Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nasza całuśna Limusia jest już w swoim domku razem ze swoją rodzinką :)
[COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red]

BĄDŹ CAŁUŚNA DZIEWCZYNKO SZCZĘŚLIWA ......NIECH ŚWIAT KRĘCI SIĘ WOKÓŁ CIEBIE , A TWOJA RODZINKA DA CI MIŁOŚĆ , POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA .....I MNÓSTWO......MNÓSTWO BUZIACZKÓW!

Posted

słodkokwaśna napisał(a):
Chciałam Bardzo podziękować ewes i saphirze18 za pomoc w Pa.:loveu: Jesteście zawsze miło widziane W domku Limy. Pani Was zaprasza jak tylko macie ochotę na odwiedziny:lol:

dzięki :) wizyty w takim domu to przyjemność, super że Lima trafiła właśnie tam:)
aa i widzę że wszystkie legowiska zwiedziła:razz:

Posted

A to nasza nowa panienka Heksa.....strasznie kocha ludzi i nie może bez nich żyć ....dosłownie!!!:cool3:
Potrzebuje człowieka przez24H.. Heksa jest z Chęcin. Ma ok3-4lata , krzywy zgryz i ogólnie jest bardzo kochana i przytulaśna , tylko domaga się towarzystwa przez cały czas.
Jest zaszczepiona i wysterylizowana.

Posted

Dostałam wiadomość od Pani Suzi.....teraz Sagi.

Dzień dobry,
Posyłam aktualne zdjęcia Suzi, która teraz nazywa się Saga. Myślę,że okres adaptacji mamy już prawie za sobą.Przebyłyśmy bardzo długą i trudną drogę-biedna Suzi bardzo się starała, żeby jakoś odnależć się w nowych warunkach, ale był to dla niej wielki stres.Problemy z toaletą to była próba oswojenia się z nowym miejscem i znaczenie terenu-gdy robiła kupki w przedpokoju, to nie w jednym miejscu, ale były one 'rozsiane' po całej posadzce tworząc półkole. Ten problem już nie istnieje.

Mam nadzieję, że jej tu dobrze, bo jest wesoła, ładnie bawi się z psami na spacerze, z kotami jest ok ( co widać na zdjęciu ), tylko nie rozumie dlaczego one nie chcą się z nią bawić. Z nią jak z małm dzieckiem, które nauczyło się chodzić i wszystko rusza-moment nieuwagi i w ogrodzie lądują buty, ubrania,kocie miski itp. Jest strasznym pieszczochem i stało się to już rytuałem, że co rano po obudzeniu, a przed wybiegnięciem do ogrodu musi dostać codzienną dawkę pieszczot. Odkryłam też, że umie robić 'siad', więc chyba musiała być nauczona. To tyle o naszym piesku.
Serdecznie pozdrawiam,
Paulina B.-B.

Posted

Oh Suzi . . . jeju pamiętam małą niedołężną kuleczkę, a z czasem podrostka z krzywym zgryzemSuper że ludzie nawet po długim czasie od adopcji przysyłają fotki. Można powspominać . . . eh aż się łza w oku kręci.Długo czekała na domek słodziara, ale teraz widać że ma dobrze:)