Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i są wieści od naszej Bastuni , tylko ja ciućma nie umiem wkleić fotek z telefonu.....
Jak mi nikt nie pomoże , to napiszę teraz już,że Bastunia była przytulona do swojego pana na kolankach na fotelu. Rozmawiałam też z panem , który jest bardzo nią zauroczony . Opowiadał, jak byli wczoraj na bardzo długim spacerze i BASTA była prze szczęśliwa .....padła po powrocie. Na spacerze trzymała się swojej kochanej pani,którą BASTUNIA obdarza swoimi przytulankami. NIE chce specjalnie jeść , ale do tego jestem już przyzwyczajona.....wszystkie nasze psiaki po adopcji tak się zachowują.......
Ogólnie BASTUNIA ma już swój szczęśliwy domek!

Będą też nowe wieści od Adolfa vel Bakusia , będą jego fotki , bo mój TŻ został zaproszony w niedzielę na kawkę do tej sympatycznej rodzinki. Jedzie zawieść Bellusię do Katowic ...

Posted

Jest fajna pani , która polubiła naszego Weccio.....tylko niestety mieszka w Szczecinie,mogłaby trochę po niego dojechać, ale to i tak bardzo daleko. Nie wiem co robić, bo domek super i pani bardzo odpowiedzialna.Mogłaby go zabrać pod koniec czerwca, bo szykuje mieszkanie pod niego....
Boję się ,że już nigdy nie trafi mu się taka szansa, bo stary i mało atrakcyjny..... Może ,ktoś coś wie o jakimś transporcie w tamtym kierunku/>?

Posted

zapytaj, zapytaj ;)
często jest tak, że ktoś jedzie... a na transportowym nie pisze, że jedzie.... haha :D trochę mi się pogmatwało ;)

Posted

Od nas wegielkowa jedzie do Poznania na początku lipca. Jedzie służbowo, ale być może będzie wiozła dużą sukę. Jezli nie, to może wzięłaby psiaka, jak duży on jest?

Posted

erka napisał(a):
Od nas wegielkowa jedzie do Poznania na początku lipca. Jedzie służbowo, ale być może będzie wiozła dużą sukę. Jezli nie, to może wzięłaby psiaka, jak duży on jest?

Średni , ale bardzo łagodny. Jak się nie uda do tego czasu , to się do niej odezwę. Dziękuję:lol:

Posted

NASZA ISKIERKA RADOŚCI BELLA JEST JUŻ W SWOIM DOMKU.

BELLUSIU BĄDŹ ZAWSZE BEZTROSKA I POGODNA!!! .....ROZTACZAJ ISKRY SZCZĘŚCIA
NA CAŁE SWOJE OTOCZENIE..........NIECH TWOJA RODZINA UKOCHA CIĘ TAK JAK MY -CAŁYM SERCEM, BO JESTEŚ PROMYCZKU -RADOŚCIĄ!!!!

Posted

Ostatni liścik od Pani Belli :
Dobry Wieczor :)
przed chwilka byla na dworze ale sie nie zalatwila :)
Juz ladnie chodzi na smyczy ale boi sie obcych ludzi, upodobala sobie taka skore z barana i na niej lezy wlasnie pod oknem
jest sliczna i kochana
na poczatku myslalam ze dluzej zajmie jej sie oswojenie z nami i z domkiem ale odespala podroz
i zaczela sie bawic i myrdac ogonkiem
lubi byc glaskana szcegolnie po brzuszku sama go nadstawia
jest slodziutka,az nie moga sie na nia napatrzec
cudenko
pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

Dziś pogoda paskudna , ale psiaki zdążyły zaliczyć spacerki:p

Prawdopodobnie nasz Prymusek będzie panem na włościach obok w miejscowości. Pójdzie do kojca , ale będzie miał koleżankę i razem będą biegać po kilkunastu hektarach. Pan kocha psy , jego owczarka śpi z nim w łóżku. Będzie pilnował byłych włości Krasickich.....ruiny Zamku , 19 stawów itp...... Piękny teren , no i do tego prawie za miedzą:razz: Oby mu się udało......

Jeszcze Randuś, Misza i Azorek to są moje priorytety na znalezienie rewelacyjnych domków.

Posted

to i ja się dołączę do kciuków za Prymusa :)

cieszę się, że u Belli wszystko ok...
a są wieści od Bakusia? czy gdzieś je przeoczyłam:roll:

Posted

ewes napisał(a):
to i ja się dołączę do kciuków za Prymusa :)

cieszę się, że u Belli wszystko ok...
a są wieści od Bakusia? czy gdzieś je przeoczyłam:roll:

Niestety nie udało się wczoraj z wizytą, ale to tylko z winy mojego TŻ..mecz i te sprawy:razz::mad:
Pani Kasia ma mu zrobić fotki i przysłać do mnie....

Posted

ania1985 napisał(a):
Jak już tak trzymacie kciuki to trzymajcie też za Mercedes
:laugh2_2:
Fajny domek się o nią upomniał - ale wszystko okaże się w przyszłym tygodniu :siara:

Super:multi: To ja trzymam w dwóch rączkach////