słodkokwaśna Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 No i są wieści od naszej Bastuni , tylko ja ciućma nie umiem wkleić fotek z telefonu..... Jak mi nikt nie pomoże , to napiszę teraz już,że Bastunia była przytulona do swojego pana na kolankach na fotelu. Rozmawiałam też z panem , który jest bardzo nią zauroczony . Opowiadał, jak byli wczoraj na bardzo długim spacerze i BASTA była prze szczęśliwa .....padła po powrocie. Na spacerze trzymała się swojej kochanej pani,którą BASTUNIA obdarza swoimi przytulankami. NIE chce specjalnie jeść , ale do tego jestem już przyzwyczajona.....wszystkie nasze psiaki po adopcji tak się zachowują....... Ogólnie BASTUNIA ma już swój szczęśliwy domek! Będą też nowe wieści od Adolfa vel Bakusia , będą jego fotki , bo mój TŻ został zaproszony w niedzielę na kawkę do tej sympatycznej rodzinki. Jedzie zawieść Bellusię do Katowic ... Quote
słodkokwaśna Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 NO I NASZ PIĘKNY INTELIGENT CZORT JEDZIE DO SWOJEGO DOMU CZORCIKU ŻYJ SZCZĘŚLIWIE , A MĄDROŚĆ TWOJA I TWOJEGO PANA NIECH UCZYNI TWOJE ŻYCIE .....ŻYCIEM DOSKONAŁYM. Quote
słodkokwaśna Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Jest fajna pani , która polubiła naszego Weccio.....tylko niestety mieszka w Szczecinie,mogłaby trochę po niego dojechać, ale to i tak bardzo daleko. Nie wiem co robić, bo domek super i pani bardzo odpowiedzialna.Mogłaby go zabrać pod koniec czerwca, bo szykuje mieszkanie pod niego.... Boję się ,że już nigdy nie trafi mu się taka szansa, bo stary i mało atrakcyjny..... Może ,ktoś coś wie o jakimś transporcie w tamtym kierunku/>? Quote
ewes Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 A pytałaś na wątku transportowym? Może coś by się trafiło? Quote
słodkokwaśna Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 zaglądam tam cały czas..... ale rzeczywiście muszę sama zapytać. Quote
ewes Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 zapytaj, zapytaj ;) często jest tak, że ktoś jedzie... a na transportowym nie pisze, że jedzie.... haha :D trochę mi się pogmatwało ;) Quote
erka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Od nas wegielkowa jedzie do Poznania na początku lipca. Jedzie służbowo, ale być może będzie wiozła dużą sukę. Jezli nie, to może wzięłaby psiaka, jak duży on jest? Quote
słodkokwaśna Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 erka napisał(a):Od nas wegielkowa jedzie do Poznania na początku lipca. Jedzie służbowo, ale być może będzie wiozła dużą sukę. Jezli nie, to może wzięłaby psiaka, jak duży on jest? Średni , ale bardzo łagodny. Jak się nie uda do tego czasu , to się do niej odezwę. Dziękuję:lol: Quote
słodkokwaśna Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 NASZA ISKIERKA RADOŚCI BELLA JEST JUŻ W SWOIM DOMKU. BELLUSIU BĄDŹ ZAWSZE BEZTROSKA I POGODNA!!! .....ROZTACZAJ ISKRY SZCZĘŚCIA NA CAŁE SWOJE OTOCZENIE..........NIECH TWOJA RODZINA UKOCHA CIĘ TAK JAK MY -CAŁYM SERCEM, BO JESTEŚ PROMYCZKU -RADOŚCIĄ!!!! Quote
słodkokwaśna Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Ostatni liścik od Pani Belli : Dobry Wieczor :) przed chwilka byla na dworze ale sie nie zalatwila :) Juz ladnie chodzi na smyczy ale boi sie obcych ludzi, upodobala sobie taka skore z barana i na niej lezy wlasnie pod oknem jest sliczna i kochana na poczatku myslalam ze dluzej zajmie jej sie oswojenie z nami i z domkiem ale odespala podroz i zaczela sie bawic i myrdac ogonkiem lubi byc glaskana szcegolnie po brzuszku sama go nadstawia jest slodziutka,az nie moga sie na nia napatrzec cudenko pozdrawiamy cieplutko:) Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Dziś pogoda paskudna , ale psiaki zdążyły zaliczyć spacerki:p Prawdopodobnie nasz Prymusek będzie panem na włościach obok w miejscowości. Pójdzie do kojca , ale będzie miał koleżankę i razem będą biegać po kilkunastu hektarach. Pan kocha psy , jego owczarka śpi z nim w łóżku. Będzie pilnował byłych włości Krasickich.....ruiny Zamku , 19 stawów itp...... Piękny teren , no i do tego prawie za miedzą:razz: Oby mu się udało...... Jeszcze Randuś, Misza i Azorek to są moje priorytety na znalezienie rewelacyjnych domków. Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 To Saphirko trzymaj kciuki cały czas .....nie wolno ich puścić:evil_lol: Wieści od Bellusi są super !!! Panna przespała całą noc i ma się dobrze.....bawi się , szaleje jak to ona:lol: Quote
ewes Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 to i ja się dołączę do kciuków za Prymusa :) cieszę się, że u Belli wszystko ok... a są wieści od Bakusia? czy gdzieś je przeoczyłam:roll: Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 ewes napisał(a):to i ja się dołączę do kciuków za Prymusa :) cieszę się, że u Belli wszystko ok... a są wieści od Bakusia? czy gdzieś je przeoczyłam:roll: Niestety nie udało się wczoraj z wizytą, ale to tylko z winy mojego TŻ..mecz i te sprawy:razz::mad: Pani Kasia ma mu zrobić fotki i przysłać do mnie.... Quote
Buńka Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 przyłączam się do trzymania kciuków za PRYMUSA:thumbs::thumbs: Quote
ania1985 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jak już tak trzymacie kciuki to trzymajcie też za Mercedes :laugh2_2: Fajny domek się o nią upomniał - ale wszystko okaże się w przyszłym tygodniu :siara: Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 ania1985 napisał(a):Jak już tak trzymacie kciuki to trzymajcie też za Mercedes :laugh2_2: Fajny domek się o nią upomniał - ale wszystko okaże się w przyszłym tygodniu :siara: Super:multi: To ja trzymam w dwóch rączkach//// Quote
ewes Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 to jedna rączka za Prymusa, jedna rączka za Mercedes... za chwilę rączek braknie :D Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 dobrze ,że mamy jeszcze łapki psów.... Quote
eli44 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Mała grzeczna ? Nie gryzie? Nie fuka? Dobrze się czuję? yy jestem z J ędrzej ow Quote
słodkokwaśna Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Hihiiii Ty paskudo!!!! Przyjedź to sama zobaczysz;) Ty panienko nie wiadomo skąd?/? Messi jest dzikuska , ale do opanowania.....chyba że Ciebie zobaczy , to Cię pożre:eviltong: Jutro jej fotki wkleję:) Quote
Recommended Posts