Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Hihiiii Ty paskudo!!!! Przyjedź to sama zobaczysz;) Ty panienko nie wiadomo skąd?/?

Messi jest dzikuska , ale do opanowania.....chyba że Ciebie zobaczy , to Cię pożre:eviltong:

Jutro jej fotki wkleję:)

Szkoda tej drugiej suni- jej córki która została:shake: W ogóle jej już nie widuję - przepadła:roll:

Posted

[quote name='słodkokwaśna']ściemniarka jest:evil_lol:

A to obiecana dzikuska Missi....jest na kwarantannie, ale dobrze sobie już radzi.

Bidulko malutka:shake: ale się musiałaś w życiu nacierpieć:-(

Posted

ewes napisał(a):
rodzinka jest cuuudna...
a o rozdzielaniu my coś wiemy :roll: (mamy szczęście to zżytych psów :shake:)
ciężko, ale warto ;)

Ona nie tylko jest cudna wizualnie , ale przede wszystkim cała trójka ma wspaniały charakter. Mama jest prze grzeczna, dobrze wychowana i córeczki też. Są a ich nie ma .... Nie szczekają , są cichutko .
Dziewczyny są ze sobą bardzo zżyte, mama je dopiero po maluszkach i cały czas je myje i czyści.
Przyjęła do siebie Belle, a jak pojechała to wszędzie jej biedna szukała.....biegała tam gdzie Bella urzędowała i wypatrywała ją bezradnie.....
Nawet odważę się i napiszę ,że Zara wychowała też Bellę,bo dziewczynka była dużo grzeczniejsza po pobycie z nimi. Ta nasza iskierka Bella była prze kochana , ale też łobuz pierwsza klasa!......aj zatęskniło mi się za nią.....:-(

Posted

Aniu gdzieś podziałam tel do Ciebie i napisałam Ci w kilku miejscach wiadomości ....może gdzieś szybko przeczytasz.
Chodzi o Mercedes , bo też mam dla niej domek, tylko muszę wiedzieć jaki Ty masz i w razie czego odpowiedzieć państwu.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Eli44 - Tyś nasza jędrzejowska :crazyeye: ? Ściemniasz coś chyba.

nieeeee , pomyliłam się, nie o to chodziło, szybko napisałam i nie poprawiłam

Posted

Dzwonił Pan od Czorta. Jest szczęśliwy pan i Czort. Biegają już od 5 rano....Aż pan musiał z nim jechać do weta , bo Czort ma podobno bardzo wrażliwe opuszki i od tego długodystansowego biegania sobie zdarł. Dostał maść i leki . Czort tak jak tu jest bardzo grzeczny....wybiega się i psa nie ma. A do nowego pana psiak przekonał się już tu na miejscu...po długim męczącym spacerze Czort go pokochał:lol: a ciasteczka sprawiły ,że bardzo......

Posted

Godzinkę temu przyjechała do nas sunia w typie husky , nawet wyje tak samo:razz:
Jak zwykle zaciążona.....ostatnie stadium .
Jutro jedzie na aborcyjną. dostała na imię AXa. Fajna sunia i bardzo kontaktowa, tylko bardzo towarzyska i potrzebuje ciągłego kontaktu z człowiekiem. Jak ja wychodzę , to ona śpiewa....