabyś jakieś foty Noy...jak sobie radzi szczęściara:lol:ale nie dzisiaj... wkleję.. ;) bo akurat robiłam im dzisiaj zdjecia wieczorem :) Quote
słodkokwaśna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Daisy94'] http://www.dogomania.pl/forum/threads/229542-Szukam-szczeniaczka-puchatego-który-docelowo-będzie-mały!-śląsk ta malutka też pasuje do ogłoszenia :) Może tak , tylko nie jest i nie będzie puchata i będzie raczej średnim pieskiem .Ale dzięki .:lol: Quote
słodkokwaśna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Dzisiaj w roli modelek białogonek były LENA I KASJA Lenka jest prawdziwą modelką, pozowała jak profesjonalistka;) Kiedyś Lena była bardzo złośliwa, przy wchodzeniu do boksu gryzła po nogach. Teraz to wielka słodziara . Quote
słodkokwaśna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) Edited August 9, 2012 by słodkokwaśna Quote
andzia69 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 brak opisu tych, co powyżej :) i: Czaczy,Gryzki - bo oprócz info, ze gryzla to nie ma nic więcej:); Czoko, Marsi...chyba tyle jak na razie:) Quote
słodkokwaśna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) Kasja ...stara ale jara:cool3: Nie cierpi wszelkich zabiegów pielęgnacyjnych oraz weterynaryjnych. Edited August 9, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Dziś przyjechał do nas nowy piękny psiak.... nie znam się dobrze na rasach ,ale wg mnie ma coś z Doga. W jego przypadku czekam też na podpowiedzi odnośnie imion. Ja mam takie propozycje...{oczywiście takie mi się nasunęły w pierwszych sekundach po jego przyjeździe} Pako, Portos... Quote
Recommended Posts