ania1985 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Hihiiii Ty paskudo!!!! Przyjedź to sama zobaczysz;) Ty panienko nie wiadomo skąd?/? Messi jest dzikuska , ale do opanowania.....chyba że Ciebie zobaczy , to Cię pożre:eviltong: Jutro jej fotki wkleję:) Szkoda tej drugiej suni- jej córki która została:shake: W ogóle jej już nie widuję - przepadła:roll: Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Może właściciele ,,z Bożej łaski" ją jednak zabrali.....? Quote
eliza_sk Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 eli44 napisał(a):Mała grzeczna ? Nie gryzie? Nie fuka? Dobrze się czuję? yy jestem z J ędrzej ow Eli44 - Tyś nasza jędrzejowska :crazyeye: ? Ściemniasz coś chyba. Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 ściemniarka jest:evil_lol: A to obiecana dzikuska Missi....jest na kwarantannie, ale dobrze sobie już radzi. Quote
ania1985 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='słodkokwaśna']ściemniarka jest:evil_lol: A to obiecana dzikuska Missi....jest na kwarantannie, ale dobrze sobie już radzi. Bidulko malutka:shake: ale się musiałaś w życiu nacierpieć:-( Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 ania1985 napisał(a):bidulko malutka:shake: Ale się musiałaś w życiu nacierpieć:-( jak większość aniu .....jak większość. Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Troszkę Iwanka ....małego łobuza! Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 A to nasza najsłodsza rodzinka , jutro będą mieć ogłoszonka.....szkoda ich rozdzielać, bardzo:shake:szkoda. LARA, WIARA .....MAMUSIA ZARA. Quote
Buńka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ale model z tego IWCiA naszego hi hiPiękne te zdjęcia! Quote
saphira18 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 czy to przypadkiem Iwan groźny:cool3:? widzę że już nie taki groźny:evil_lol: Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 saphira18 napisał(a):czy to przypadkiem Iwan groźny:cool3:? widzę że już nie taki groźny:evil_lol: Już od dawna nie jest groźny....tylko czasami do obcych jeszcze ma awersie. Quote
słodkokwaśna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Ale model z tego IWCiA naszego hi hiPiękne te zdjęcia! Jemu zrobić zdjęcia to graniczy z cudem....w ciągu sekundy 10 pozycji.:roll: Quote
andzia69 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Edi - czy byli u ciebie matka z córką z Krakowa? czy coś wzięli? byli w schronie, agnieszka im odradziła naszą Grenadę i mieli do ciebie jechac... Quote
ewes Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 rodzinka jest cuuudna... a o rozdzielaniu my coś wiemy :roll: (mamy szczęście to zżytych psów :shake:) ciężko, ale warto ;) Quote
słodkokwaśna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 ewes napisał(a):rodzinka jest cuuudna... a o rozdzielaniu my coś wiemy :roll: (mamy szczęście to zżytych psów :shake:) ciężko, ale warto ;) Ona nie tylko jest cudna wizualnie , ale przede wszystkim cała trójka ma wspaniały charakter. Mama jest prze grzeczna, dobrze wychowana i córeczki też. Są a ich nie ma .... Nie szczekają , są cichutko . Dziewczyny są ze sobą bardzo zżyte, mama je dopiero po maluszkach i cały czas je myje i czyści. Przyjęła do siebie Belle, a jak pojechała to wszędzie jej biedna szukała.....biegała tam gdzie Bella urzędowała i wypatrywała ją bezradnie..... Nawet odważę się i napiszę ,że Zara wychowała też Bellę,bo dziewczynka była dużo grzeczniejsza po pobycie z nimi. Ta nasza iskierka Bella była prze kochana , ale też łobuz pierwsza klasa!......aj zatęskniło mi się za nią.....:-( Quote
słodkokwaśna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Aniu gdzieś podziałam tel do Ciebie i napisałam Ci w kilku miejscach wiadomości ....może gdzieś szybko przeczytasz. Chodzi o Mercedes , bo też mam dla niej domek, tylko muszę wiedzieć jaki Ty masz i w razie czego odpowiedzieć państwu. Quote
eli44 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 eliza_sk napisał(a):Eli44 - Tyś nasza jędrzejowska :crazyeye: ? Ściemniasz coś chyba. nieeeee , pomyliłam się, nie o to chodziło, szybko napisałam i nie poprawiłam Quote
słodkokwaśna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Dzwonił Pan od Czorta. Jest szczęśliwy pan i Czort. Biegają już od 5 rano....Aż pan musiał z nim jechać do weta , bo Czort ma podobno bardzo wrażliwe opuszki i od tego długodystansowego biegania sobie zdarł. Dostał maść i leki . Czort tak jak tu jest bardzo grzeczny....wybiega się i psa nie ma. A do nowego pana psiak przekonał się już tu na miejscu...po długim męczącym spacerze Czort go pokochał:lol: a ciasteczka sprawiły ,że bardzo...... Quote
słodkokwaśna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Godzinkę temu przyjechała do nas sunia w typie husky , nawet wyje tak samo:razz: Jak zwykle zaciążona.....ostatnie stadium . Jutro jedzie na aborcyjną. dostała na imię AXa. Fajna sunia i bardzo kontaktowa, tylko bardzo towarzyska i potrzebuje ciągłego kontaktu z człowiekiem. Jak ja wychodzę , to ona śpiewa.... Quote
Recommended Posts