słodkokwaśna Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Oj tam/....oj tam Buńka...nie załamuj się. Bezdomniaki były, są i będą zawsze....a my musimy właśnie mieć dlatego mnóstwo siły i ochoty aby pomóc tym bezbronnym istotom. Maleństwo trzeba nakarmić i szukać mu domku. Fotki są potrzebne... Może się uda i Zara go zaakceptuje , to do mnie będzie mógł trafić..... Quote
słodkokwaśna Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Dzisiejsze szybciutkie foteczki , bo czasu dziś było malusio.....oj malusio. Na początek Super kochana mamusia i jej śliczności córeczki . ZARA , Lara i Wiara MAMA -ZARA , SUNIA RUDA- LARA , SUNIA Z CZARNĄ MORDECZKĄ- WIARA Quote
słodkokwaśna Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 No i wreszcie przytulaczka MADLEN......cudna i taka bezbronna...cały czas się kładzie i daje brzusio. Quote
słodkokwaśna Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 (edited) Edited May 20, 2012 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 A to fotki zaległe robione przez weta , a w roli głównej LIMA śliczna 5 miesięczna sunia I jakaś brzydka i stara ciotka:roll: Quote
Buńka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) Podnoszę psiska z Rockusiowym awatarkiem:) ahh ten jego jęzorek . . .:) Edited May 21, 2012 by (:Buńka:) Quote
andzia69 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Madlen śliczna!!!:) z resztą reszta psiaków również:) Quote
słodkokwaśna Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Buńka jęzor wspaniały!!! tylko nie Twój, a Rockusia.... Andzia psiaki piękne ,a zero telefonów.......zobaczymy może jeszcze nie ich pora. Wczoraj nasz tancerz GUCIO znalazł swój domek. Tańcz i szalej z radości każdego dnia ......niech Twoje życie będzie składało się tylko z takich dni...... Quote
ewelinka_m Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A jakieś info jest o tych ślicznotkach? mogę je szybciutko na kraków dać świetnie, że Gucio w domku :multi: Quote
erka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 W jakim wieku jest Madlen? Czy ona mogłaby spac w kojcu? Słodkokwaśna, czy w pierwszych postach są aktualne psiaki do adopcji i czy wstawiasz tam te nowe? Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Madlen jest na drugiej stronie. Do kojca się nadaje , ale dużego i z wielką budą. Mam na nią dwóch chętnych , mają tu przyjechać na sprawdzenie . Staram się psiaki aktualizować , ale ostatnio czasu było mało i tylko są nie dodane nowe nabytki w pojedyńczych fotkach. Nocką postaram się wg. planu aktualizować. Quote
słodkokwaśna Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Dałam już ogłoszenie na jedną szczeniorkę, jak będę miała zainteresowanie ,to inne wtedy podeślę szczylki zainteresowanym . Tak jak było z Suzi i Szumi . Jak były razem ogłaszane , to siedziały tu 6miesięcy ....a jak dałam osobno , to poszły 2 w ciągu tygodnia. Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 TANGO Znalazł już swoje miejsce na ziemi. Bądź grzeczy . Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 A teraz ta niespodzianka : SZIRKA NASZA SUNIA KOCHANA < KTÓRA BYŁA Z NAMI PRAWIE OD POCZĄTKU >>>>>NAJMĄDRZEJSZA I NAJLEPIEJ UŁOŻONA SUNIA ŚWIATA ,POJECHAŁA DZIŚ DO WSPANIAŁEGO DOMU I WSPANIAŁEJ PANI> NIECH SPORT BĘDZIE TWOJĄ CODZIENNOŚCIĄ >>>>> BĄDŹ OBDARZANA CODZIENNIE SWOJEJ PANI MIŁOŚCIĄ! Dla niewtajemniczonych napiszę tylko tyle ,że sport i wszelkie zabawy ruchowe to żywioł naszej Szirki . Nowa Pani suni jest wspaniała i ma zapewnić SZIRCE kilka godzin dziennie ruchu z racji wykonywanego zajęcia .....oraz treningi agility. Quote
Buńka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jejku, Szirka nasza kochana . . . ależ się cieszę. tyle czasu siedziała biedna i w końcu jej się udało. :-( aż się rozkleiłam kurde, ale to łzy szczęścia. Trzymaj się maleńka, oby nowa pańcia miała dużo, dużo siły na rzucanie kamyczków:) Quote
Daisy94 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 W końcu i Szirce się udało. :) powodzenia w nowym domku kochana.! :D Quote
ania1985 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 To fakt Szirka to niezwykła sunia - poprostu wyjątkowa!!!:lilangel::B-fly: Oby jej nowa rodzina o tym zawsze pamiętała:loveu: Quote
Buńka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No i nie zapominajmy o naszym aniołku Tangusiu:diabloti: jemu też się poszczęściło:p Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ania1985 napisał(a):Ogłaszam Mercedes:thumbs: jejku przeoczyłam....chyba oślepłam.. SUPER ANIU !!! a były jakieś tel o Tuptusia ? Quote
słodkokwaśna Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ewelinka_m napisał(a):A jakieś info jest o tych ślicznotkach? mogę je szybciutko na kraków dać świetnie, że Gucio w domku :multi: Zobaczę jak nie będzie odzewu przez 3 dni na ogłoszenie , to damy wspóle ogłoszenie. Quote
Recommended Posts