Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Sprite...to i Fanta:eviltong:

Fanta jest najbardziej wystraszona z całej trójki....wychodzi tylko na jedzenie. Daje się głaskać i nic poza tym. Cieszy się , ale minimalnie .....nie tak wylewnie jak dwójka jej towarzyszy.

Posted

Dziadzio Dwóch imion Misio-Cygan razem z Emilką bawią się i ganiają.....:razz:
Emilka gania dziadzia , a dziadzio gania Emilkę. Co 2 minuty oboje jakimś cudem lądują w kuchni...Emilka po ciacha a dziadzio nie wiadomo po co...;)

Posted

Chciałam donieść na Mirę,że niestety nie jest taka jaka miała być:crazyeye: a mianowicie ....miała być dzika i agresywna !!! Donoszę ,że jest przymilaśna,grzeczna,merdająca radośnie ogonkiem i dostała za karę miano słodkopsiaka!
:cool3: Niech ma łobuziara za swoje:eviltong:

Jak już tak donoszę, to jeszcze dodam ,że dziadzio jest niesamowity !!! Biega i skacze , co chwilę się upomina o jedzenie .....a miał być taki strasznie chory! Znowu niewypał:razz:

Posted

Nasza UROCZA NOA ZNALAZŁA SWOJE SZCZĘŚCIE U BOKU NASZEJ UROCZEJ DAJSY I JEJ RODZINKI:multi:

BĄDŹ PODPORĄ W CIĘŻKICH CHWILACH , TOWARZYSZKĄ RADOŚCI I PRZYJACIÓŁKĄ NA ZAWSZE......NIECH TWOJA RODZINKA MIŁOŚCIĄ CI TO WYNAGRODZI!!!!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
Raksa podobna do naszej Grenady:)

zrób ładne zdjęcia boksi to podeślę ją komu trzeba;)

czy bigiel znalazł dom? bo dawałam twoje namiary ludziom od beagle...

Dzięki Andziu:lol: za Beagielkę Heksę.....
Fajna ta Basia od Ciebie;) zrobiła nawet ogłoszenia, ale nie ma chętnych.

Boksia Dżaga jest wyjątkowa, to taka mniejsza wersja bokserki ....jutro ją ukradnę z kwarantanny i foty zrobię:pmoże się uda i znajdzie dom!

Posted

Dżaga cała w swojej okazałości:eviltong:
Przesadziłam z ilością zdjęć, ale cykałam przez ok 15 min i tyle się zrobiło .....niestety są podobne, ale może da się coś wybrać. Dżaga to mały żywioł...zrobienie jej zdjęć graniczy z cudem.Tylko Lea jej dorównuje.